sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2010 dzisiaj kolo 13:30 w sosnowcu w okolicy fashion housa widziany ceglany cor na blachach SJ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 Dzisiaj w Teleexpresie caly zlot Scirang Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 o tu http://www.tvp.info/teleexpress/reportaze/zareczyny-na-zlocie/2076983 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 ŁOJOJJ Kurcze... fajna ta biała sroczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 czyje zielone Corrado widuje w Stąporkowie pod dawnym Zakładem Płytek i Wyrobów Kamionkowych? jakie blachy ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 wczoraj, gdzieś na trasie w okolicy wierzbicy woj. lubelskie, widziałem czerwone ospoilerowane corrado na blachcach LLE .. i nawet kartke na szybie miała, ale niestety nie mogłem się zatrzymać, a w drodze powrotnej jakoś inaczej mi się pojechało noi nie zbadałem i nie poznałem właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KERMiT 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 Wczoraj ok 13:30 corr fioletowy ZSZ chyba, trasa świecie Toruń Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 Dziś na spocie w Jedlni-Letnisku czerwone Corrado które pojawiło się przypadkowo. Paloma wlazł gościowi przed maskę dobitnie demonstrując klubowa koszulkę ale bystry kierownik to olał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 wczoraj, gdzieś na trasie w okolicy wierzbicy woj. lubelskie, widziałem czerwone ospoilerowane corrado na blachcach LLE .. i nawet kartke na szybie miała, ale niestety nie mogłem się zatrzymać, a w drodze powrotnej jakoś inaczej mi się pojechało noi nie zbadałem i nie poznałem właściciela o którą wierzbicę Ci chodzi? podaj jakąś większą wioskę w okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 (edytowane) Dziś na obwodnicy grudziądza czerwone corrado na GKW (chyba), niestety nie odmachane a tez jechałem korem Edytowane 11 Lipiec 2010 przez Maciej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 wczoraj ok 18 widziane bordowe corrado na DW, leciało od Wrocławia w strone Świdnicy, mrugnięte - odmachane, dzisiaj najprawdopodobniej to samo corrado - bordowe, szeroki bumper, borbet a, buda nowy typ, widziałem nad zbiornikiem wodnym w maniowie - ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 wczoraj na śląsko-dąbrowskim zielone corrado WF.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2010 Stoi w tej chwili siakies corrado na parkingu w Helu, ciemno jest wiec szczegolow nie znam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 w piatek Zs na rondzie uniwersyteckim szare sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 o którą wierzbicę Ci chodzi? podaj jakąś większą wioskę w okolicy no ale wierzbica to tych większych, ale jeśli chodzi o większą i może bardziej znaną miejscowość to będzie to.. Cyców Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 aha, bo jest wierzbica obok mnie ale Ty raczej byłeś w tej 70km stąd pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 czerwony cor na rejestracji DL o 16.30 na niepodległości w wawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 w lodzi w czwartek kolo 8 rano czerwone g60 albo 1.8 16v poruszajace sie w kierunku zgierza jechalem bialym trupkiem z dechami na dachu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2010 Wczoraj nad zalewem w miejscowości Zakrzówek Szlachecki / Jankowice pow. radomszczański zielone 16V na blaszkach SC 73741 - ktoś od nas ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2010 http://www.allegro.pl/item1142033556_nokia_7390_stan_idealny_real_foto.html na pierwszej focie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2010 (edytowane) Dzisiaj na obwodnicy trójmiejskiej pomiędzy Wrzeszczem a Osową brązowe Corrado GD 8xxxU. Pewni 2.0 8V albo 2.0 16V bo nie jechało, w sumie Accordem je doganiałem Edytowane 13 Lipiec 2010 przez marcinb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2010 Pewni 2.0 8V albo 2.0 16V bo nie jechało, yhy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tazman 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2010 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2010 dzis na Ul,Maciejewicza czarna sroka tablice Zs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2010 Przed chwilą w polskiej "superprodukcji" "Młode Wilki 1/2" Sciro mk II w scenie na granicy. Było ciemno, ale mogę sobie tv przewijać więc wątpliwości nie mam. Zaraz po tym trzepali muchę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach