Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

olafart    0

wczoraj na Puławskiej w korku, widziałem jakieś niebieskie Corrado na WPI w drodze do Piaseczna- ktoś od nas? B)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Win32    0

A z olafartem staliśmy dzisiaj w korku na sobieskiego ok 17:30. Pozdro. Żółte halo jest charakterystyczne w lusterku :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok 16 jakis nowy, nieznajomy parch w szczecinie :blink:

Jechał na wojska polskiego, na przeciwko kortów tenisowych, w środku raczej młody kierownik w zielonej bluzie, o ile dobrze dojrzałem w przelocie, bo jechałem w przeciwną stronę :) Kolor niebieski z dokładkami na progach na których był srebrny napis "Corrado", reszta wszystko seria

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

wczoraj w mojej wiosce okolo godizny 14 niebieksi cor z czarnymi zderzakami widziany na wiadukcie nad S1'ka lecial w storne brennej :)

a dzis o 15 widziana doslownie 500m od domu czerwona sroczka mk2 w ospojlerowaniu rieger gto (kiedys o niej juz pisalem na forum) :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

A z olafartem staliśmy dzisiaj w korku na sobieskiego ok 17:30. Pozdro. Żółte halo jest charakterystyczne w lusterku :D

to mój ojciec jechał- codziennie do pracy nim śmiga, chociaż mu tłumaczę że to nie jest dupo-wóz!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

Dzisiaj Czerech przy wyjezdzie z pruszkowa, pomachane, ladnie sie blyszy od razu rzucil mi sie w oczy :)

Pozniej na alejach kierowniczka w corrado ST :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok 15 znowu widziane niebieskie corrado... Na Gdańskiej w stronę centrum. Nie wiem czy to samo co wczoraj, ale kolor podobny. I na pewno nie był to Nezzo bo kierownika widziałem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ozik    0

Win, wpadnij wreszcie kiedyś na spot to i reszte poznasz :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Win32    0

Ja ci chętnie wpadne, tylko jak na złość albo pracuję do drugiej w nocy, albo coś innego wypada dry.gif

Edytowane przez Win32

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Nowe białe Sciro cisnęło dzis wieczorem od Wawy na Lublin pare km przed Lublinem. Ostatnio jedno takie pusciłem zeby zobaczyc jak wyprzedza i chyba fatum Corrado jednak na nich ciąży bo co prawda nie zjebało sie ale mimo ze nowe to coś pod nim wisiało i tarło o asfalt znaczy coś co sie prawie urwało ale nie wiem co to mogło być :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Dziś przed 15 na trasie Kórnik - Środa Wlkp, chyba granatowe Corrado na tablicach średzkich PSR. Pewnie to samo co kiedyś w Puszczykowie widziałem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Wczoraj w gdyni spotkałem karpia jak jechał z mamą correm na zakupy. Sympatyczny widok:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VJARON    0

w końcu trafiłem sandomierskiego korra :P

zabłądziłem na jedynym miejskim osiedlu i już jak mnie nogi bolały od łażenia w kółko, moim oczom ukazało się to

th_DSC00011a.jpg

ale szpachlowóz, że głowa boli :(

niestety właściciela jeszcze nie poznałem, ale to już pikuś.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

a dzis na spocie bylismy na kawusi wszyscy a obok salon VW i sciro stalo :P(ale nie Sety on byl na spocie to sie nie liczy )

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafal    0

W sobote koło 14 na Trasie Łazienkowskiej minąłem jakieś ciemne Corrado na blachach chyba TST.

A wczoraj po południu spotkałem - właściwie to on mnie spotkał - na piechote na Krakowskim Przedmieściu Drzewiasty... Jeszcze raz pozdrawiam.

R

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość stachu   
Gość stachu

bordowa sroka starszy pan za kierownica , w Skoczowie na glownym skrzyzowaniu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ozik    0

Dziś widziane czarne Scirocco LLU na trasie siekierkowskiej w Warszawie. Na szybie miał nalepke Scirocco Club Polska.

Pozdrawiam Sciroholika :)

Edytowane przez Ozik

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

dzisiaj pod Citibankiem na Gleszowskiej niebieskie sciro WH dosyc mocno zmęczone życiem stało

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

Wczoraj kolo 13 na trasie siekierkowskiej widziałem shaltowanego przez policjanta niebieskiego cora na chyba blachach WH.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

A wczoraj po południu spotkałem - właściwie to on mnie spotkał - na piechote na Krakowskim Przedmieściu Drzewiasty... Jeszcze raz pozdrawiam.

R

Ja takze pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

czerwony korr na kosciuszki jakos kolo 20, w środku jakiś czupur siedzial , mimo ze przejechał koło mnie to nie wiedział ale pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.