Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2010 Zielony cor na FZG pewnie Macgyver, Na orzechowej zaparkowany i ustrzelony przed momentem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2010 granatowe corrado na blachach BI i jakichs (pewnie zimowych) starych BBSach czy cos w ten desen na skrzyzowaniu kopernika/wiejska, godzin cos kolo 13:30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2010 Dzisiaj ok 16 w Skórczu (GST) widziany bordowy Correk. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2010 w niedziele około godziny 10 w Krakowie chyba na ulicy andersa widziałem zielone corrado na blachach KPR... niestety ale kierowca zaparkował na aucie jadącym przed nim noi zrobił sobie lifting przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) o godzinie 19.10 na myjni jak mylam corrka srebrne sciro ZS widzialam:)tez na myjni kolo ronda uniwersyteckiego na redzie szczecin Edytowane 16 Marzec 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2010 Dzisiaj około 18.30 w wiosce Bogucin ciemne (bo było ciemno) corrado. Poznałam po tylnych światłach . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2010 w poniedziałek widziałem czerwonego cora PO.... w poznaniu pod makiem na HETMANSKIEJ.... pozdry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2010 dzis w szczecinie około 20 na ul.mieszka I ciemne corrado na rejestracji BL...... niestety nie zdazyłem dogonić a byłem o 2 metry od niego ale zdazył skrecic;/ ktos z klubu ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2010 no to widziales mojego ojca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2010 Dzisiaj ok 20 w centrum szczecina, niedaleko wałów chrobrego widziane siwe/grafitowe corrado G60, dosyc ładnie się prezentował, chyba na bbsach, pełna seria. Tablice BL Mam też zdjęcie Tylko felg nie jestem pewien bo sie nie przygladałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2010 w Poznaniu na WSPÓLNEJ widzę każdego dnia cora kawowego ...... ale nie mogę złapać kola od niego .... co by z nim pogadać... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2010 Na skwerku ok.20-21 czerwone corrado z czarną maską NA HOLU Kto to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2010 a dzis w Slutowie na trasie dom=>Szczecin czerwone sciro ZCH sobie stalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2010 biały parch z czarnym paskiem w Oleśnicy. Chyba na stołecznych tablicach 2 dni temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2010 w piątek 19-03-2010 chwile po 20 widziane sciroo 2 chyba ciemna zieleń rejestracja - NIL ....... ( Koszalin - ul.Młyńska ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2010 dzisiaj wysyp najpierw ok 17tej bordowy cor we wrocku na żmigrodzkiej na DWR 30s puzniej w tym samym miejscu srbrny na DLU (wystawiony jest na allegro g60 us)i 45min puzniej serebrny na DDZ na 8mce w kierunku Łagiewnik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2010 W Osielsku koło Bydgoszczy w komisie pojawił się biały g60 89 za 13500. Dziś oglądałem na szybko. Z przodu soczewki z tyłu black lampy, wydech ala mugen, wydaje się niedawno lakierowany. Znajomy mówił, że stal na blachach z Elbląga, teraz już ma komisowe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2010 dzis po 13-stej Szczecin rondo Giedroicia zielony correk na niemieckich numerach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2010 dzis o godz 18:07 w ciekawych ujęciach corrado i scirocco widziano kilka sztuk. ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2010 zgrywus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) dziś standardowo corr bola pod informatycznym (wcale nie jest taki wysoki przynajmniej wsrod reszty aut tam stojacych ) i jakies ciemne (czarne?) scirocco na BI, chyba przedliftowe na dziurwaym zwirowym parkingu za elektrycznym. oczywiscie pod politechnika oba. EDIT: bolo, nawet stanalem obok corra na jakies dwie minuty i z kumplami pozagldalismy chwilke. takie smierdzace e36 jak cos Edytowane 23 Marzec 2010 przez lukasz_61 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2010 (edytowane) 5min temu przed moim blokiem nowe, czarne siro na warszawskich blachach...Lublin, ul. Grażyny... no i codziennie widzę na mojej ulicy czarnego vr-ka...a wczoraj pod moją apteka (tak tak Adaniu, apteka mojego szefa) Korczysław-Poprostu Edytowane 24 Marzec 2010 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2010 Karpik na skwerku - jakoś wieczorem ale nie pamietam godz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ge Zechcyś 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2010 Wczoraj koło 16.00 żółty pastelowy koras na blachach GD wyjeżdżał z mojego osiedla. Czyżby jakieś wyścigi na wysypisku Maślice? Wiosna... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2010 też widziałem to żółte GD na wejherowskiej, czyjeż to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach