Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2010 nieeee wracałem od bastrzola i było troche po 2:00 w nocy ;p jechałem właściwie przez Cargo w strone Piaseczna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2010 VERBUS wiesz co , to byłem ja . wracałem z rodzinką do CZŁUCHOWA.... a rejestracje mam GCZ.....pozdry gorące... A wiec to ty byles pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2010 dziasiaj widziałem w pz na ul. 28 CZERWCA niebieskiego cora.....pozdry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2010 upolowany zdzis parking Galeria Mokotow po 20:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2010 Hasana żółty us z odlatujacymi progami na shellu w dzierzoniowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2010 upolowany zdzis parking Galeria Mokotow po 20:00 Państwo D&D o ile się nie mylę... Ja w piątek widziałem dwa zmęczone Corrado jeden G60 w Zielonce, a drugi czerwony na PKL na orlenie w Alejach Jerozolimskich na wysokości Ursusa... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 Dzisiaj w Lublinie około 14:00 soczyście czerwone Corrado na LSW. Wyjeżdżało z jakiejś tam bocznej ulicy na Męczenników Majdanka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 W piątek 5 marca koło 18:35 stałem obok szarej szesnastki (?) na blachach TSK. Stała na krzyżówce z lotniska Bemowo w strone Powstańców Śląskich... Stałem obok, ale biurkiem byłem, więc nierozpoznawalny... Ktoś od nas ? A jak tydzień temu wracałem z urlopu, to tuż za Rzeszowem na przeciw ich miejscowego lotniska, widziałem czerwonego Corrasa stojącego w komisie... Kto się sprzedaje ? Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 (edytowane) Widze że z mojego regionu corr ale nie kojarze.... A to nie był ten corr ?? Edytowane 7 Marzec 2010 przez Qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 Widze że z mojego regionu corr ale nie kojarze.... A to nie był ten corr ?? No nie, to nie ten. Tet jest dość charakterystyczny... Ten którego widziałem, zupełna seria (miał zmienioną kierownice w środku). R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 Aaaa już chyba wiem o kogo chodzi i siedzi tam motor 2.0 8V Właściciel poprzednio miał nexie z oplowskim 2.0 16V podłubanym o ktorym by nawet temat na forum.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 Dzisiaj ok 20 w centrum szczecina, niedaleko wałów chrobrego widziane siwe/grafitowe corrado G60, dosyc ładnie się prezentował, chyba na bbsach, pełna seria. Tablice BL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2010 Kuba tego szaraka to ja często widzę w Piastowie nawet kilka razy widziałem go na swojej ulicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2010 ja go raz na Toruńskiej widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2010 ja go raz na Toruńskiej widziałem Krynia idź spać bo Ci sie przyśnię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2010 dzis na ul.europejskiej w szczecinie biale corrado mi smignelo :)kolo godziny 19 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2010 Dzisiaj około 13.00 w Łęcznej mijałam corrado po prostu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11529885 sciro stoi zaraz za audi na pierwszym zdjeciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 Dzisiaj około 13.00 w Łęcznej mijałam corrado po prostu. Gośka na uczelnię pomykała. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 Przed chwileczką widziany Emil i jego G60...podczas nocnego lansu po Łęcznej kurna wszyscy jeżdżą tylko nie ja :D kto mi się da chociaż kajtnąc correm? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 W niedziele... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 Daruś jak chcesz to mogę robić za kierowcę? Jeśli masz ochote nie wiem piwko walnąć czy cuś...no ale potem to lipkę byś miał z powrotem na chatę... no ale na przejażdżkę correm w sumie bym się pisał...bo juz 2 miechy nie śmigałem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Przed chwileczką widziany Emil i jego G60...podczas nocnego lansu po Łęcznej [ Ten Emil to jechał przez skrzyżowanie i trąbił na Ciebie??? kurna wszyscy jeżdżą tylko nie ja :D kto mi się da chociaż kajtnąc correm? Masz swojego to się swoim kajtaj. Edytowane 10 Marzec 2010 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec 2010 Tak, tak ten Emil No mam swojego...a co do tego kajtania to co najwyżej moge siąść za kierownicą i poudawać, że jadę...jak to mają w zwyczaju małe dzieci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec 2010 Wczoraj na ul. Okulickiego w Piasecznie widziane ciemne Corrado, stałem wtedy na parkingu, chciałem go gonić ale niestety uciekł na światłach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach