Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2010 Dzisiaj wracając ze zlotu około 18 w Lublinie widzieliśmy czarne corrado LUB niezrzeszone raczej i nowa biała sroczka LSW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 Na majowce w jelczu-laskowicach zolty cor na ddz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 pechowa ta wasza majówka wracalem do chaty i cor mi stanął 500m przed domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 w niedziele w PRZEMĘCIE mijałem sie dwa razy ze srebrnym corem...pozdry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 w trakcie weekendu majowego, upolowany ciemny corek w starym sączu, "kns" nie wiem w który dokładnie dzień bo nie ogarniałem weekendu hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2010 ta wasza majówka integracja widzę pełną gębą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2010 kolega z pracy dzisiaj widzial w Katowicach - Ligocie czerwonego VRa na SK... ktos sie widac kreci po okolicy, ja go jeszcze nie widzialem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Wczoraj w Błoniach pod Wa-wą ok 19 czarny Corek na tablicach RP. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 wczoraj ok. 11 czerwone w nowej budzie na BMN na skrzyzowaniu zwierzyniecka/wiejska, dwie minuty pozniej na parkingu politechniki scirocco II przedliftowe na BI. a dzis 14:45 Wojtkiem w swoim czarnym sciro II na alejach pilsudskiego (nie wspominam o Borysie i Bolu pod polibuda ). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Dnia 3 maja na drodze nr 1 z Bielska w kierunku Tychów fioletowe Corrado (rejestracja SBI ...) - w sumie to ja zostałem zauważony, pomachane-odmachane i kawałek traski przejechane na dwa autka, ale z racji narzuconego tempa w połączeniu z warunkami pogodowymi panującymi tego dnia i faktu, że zjeżdżałem na trasę S1 postanowiłem zrezygnować ze wspólnej jazdy. Ciekaw jestem, czy to ktoś z forum? ;> Dnia 5 maja około godziny 15-16 - Białe Scirocco (MK I lub II) na autostradce A4 jadące od strony Wrocławia (na wysokości 3 pasów przed górą Św. Anny), ja jechałem w przeciwnym kierunku. Ktoś z forum? ;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a, a dzisiaj w komisie pod Szczecinem Kwiacura i Kingi VR6. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2010 (edytowane) Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a, Domcia dokladnie tam zlapalismy kapcia :blink:Domcia i nie machalas Edytowane 6 Maj 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2010 dzisiaj śliwkowe Corrado 16v w automacie na WWL na myjni w Kobyłce. Pogadane, wymieniliśmy się telefonami. Kolega mówił, że usiłował się czegoś dowiedzieć na naszym forum, ale spotkał się hmm cóż z naszym standartowym podejściem na oślej łączce. Taki lajf Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2010 hehe...czyli standard pozdro Kicek dla kolegi (Żywczyk ) buziaki xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 Wczoraj w garazu widzialam Corra Galuna PS.Pozdrowienia dla Ali:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 Przed chwila corrado Gajosa pod SRT Garage (tak mi sie wydaje) PZDR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2010 dzisiaj niecala godzine temu ciemne (szare?) Corrado chyba 16V na SK ....P w Katowicach pod famurem, gonilismy go, ale Lupo 1.0 nie dalo rady :/ tracilismy przyczepnosc z powodu zbyt duzej mocy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2010 w niedziele w PZ na ul. ŁANOWEJ widziałem ciemnego cora na pz.... troche zmeczony zyciem.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2010 Sepot. Podobno byla jakas awaria na pomorskiej Standard,glowna zeleta tego corka jest to ze non stop sie jebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu? Edytowane 17 Maj 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) dzis o 16 w Drawnie srebrne sciro i teraz niedawno po 19 na Autostradzie Poznanskiej(Szczecin) biale sciro : lecialo w strone Hotelu Panorama Oba na rejestracjach ZS Edytowane 17 Maj 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2010 ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 bordowy corr GWE na lexus-lookach z tylu i antenka cb dzis kolo gieldy w chwaszczynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales? W mojej mieścinie czyli w Stargardzie Szczecińskim, ul. Pierwszej Brygady 1, (parking Hotelu 104, Hala Spójni Stargard) nadal tam stoi, bo dzisiaj około 16:15 też go widziałem, godnie się prezenci . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2010 Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu? To w czarnym macie to Borga strony ST-Tychy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach