Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

lukasz_61    0

granatowe corrado na blachach BI i jakichs (pewnie zimowych) starych BBSach czy cos w ten desen na skrzyzowaniu kopernika/wiejska, godzin cos kolo 13:30

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

w niedziele około godziny 10 w Krakowie chyba na ulicy andersa widziałem zielone corrado na blachach KPR... niestety ale kierowca zaparkował na aucie jadącym przed nim noi zrobił sobie lifting przodu <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

o godzinie 19.10 na myjni jak mylam corrka srebrne sciro ZS widzialam:)tez na myjni :rolleyes: kolo ronda uniwersyteckiego na redzie szczecin

Edytowane przez Verbus

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

Dzisiaj około 18.30 w wiosce Bogucin :P ciemne (bo było ciemno) corrado. Poznałam po tylnych światłach :lol:.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

w poniedziałek widziałem czerwonego cora PO.... w poznaniu pod makiem na HETMANSKIEJ.... pozdry :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

dzis w szczecinie około 20 na ul.mieszka I ciemne corrado na rejestracji BL...... niestety nie zdazyłem dogonić a byłem o 2 metry od niego ale zdazył skrecic;/ ktos z klubu ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok 20 w centrum szczecina, niedaleko wałów chrobrego widziane siwe/grafitowe corrado G60, dosyc ładnie się prezentował, chyba na bbsach, pełna seria. Tablice BL

Mam też zdjęcie :) Tylko felg nie jestem pewien bo sie nie przygladałem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

w Poznaniu na WSPÓLNEJ widzę każdego dnia cora kawowego ...... ale nie mogę złapać kola od niego .... co by z nim pogadać... :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
pawka    0

Na skwerku ok.20-21 czerwone corrado z czarną maską NA HOLU :excl::lol:

Kto to :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

a dzis w Slutowie na trasie dom=>Szczecin czerwone sciro ZCH sobie stalo :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
badyl    0

biały parch z czarnym paskiem w Oleśnicy. Chyba na stołecznych tablicach 2 dni temu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

w piątek 19-03-2010 chwile po 20 widziane sciroo 2 chyba ciemna zieleń rejestracja - NIL ....... ( Koszalin - ul.Młyńska )

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hasan    0

dzisiaj wysyp najpierw ok 17tej bordowy cor we wrocku na żmigrodzkiej na DWR 30s puzniej w tym samym miejscu srbrny na DLU (wystawiony jest na allegro g60 us)i 45min puzniej serebrny na DDZ na 8mce w kierunku Łagiewnik

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

W Osielsku koło Bydgoszczy w komisie pojawił się biały g60 89 za 13500. Dziś oglądałem na szybko. Z przodu soczewki z tyłu black lampy, wydech ala mugen, wydaje się niedawno lakierowany. Znajomy mówił, że stal na blachach z Elbląga, teraz już ma komisowe.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Verbus    0

dzis po 13-stej Szczecin rondo Giedroicia zielony correk na niemieckich numerach :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

dzis o godz 18:07 w ciekawych ujęciach corrado i scirocco widziano kilka sztuk. ktos od nas?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lukasz_61    0

dziś standardowo corr bola pod informatycznym (wcale nie jest taki wysoki :P przynajmniej wsrod reszty aut tam stojacych :D) i jakies ciemne (czarne?) scirocco na BI, chyba przedliftowe na dziurwaym zwirowym parkingu za elektrycznym.

oczywiscie pod politechnika oba.

EDIT: bolo, nawet stanalem obok corra na jakies dwie minuty i z kumplami pozagldalismy chwilke. takie smierdzace e36 jak cos :lol:

Edytowane przez lukasz_61

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

5min temu przed moim blokiem nowe, czarne siro na warszawskich blachach...Lublin, ul. Grażyny...

no i codziennie widzę na mojej ulicy czarnego vr-ka...a wczoraj pod moją apteka (tak tak Adaniu, apteka mojego szefa) Korczysław-Poprostu :D

Edytowane przez Paloma

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ge Zechcyś    0

Wczoraj koło 16.00 żółty pastelowy koras na blachach GD wyjeżdżał z mojego osiedla. Czyżby jakieś wyścigi na wysypisku Maślice? Wiosna... :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kih0n    0

też widziałem to żółte GD na wejherowskiej, czyjeż to?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj w Mikolowie VR6 US, kierownik z cala rodzina jechal :) fajny widok, wiec przy sprzedazy nie sciemniac, ze rodzina sie komus powieksza!:D

zaproszony na forum...

Corr kupiony w ubieglym roku od starszego pana, ktoremu sie zmarlo, niby stal 5 lat nieuzywany... jakiegos dzwona mial, nie ma wszystkiego co US miec powinien...

img3647.jpg

img3646p.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.