KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2010 cholera, nie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2010 Przed chwilą w polskiej "superprodukcji" "Młode Wilki 1/2" Sciro mk II w scenie na granicy. Było ciemno, ale mogę sobie tv przewijać więc wątpliwości nie mam. Zaraz po tym trzepali muchę. uoj też bym trzepnął Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 w srode w szczenie widziane białe corrado z czarna maska na ulicy komuny paryskiej... pomachane i odmachane:] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 Wczoraj kolo godziny 17. na trasie Wroclaw- Oborniki Śląskie czerwony corr na DTR w strone wrocka za Świniarami. Ori grill nowy typ, lampa sonar i chyba 16v pod maska, sądząc po znaczku na grillu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Etam Ja zaobserwowałem coś innego Muszka była cacy jak była osiemnacha teraz to gruz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 tak mi sie tez wydawalo ale nie moglem sobie przewinac co b ysprawdzic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 http://allegro.pl/item1149935704_wheel_whores_wheel_whores_naklejki_jakosc_gratis.html sciro na ostatnim zdjęciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 Etam Ja zaobserwowałem coś innego Muszka była cacy jak była osiemnacha teraz to gruz bullshit, właśnie teraz dopiero się dupa zrobiła http://www.forum.banzaj.pl/files/anna_mucha_nago_playboy_4_158.jpg Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 (edytowane) ja ostatnio gdzies kora widzialem tylko nei pamietam gdzie kiedy i jak wygladal ktos od nas ?? Edytowane 16 Lipiec 2010 przez Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 "ktos od nas?" to kur.wa najlepsze pytanie na tym forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 ale bez kitu widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 Szybki był chociaż? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 to pewnie 16v wtedy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2010 albo tdi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2010 Dzisiaj przypadkiem ustrzelony corr Aliena i właściciel potem też Pogadane, zapalone i ogólnie Alien ma fajne żaglówki w pracy :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2010 A no ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2010 w czwartek i piatek pod supermarketem Lewiatan w Gródku (podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA xxxx, a w sobote pod tym samym marketem nowe sciro czerwone, chyba BI xxxxx BTW. te corrado w tym samym miejscu rok temu widzialem, wiec wlasciciel pewnie tam pracuje (ja tam wlasnie raz na rok jestem ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2010 W piątek około 16tej wyjeżdżając już z Wawy na Gdańsk widziane jadące z przeciwka niebieskie Corrado na WPN. Potem już w okolicach Glinojecka też jedno głośno buczące jadące w stronę Warszawy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 do 2 miesięcy tu stoi w dzień wygląda całkiem spoko, jeszcze nie spotkałem właściciela, wcześniej było na blachach SM, może ktoś zna to Sciro? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 w sobote w Drawnie niebieskie corrado na tablicach wroclawskich az mnie zatkalo w moich stronach to rzadkosc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 (edytowane) takiego parcha ustrzeliłem na trasie Sucha Beskidzka-Kraków (we wsi Sułkowice) Edytowane 26 Lipiec 2010 przez DanielG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach