hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 pechowa ta wasza majówka wracalem do chaty i cor mi stanął 500m przed domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 w niedziele w PRZEMĘCIE mijałem sie dwa razy ze srebrnym corem...pozdry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 w trakcie weekendu majowego, upolowany ciemny corek w starym sączu, "kns" nie wiem w który dokładnie dzień bo nie ogarniałem weekendu hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 W dniu 5/4/2010 o 14:36, hasan napisał: ta wasza majówka integracja widzę pełną gębą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2010 kolega z pracy dzisiaj widzial w Katowicach - Ligocie czerwonego VRa na SK... ktos sie widac kreci po okolicy, ja go jeszcze nie widzialem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Wczoraj w Błoniach pod Wa-wą ok 19 czarny Corek na tablicach RP. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 wczoraj ok. 11 czerwone w nowej budzie na BMN na skrzyzowaniu zwierzyniecka/wiejska, dwie minuty pozniej na parkingu politechniki scirocco II przedliftowe na BI. a dzis 14:45 Wojtkiem w swoim czarnym sciro II na alejach pilsudskiego (nie wspominam o Borysie i Bolu pod polibuda ). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Dnia 3 maja na drodze nr 1 z Bielska w kierunku Tychów fioletowe Corrado (rejestracja SBI ...) - w sumie to ja zostałem zauważony, pomachane-odmachane i kawałek traski przejechane na dwa autka, ale z racji narzuconego tempa w połączeniu z warunkami pogodowymi panującymi tego dnia i faktu, że zjeżdżałem na trasę S1 postanowiłem zrezygnować ze wspólnej jazdy. Ciekaw jestem, czy to ktoś z forum? ;> Dnia 5 maja około godziny 15-16 - Białe Scirocco (MK I lub II) na autostradce A4 jadące od strony Wrocławia (na wysokości 3 pasów przed górą Św. Anny), ja jechałem w przeciwnym kierunku. Ktoś z forum? ;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a, a dzisiaj w komisie pod Szczecinem Kwiacura i Kingi VR6. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 (edytowane) W dniu 5/6/2010 o 18:53, dmkk napisał: Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a, Domcia dokladnie tam zlapalismy kapcia :blink:Domcia i nie machalas Edytowane 6 Maj 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2010 dzisiaj śliwkowe Corrado 16v w automacie na WWL na myjni w Kobyłce. Pogadane, wymieniliśmy się telefonami. Kolega mówił, że usiłował się czegoś dowiedzieć na naszym forum, ale spotkał się hmm cóż z naszym standartowym podejściem na oślej łączce. Taki lajf Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2010 hehe...czyli standard pozdro Kicek dla kolegi (Żywczyk ) buziaki xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 Wczoraj w garazu widzialam Corra Galuna PS.Pozdrowienia dla Ali:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 Przed chwila corrado Gajosa pod SRT Garage (tak mi sie wydaje) PZDR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 dzisiaj niecala godzine temu ciemne (szare?) Corrado chyba 16V na SK ....P w Katowicach pod famurem, gonilismy go, ale Lupo 1.0 nie dalo rady :/ tracilismy przyczepnosc z powodu zbyt duzej mocy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2010 w niedziele w PZ na ul. ŁANOWEJ widziałem ciemnego cora na pz.... troche zmeczony zyciem.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2010 W dniu 4/25/2010 o 13:06, match napisał: Sepot. Podobno byla jakas awaria na pomorskiej Standard,glowna zeleta tego corka jest to ze non stop sie jebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu? Edytowane 17 Maj 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) dzis o 16 w Drawnie srebrne sciro i teraz niedawno po 19 na Autostradzie Poznanskiej(Szczecin) biale sciro : lecialo w strone Hotelu Panorama Oba na rejestracjach ZS Edytowane 17 Maj 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 bordowy corr GWE na lexus-lookach z tylu i antenka cb dzis kolo gieldy w chwaszczynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 W dniu 5/17/2010 o 19:48, iceman napisał: ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales? W mojej mieścinie czyli w Stargardzie Szczecińskim, ul. Pierwszej Brygady 1, (parking Hotelu 104, Hala Spójni Stargard) nadal tam stoi, bo dzisiaj około 16:15 też go widziałem, godnie się prezenci . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 W dniu 5/17/2010 o 17:54, #BOOA# napisał: Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu? To w czarnym macie to Borga strony ST-Tychy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 Dzis Corrado Kacpra vel Kicu ,po 19 na Ul.Piastow biale corrado na Zs ale to nikt od nas z klubu i w drodze z Golisza na Ul.Obotryckiej takie: zakaz skretu a ja skret by foto zrobic i to tez nie jest z klubu a szkoda bo ladne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 ladne ma kola Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach