Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2010 A wczoraj po południu spotkałem - właściwie to on mnie spotkał - na piechote na Krakowskim Przedmieściu Drzewiasty... Jeszcze raz pozdrawiam. R Ja takze pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2010 czerwony korr na kosciuszki jakos kolo 20, w środku jakiś czupur siedzial , mimo ze przejechał koło mnie to nie wiedział ale pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2010 Phero mijany na krzyżówce kartuskiej z łostowicką, jakoś w rejonach 17:40-18:00 . Machałem ale nie odmachał , bo ślepy ! sorka ze Cie nie zauwazylem zrechabilituje sie nastepnym razem. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 w Zieleniewie w komisie ,w drodze nad jezioro Miedwie stoi Vr na 4 szpilki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 Phero po 13:00 na ul. Kartuskiej w Gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 w Zieleniewie w komisie ,w drodze nad jezioro Miedwie stoi Vr na 4 szpilki juz z rok stoi i pewnie jeszcze sporo postoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 Domyślam się że spotkałem kolegę Phero ok 14 na słowackiego w Gdańsku. Jechałem na obronę także nie było opcji aby się zatrzymać i zapoznać. Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 (edytowane) Phero po 13:00 na ul. Kartuskiej w Gdańsku potwierdzam, dzis o godzinie 13:20 mile spotkanie z Justyną, neopodal schroniska młodzieżowego na kartuskiej oraz 20 minut później 13:40 jadąc służbowo w stronę wrzeszcza ul. słowackiego, stojąc w korku kolega zauważył ze jakieś 10 aut do przodu jedzie corrado, wiec wychyliłem sie na stronę pasażera i faktycznie było corrado, wiec od razu kombinacja jak sie do niego zbliżyć, a nie ma tam możliwości wyprzedzania, ale udało sie stanąc obok siebie przy skrzyżowaniu chrzanowskiego z słowackiego. Więc Pomachane, odmachane, fotka tez zrobiona kolega nie wiedział co sie dzieje :P a ja czuje się dumny z posiadania corrado Domyślam się że spotkałem kolegę Phero ok 14 na słowackiego w Gdańsku. Jechałem na obronę także nie było opcji aby się zatrzymać i zapoznać. Pozdro! Pewnie sie jeszcze nie raz spotkamy Pozdrawiam Edytowane 14 Kwiecień 2010 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2010 ktoregos dnia granatowe corrado na kopernika w bema skrecilo, chyba 16 w starej budzie, zapomnialem napisac godzina w okolicach 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2010 Pozdrawiam Panią z białego Sciro na blachach W coś tam Jechała za mną na żwirki i wigury po 21 jakoś wczoraj Sorka, ale nie miałem jak przydepnąć , bo trzymał mi zacisk, a 500 metrów dalej musiałem stanąć bo już się tam nieźle kopciło i musiałem dać mu odsapnąć Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2010 we wtorek bede lecial z Kielc do Berlina przez Łódź potem na Poznań - moze mnie ktos przyczai Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2010 hmm jestem w szoku :blink: kalisz pomorski czarne corrado :> ale nie moje nie dogonilam bo jechalam golfem z przyczepka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2010 dzisiaj w Świdnicy ciemne corrado zaparkowane na Westerplatte na przeciwko szpitala, blachy DZG 23.., ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2010 (edytowane) Dzis ok 9 rano widzialem czerwonego corka na blachach DDZ 10VV w mojej miejscowosci kolo Monachium.Corrado w seri bez zadnych tuningow.Ktos od nas? Edytowane 17 Kwiecień 2010 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2010 Bati! pewnie stwierdzil, ze sprzeda w Niemcowni i pozbedzie sie problemu! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2010 To akurat nie Batiego,ten byl seryjny,bez tjuningu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2010 dzisiaj u mnie czerwony Corr ex 1.8 G60, aktualnie tam siedzi 2.0 16V G60, blachy mikolowskie, koles go kupil od Sajmona, niby bylo 270KM, ale kierownik kazal sobie go ujarzmic do 230, aby sie nie zabic... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2010 lamus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2010 i dodam, ze jezdzi tym codziennie do pracy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2010 to i tak lamus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2010 (edytowane) Match widziany dzisiaj o 6:32 ul. borowska na wysokosci strazy pozarnej Edytowane 19 Kwiecień 2010 przez Kwass Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2010 W niedzielę około 16-tej w Nałęczowie widziane czarne corrado z rejestracją LU... z dwoma kominami pod tylnym zderzakiem. Asia wpadła na pomysł, że to pewnie Grzenio. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2010 Wczoraj przed 17 w Gdańsku, na Podwalu Grodzkim (czyli koło Zieleniaka) ciemne Corrado GD, chyba z ciemną wstążką powiewającą przy antenie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2010 (edytowane) dzisiaj koło galeri dominikańskiej, chwile pojedziłem za kolegą ... to vr i ma tuningowy próg ktoś od nas?? rejestraca to SKL ... aaa i wydechu ni miał Edytowane 21 Kwiecień 2010 przez KATAryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2010 Dzisiaj widziałem w okolicach Lublina nowe białe sciro a jakieś dwie godzinki później czarne, chyba już nadeszły te czasy kiedy sciro mkIII napotyka się częściej niż sciro mkI, mkII i Corrado razem wzięte. Ciekawe co tam słychać na forum nowego Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach