Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

hasan    0

pechowa ta wasza majówka wracalem do chaty i cor mi stanął 500m przed domem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

w niedziele w PRZEMĘCIE mijałem sie dwa razy ze srebrnym corem...pozdry :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bolo_    0

w trakcie weekendu majowego, upolowany ciemny corek w starym sączu, "kns" :) nie wiem w który dokładnie dzień bo nie ogarniałem weekendu hehe :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

kolega z pracy dzisiaj widzial w Katowicach - Ligocie czerwonego VRa na SK... ktos sie widac kreci po okolicy, ja go jeszcze nie widzialem...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Wczoraj w Błoniach pod Wa-wą ok 19 czarny Corek na tablicach RP.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lukasz_61    0

wczoraj ok. 11 czerwone w nowej budzie na BMN na skrzyzowaniu zwierzyniecka/wiejska, dwie minuty pozniej na parkingu politechniki scirocco II przedliftowe na BI. a dzis 14:45 Wojtkiem w swoim czarnym sciro II na alejach pilsudskiego (nie wspominam o Borysie i Bolu pod polibuda :P).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Dnia 3 maja na drodze nr 1 z Bielska w kierunku Tychów fioletowe Corrado (rejestracja SBI ...) - w sumie to ja zostałem zauważony, pomachane-odmachane i kawałek traski przejechane na dwa autka, ale z racji narzuconego tempa w połączeniu z warunkami pogodowymi panującymi tego dnia i faktu, że zjeżdżałem na trasę S1 postanowiłem zrezygnować ze wspólnej jazdy. Ciekaw jestem, czy to ktoś z forum? ;>

Dnia 5 maja około godziny 15-16 - Białe Scirocco (MK I lub II) na autostradce A4 jadące od strony Wrocławia (na wysokości 3 pasów przed górą Św. Anny), ja jechałem w przeciwnym kierunku. Ktoś z forum? ;>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a, a dzisiaj w komisie pod Szczecinem Kwiacura i Kingi VR6.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

Przedwczoraj, Szczecin, na Południowej Daniel i Aga <Verbus> około 19, skręcali do Mc'a,

Domcia dokladnie :D tam zlapalismy kapcia :blink:Domcia i nie machalas :>

Edytowane przez Verbus

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

dzisiaj śliwkowe Corrado 16v w automacie na WWL na myjni w Kobyłce. Pogadane, wymieniliśmy się telefonami. Kolega mówił, że usiłował się czegoś dowiedzieć na naszym forum, ale spotkał się hmm cóż :) z naszym standartowym podejściem na oślej łączce. Taki lajf :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

hehe...czyli standard :> pozdro Kicek dla kolegi (Żywczyk :D) buziaki xD

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

Wczoraj w garazu widzialam Corra Galuna :D

corradogaluna.jpg

PS.Pozdrowienia dla Ali:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj niecala godzine temu ciemne (szare?) Corrado chyba 16V na SK ....P w Katowicach pod famurem, gonilismy go, ale Lupo 1.0 nie dalo rady :/ tracilismy przyczepnosc z powodu zbyt duzej mocy :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

w niedziele w PZ na ul. ŁANOWEJ widziałem ciemnego cora na pz.... troche zmeczony zyciem.... :wacko:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

Sepot. Podobno byla jakas awaria na pomorskiej

Standard,glowna zeleta tego corka jest to ze non stop sie jebie :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
#BOOA#    0

Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu?

post-5602-1274118836,072_thumb.jpg

post-5602-1274118839,025_thumb.jpg

Edytowane przez #BOOA#

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

dzis o 16 w Drawnie srebrne sciro i teraz niedawno po 19 na Autostradzie Poznanskiej(Szczecin) biale sciro : :rolleyes: lecialo w strone Hotelu Panorama

Oba na rejestracjach ZS

Edytowane przez Verbus

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

bordowy corr GWE na lexus-lookach z tylu i antenka cb dzis kolo gieldy w chwaszczynie

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
#BOOA#    0

ten czarny mat na ST to Tychy... gdzie go widziales?

W mojej mieścinie czyli w Stargardzie Szczecińskim, ul. Pierwszej Brygady 1, (parking Hotelu 104, Hala Spójni Stargard) nadal tam stoi, bo dzisiaj około 16:15 też go widziałem, godnie się prezenci :).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

Dzisiaj 7:22, widziane byłe corrado Łukiego, oraz corrado Jędrzeja żony, Os. Kopernika Stargard, i 15:51 na. ul. Pierwszej Brygady 1, (Hala Spójni Stargard), nieznane mi Corrado w czarnym macie, fotele recaro, z rejestracją prawdopodobnie śląską widoczne poniżej na fotkach, kogoś z klubu?

To w czarnym macie to Borga strony ST-Tychy

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

Dzis Corrado Kacpra vel Kicu ;) ,po 19 na Ul.Piastow biale corrado na Zs ale to nikt od nas z klubu i w drodze z Golisza na Ul.Obotryckiej takie: zakaz skretu a ja skret by foto zrobic :D

corekobotrycka1.jpg

corekobotrycka2.jpg

i to tez nie jest z klubu a szkoda bo ladne :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.