hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2010 dzisiaj w Mikolowie VR6 US, kierownik z cala rodzina jechal fajny widok, wiec przy sprzedazy nie sciemniac, ze rodzina sie komus powieksza! zaproszony na forum... Corr kupiony w ubieglym roku od starszego pana, ktoremu sie zmarlo, niby stal 5 lat nieuzywany... jakiegos dzwona mial, nie ma wszystkiego co US miec powinien... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2010 http://www.imdb.com/title/tt1313113/ w tym filmie przewija się sciro mk2 (68 minuta filmu) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2010 EDIT: bolo, nawet stanalem obok corra na jakies dwie minuty i z kumplami pozagldalismy chwilke. takie smierdzace e36 jak cos Hmmm pewnie dlatego alarm się włączał Niestety corek nie myty od miesiąca jeździ po błocie a tapicerka cała w sierści... o pchłach nie wspominając Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2010 Corek widziany 4 dni temu niedaleko Cannes Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2010 dzis ok 13.30 nebieskie corrado w Ustroniu. charakterystyczne czarne zderzaki i fele w kolorze nadwozia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2010 (edytowane) cala droge Lodz-Szczecin vr Dominiki widzialam a serio na autostradzie srebrne sciro przefrunelo obok nas Edytowane 28 Marzec 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2010 jakies zajechane corrado, Borysa sciro no i Boylerowe wyjezdzalo, na lotnisku oczywiscie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 oczywiście , bo jedno lotnisko jest w Polsce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 a tam okoliczni wiedza, o ktore lotnisko chodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 Dziś widziane dwie Sroki... Pierwsze: Siro III na lubelskich blachach...Lublin ul. Turystyczna...kolor jakiś dziwny....coś w stylu piaskowego (z facetami o kolorach się nie gada ) Pół godzinki później drugie: Siro II...też lubelskie blachy...Lublin ul. Al. Racławickie...kolor ciemna zieleń...stało na poboczu...zjebane hehe...z tego co zauważyłem sroczka nie wytrzymała postoju w korku i się zagotowało ... ja pocinałem jak zawsze niezawodnym, przewspaniałym podmiejskim autobusem :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 (edytowane) wczoraj wieczorem w grudziadzu na maku byly cor RWTNT na lawecie moj tata dzisiaj widzial brazowe corrado w gdansku (ladne) ja tez wczoraj widzialem corrado czerwone z czarna masa (obraz nedzy i rozpaczy ) Edytowane 29 Marzec 2010 przez Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 moj tata dzisiaj widzial brazowe corrado w gdansku (ladne) chjodzi o mojego tate jak dyktowałem marianowi przez fona tak napisał... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2010 Widzę corrado 16V , stoi koło mojego landa.. jest ciemno niebieskie... blachy WY... kto mi to zrobił ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2010 DZiś z godzine temu kolo 15.30 przy rondzie Wiatraczna w Wawie ciemny corr na smoked inpro chyba vr6... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2010 Dziś koło 10:30 wylot z Mosiny na Poznań, srebrna Sroka II na PZ. Jechałem audi, więc nie zwrócił uwagi na mnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2010 przed godzinką Voytec w swoim Vr-ku w Carrefourze na Głębockiej w Wawie. Pozdro Bracie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2010 Dzisiaj dwukrotnie widziane zielone corrado w pruszkowie blachy: WPR... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2010 Przedwczoraj wieczorem widziana sroka mk2 srebrna na blachach ELW, na ul. kolumba tuż koło dworca w Szczecinie, ogólnie bardzo ładnie wyglądała, jedynie na drzwiach pasażera brakowało listwy. A na fotelu pasażera był fotelik dziecięcy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 Marcin Ś - Pestek znaczy w Janowie Lub. BIAŁE G Nawet chwilę pojechałem za i przed z nadzieją na pogaduchy, ale moje 104 kucyki nie miały żadnych szans . Marcin - kiedy brewka? a i jeszcze siostra dzwoniła, że w Lbn stoi za fitulowym Korem na LUB... - około 16, gdzie nie wiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 a i jeszcze siostra dzwoniła, że w Lbn stoi za fitulowym Korem na LUB... - około 16, gdzie nie wiem. vr adasia jeździ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 Weź co Ty za herezje siejesz wiesz, że to nie możliwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcin pesteQ 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 Marcin Ś - Pestek znaczy w Janowie Lub. BIAŁE G Nawet chwilę pojechałem za i przed z nadzieją na pogaduchy, ale moje 104 kucyki nie miały żadnych szans . Marcin - kiedy brewka? hehe wyprzedziłem cie podjechałem dalej bo tez chciałem pogadać, no ale chyba zawróciłeś i pojechałeś do LBL ,co ty tam na tej wiosce robiłeś ,ja się lansowałem troszku po mieście hehe .A brewka... no jakoś się nie mogę zebrać żeby kupić od Rafała, z laminatu:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Dziwne, co nie? Smyczku Marcin - z Rzeszowa wracałem z lotniska, a kuzyn zmęczony po podróży był i dalimy spokój... Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hubi_kns 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 Błonie pod warszawa... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hubi_kns 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2010 Błonie pod warszawa... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach