alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 machalem ale nie odmachal niech o pies trąca ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 Corrado na Łowickiej w Warszawie rejestracja WPR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 Wczoraj Qbejsa przed kielcami, machalem ale nie odmachal o kurczem, corem jechałeś ? Ślepy się robie na starość :| Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jacob 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 wczoraj nowy korek w ostrowcu kolo tesco g60 na sw blachach.kto to przyznac sie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 wczoraj nowy korek w ostrowcu kolo tesco g60 na sw blachach.kto to przyznac sie ? Jak wygląda nowe corrado? Ja będę w ten weekend w ostrowcu TSK **SE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 o kurczem, corem jechałeś ? Ślepy się robie na starość :| Moj corr w rozsypce, jechalem innym autem wiec miales prawo nie zauwazyc, felgi na aucie masz teraz cale w polerce? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jacob 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 to jak bd to zajedz pod wsbip w ostrowcu topogadamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2010 podaj na pw jakiegoś koma to się odezwę Jako ze wszyscy się jarają nowym sciro ( nie wiem co w nim ładnego ) przesyłam jedno z trzech jakie stoi u mnie na parkingu. Jak każde z tych trzech, jest zawsze ujebane, brudne, i jakieś takie bez miłości Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2010 Moje łowy z 20 maja: Sciro DSW w Strzegomiu - widziane o 17:24 Matowe Corrado na A4 pomiędzy Wrocławiem a Katowicami - zwolniłem nawet żeby wymienić spojżenia i pognałem dalej. Ktoś od nas ? Czerwone Sciro za Sosnowcem. Pozdro, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2010 (edytowane) to czerwone Sciro? Rafal to trza bylo pisac i wpadac na herbate skoro leciales na Gorny Slask Edytowane 26 Maj 2010 przez iceman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2010 Sciro było na blachach zaczynających się na SZA. Ice, nie miałem czasu, śpieszyłem się do domu do mojej Córeczki Spotkajmy się na zlocie Pozdro, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2010 to czerwone Sciro? Rafal to trza bylo pisac i wpadac na herbate skoro leciales na Gorny Slask ta czerwona sciranga jest od kolesia o nicku: sławekGTA, czy jakoś tak borgu go zna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2010 wracajac dzisiaj z Niemiec jadac przez Zawiercie widzialem Daro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2010 Przed chwila na estakadzie w Gdyni czerwone Sciro na rej GD niestety mialo mala stluczke (nie wiem czy ktos z klubu) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2010 dzisiaj w Katowicach na Ochojcu biale Sciro mk2 na SK....A, pare dni temu widzialem je tez na Finskich Domkach... jakis mlody chlopak jezdzi tym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2010 Dzis nad jeziorkiem w Dominikowie srebrne nowe sciro ZS pomachane odmachane i pogadane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2010 dzisiaj na A4 na wysokosci 3 stawow czarne nowe Sciro na katowickich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2010 żółty Cor na tablicach GD na ulicy kamiennej we wroclawiu okolo g. 20:10 ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2010 Czerwona Sroka na PO 44XXX z LPG na Antoniku w Poznaniu chyba pod sklepem z częściami, dziś o 9:30. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2010 Dziś (31.05) koło 7 rano tuż za Garbowem mijałem jadące w strone Lublina ciemne Corrado na blachach LU Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2010 W Łęcznej - kiedyś na LLE Pogadane z kierownikiem. PS. Jeszcze Paloma i Emil widzieli Coś mam niejasne przeczucie.... że może to być TO G60 którym kiedyś jeździłem. Takie zaćmienie mnie ogarnęło, że nie sprawdziłem. Pozdro dla właściciela! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2010 (edytowane) w tomaszowie lubelskim pod sklepem moto granatowe sirocco, nawet ładne, na rejestracji SM Edytowane 2 Czerwiec 2010 przez antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2010 wczoraj okolo 9:30 wyprzedzona i praktycznie od zjazdu z zakopianki na kalwarie praktycznie do samych wadowic widziana w lustrze biala sroka scala z gazem na KWI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2010 nowych Szirokow u nas jak mrowkow... dzisiaj widziane biale w Katowicach Piotrowicach, chyba na SL o ile dobrze dojarzalem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2010 Dzisiaj ok 18 na szosie stargardzkiej widziane jadące w kierunku płoni grafitowe corrado Zdaje się że to ten sam corr z którego właścicielem gadał Kacper a które stoi często niedaleko mojego miejsca zamieszkania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach