Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Verbus    0

W Szczecinie zielony Correk na BBS RM, lub RS na blachach: ZS 1694M

To Kacpra correk :) wczoraj na Ul.Parkowej biale sciro ZS stalo przy parku :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

wczoraj... no przedwczoraj granatowe Corrado VR6 na katowickich blachach a za kolkiem pani w dosc zaawansowanym wieku :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

wczoraj na tysiąclecia w lublinie, niebieskie drzewowe corrado, nawet mimo wielkiej ulicy ogarnął z której strony na niego trąbią :)

Pozdrowienia

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Dziś koło 16 na trasie Gniezno - Poznań na gnieźnieńskich tablicach PGN chyba czarny Corr

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

z jakies dziesiec minut temu Ul .Husarow biale sciro samotne w tlumie audi bmw itp,pomachane odmachane :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

Wczoraj na A4 w kierunku Wroclawia czarny corek,z lakierowanymi odblysnikami lamp,tyle zdarzylem zobaczyc bo jechalem w przeciwnym kierunku :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bujson    0

Wczoraj około 20:00 widziane zielone corrado na trasie Ostróda - Elbląg rej NOS :)

To ja jechalem do Ostródy z Gdańska :) Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

wczoraj na tysiąclecia w lublinie, niebieskie drzewowe corrado, nawet mimo wielkiej ulicy ogarnął z której strony na niego trąbią :)

Pozdrowienia

Ogarnalem, zjechalem pozniej na shella bo myslalem, ze podlecicie do mnie ale sie pomylilem.

Pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Dzisiaj ok 17:40 w Gdańsku koło Tesco na Chełmie widziane czerwone corrado :)... niestety nie odmachane, bo jechałam niewidzialnym passatem :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

Wczoraj miałem miłe spotkanie o 1 w nocy na stacji benzynowej, mianowicie zajeżdżam po papiruchy, a tam patrze stoją 3 Scirocco (2xmk II i 1xmk III) ale miałem oczy wtedy.

Chłopaki jechali na zlot do Łotwy, pamiętam nawet że jednego kolege poznawałem u nas na zlocie ale nie pamiętam ksywki i wstyd mi za to bo on mnie poznał i pamiętał. Fajnie sie pogadało no i niemałą furore zrobiliśmy na stacji, 3 generacje na spontanie sie spotkały. Miło było, chcieli żebym z nimi jechał ale niestety praca :/ a chętnie bym sie wybrał, wspomniałem o naszym zlocie na mazurach i w Mielnie i zaprosiłem.

Jeśli chodzi o MK II, wiem że jedna Sroczka była zielona, GT II, a druga (chyba) srebrna na RS'ie, obie na rejestracjach SY o ile dobrze pamiętam, a trzecia (mkIII) była na rejestracji PO ale ona jest z mojej okolicy bo widuje ją dosyć często. Mieli do zrobienia 750km, pewnie jeszcze jadą. Szerokości im życzę! :)

OZIK

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

dosłownie przed chwilą na światłach, na Al. Niepodległości (skrzyżowanie z Koszykową) fioletowe Corrado na WNach i z czarnym kołem- moja dzielna a 1wszy raz widzę, ktoś od nas? :)

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Dzisiaj około godziny 12:30 w okolicach wlotu na A4 w Katowicach białe Scirocco (MK I lub II). Niestety jechałem w przeciwnym kierunku, więc nie miałem jak się przyjrzeć ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość   
Gość

W okolicach godziny 12 na jana pawła koło centralnego , widziane bardzo fajne czarne corrado WD 987 czy jakoś tak, dalej nie pamietam :) leciałem taksówką, inaczej juz by była sesja zdjęciowa :D Pozdrawiam

Edytowane przez Gość

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pawelsky    0

Około godziny 16 w Białymstoku ul. Pogodna widziany niebieskawo - szarowaty :) corr w ładnym stanie. Właściciel jest na forum??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Booster1987    0

Czerwone na ZSZ i w VR ? Pierwsze słysze ;)

ZSZ to ode mnie ze Szczecinka ale szczrze to nie kojarze zadnego Czerwonego VR-a zeby smigał :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Gosia vel sky wczoraj kolo 8.15 przemknela przez moja wies :D ps. jest nowy cor w konskich :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bujson    0

17:44 na parchu wyswietlona. W okolicach Galerii Baltyckiej w strone Gdanska, GD *** granatowy <chyba> zmierzal... Wzrokiem tylko dupe auta uchwycilem... ale ch** w talary dam pociac ze to Corr ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

jak granatowy to pewnie ja...gdzies sie tam krecilem o tej porze

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
ciupin    0

w piątek ok godziny 24 czerwony corr na gdańskich na mc w oliwie

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

wczoraraj, ok godz 2w nocy na TV4 corrado jakies stuningowane w niemieckim filmie "bez limitu predkosci" Przy okazji.. nie polecam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hasan    0

wczoraraj, ok godz 2w nocy na TV4 corrado jakies stuningowane w niemieckim filmie "bez limitu predkosci" Przy okazji.. nie polecam :)

he wczoraj byla powtorka i tez go widzialem zielony cor:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

Przed chwilOM widziane Państwo AA w Vr6, oraz Emigrant w G60...u mnie pod aptekOM :>

...wyruszyli w małego tripa...Adaś ma jakiś niecny plan...mówię wam, ale nie chciał się pochwalić...czyżby kolejne rrado? :> tego dowiemy się w następnym odcinku telenoweli...

Edytowane przez Paloma

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.