miły 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2010 Tak, zglebowany mocno Masz jakieś fotki auta? Ja fotek nie mam, ale jak przeszukasz temat o spotach w szczecinie to na pewno kilka znajdziesz Raczej na stronach od końca, tych nowszych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Czerwiec 2010 W Szczecinie zielony Correk na BBS RM, lub RS na blachach: ZS 1694M To Kacpra correk wczoraj na Ul.Parkowej biale sciro ZS stalo przy parku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Czerwiec 2010 wczoraj... no przedwczoraj granatowe Corrado VR6 na katowickich blachach a za kolkiem pani w dosc zaawansowanym wieku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2010 wczoraj na tysiąclecia w lublinie, niebieskie drzewowe corrado, nawet mimo wielkiej ulicy ogarnął z której strony na niego trąbią Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2010 Dziś koło 16 na trasie Gniezno - Poznań na gnieźnieńskich tablicach PGN chyba czarny Corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2010 z jakies dziesiec minut temu Ul .Husarow biale sciro samotne w tlumie audi bmw itp,pomachane odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2010 Wczoraj na A4 w kierunku Wroclawia czarny corek,z lakierowanymi odblysnikami lamp,tyle zdarzylem zobaczyc bo jechalem w przeciwnym kierunku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2010 Wczoraj około 20:00 widziane zielone corrado na trasie Ostróda - Elbląg rej NOS To ja jechalem do Ostródy z Gdańska Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2010 wczoraj na tysiąclecia w lublinie, niebieskie drzewowe corrado, nawet mimo wielkiej ulicy ogarnął z której strony na niego trąbią Pozdrowienia Ogarnalem, zjechalem pozniej na shella bo myslalem, ze podlecicie do mnie ale sie pomylilem. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2010 Dzisiaj ok 17:40 w Gdańsku koło Tesco na Chełmie widziane czerwone corrado ... niestety nie odmachane, bo jechałam niewidzialnym passatem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2010 dzisiaj mile spotkanie z kryniolem kolo makro pozdrawiam serdecznie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 Wczoraj miałem miłe spotkanie o 1 w nocy na stacji benzynowej, mianowicie zajeżdżam po papiruchy, a tam patrze stoją 3 Scirocco (2xmk II i 1xmk III) ale miałem oczy wtedy. Chłopaki jechali na zlot do Łotwy, pamiętam nawet że jednego kolege poznawałem u nas na zlocie ale nie pamiętam ksywki i wstyd mi za to bo on mnie poznał i pamiętał. Fajnie sie pogadało no i niemałą furore zrobiliśmy na stacji, 3 generacje na spontanie sie spotkały. Miło było, chcieli żebym z nimi jechał ale niestety praca :/ a chętnie bym sie wybrał, wspomniałem o naszym zlocie na mazurach i w Mielnie i zaprosiłem. Jeśli chodzi o MK II, wiem że jedna Sroczka była zielona, GT II, a druga (chyba) srebrna na RS'ie, obie na rejestracjach SY o ile dobrze pamiętam, a trzecia (mkIII) była na rejestracji PO ale ona jest z mojej okolicy bo widuje ją dosyć często. Mieli do zrobienia 750km, pewnie jeszcze jadą. Szerokości im życzę! OZIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) dosłownie przed chwilą na światłach, na Al. Niepodległości (skrzyżowanie z Koszykową) fioletowe Corrado na WNach i z czarnym kołem- moja dzielna a 1wszy raz widzę, ktoś od nas? Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 Dzisiaj około godziny 12:30 w okolicach wlotu na A4 w Katowicach białe Scirocco (MK I lub II). Niestety jechałem w przeciwnym kierunku, więc nie miałem jak się przyjrzeć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) W okolicach godziny 12 na jana pawła koło centralnego , widziane bardzo fajne czarne corrado WD 987 czy jakoś tak, dalej nie pamietam leciałem taksówką, inaczej juz by była sesja zdjęciowa Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez Gość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pawelsky 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 Około godziny 16 w Białymstoku ul. Pogodna widziany niebieskawo - szarowaty corr w ładnym stanie. Właściciel jest na forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Booster1987 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2010 Czerwone na ZSZ i w VR ? Pierwsze słysze ZSZ to ode mnie ze Szczecinka ale szczrze to nie kojarze zadnego Czerwonego VR-a zeby smigał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2010 Gosia vel sky wczoraj kolo 8.15 przemknela przez moja wies ps. jest nowy cor w konskich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2010 17:44 na parchu wyswietlona. W okolicach Galerii Baltyckiej w strone Gdanska, GD *** granatowy <chyba> zmierzal... Wzrokiem tylko dupe auta uchwycilem... ale ch** w talary dam pociac ze to Corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2010 jak granatowy to pewnie ja...gdzies sie tam krecilem o tej porze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2010 w piątek ok godziny 24 czerwony corr na gdańskich na mc w oliwie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2010 wczoraraj, ok godz 2w nocy na TV4 corrado jakies stuningowane w niemieckim filmie "bez limitu predkosci" Przy okazji.. nie polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2010 okolo 15:30 w Przewalance na parkingu czerwone corrado z czarna maska na BSK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2010 dzisiaj zagniatacz widziany na bielanach wroclawskich, po poludniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2010 wczoraraj, ok godz 2w nocy na TV4 corrado jakies stuningowane w niemieckim filmie "bez limitu predkosci" Przy okazji.. nie polecam he wczoraj byla powtorka i tez go widzialem zielony cor:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach