hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 (edytowane) SBI ma Access i Ogur... Dad0 chyba tez Edytowane 22 Luty 2010 przez iceman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 Ale ja znam ich auta i z tego co kojarzę to nie to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 dzis 14:50, Grunwald na wysokosci akademi medycznej prawdopodobnie noob Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nOob 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 ta, to bylem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2010 dzis ok. 13-ej Białogard na przejeździe kolejowym obok "UP"ciemny korek na ZSD,dziewczę za fajerą... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2010 Dziś koło 13 czarna sroka mk2 w Gdańsku głównym. GKS kierowniczką w środku, która z miejsca obróciła głowę jak się na nią spojrzałem ;O Ja wiem że straszny jestem , ale bez przesady;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2010 (edytowane) Dzisiaj widziane byłe Yoshi. Phero mieszkasz na Jasieniu? Corka nie garażujesz? Jest bezpieczny? Bo nie wiem czy mam się martwić o mojego Na jasieniu mam prace, pracuje w pewnej firmie która znajduje się nieopodal, gdzie pewnie widziałaś korka Normalnie parkuje pod firmą, ale ze były warunki jakie były to stał sobie trochę dalej. Korka tak jak pisał Ciupin, trzymam na strzeżonym parkingu przykryty pokrowcem wiec nie ma się o co martwic, jest teoretycznie bezpieczny Edytowane 25 Luty 2010 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szyszqfff 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2010 dzis w Opolu na ul. Oleskiej granatowe corrado ONA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2010 dziś corek na czarnych blachach we Włocha przy pkp Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) dzisiaj w okolicach 16:40 bastrzol widziany na mojej ulicy (elekcyjna->górczewska) Pozdro. jako że szedłem piechotą z parkingu byłem nierozpoznawalny Edytowane 27 Luty 2010 przez Win32 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2010 to moj brat jecha; ja w tym czasie z praksem i konstantym sie wozilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2010 Dzis ok 0:30 mijalem sie z jakims correm w rumii przy galerii rumia. Z charakterysycznych rzeczy mial angeleyes. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2010 ja pół warszawy wczoraj corem wieczorem przepalowałem i mnie niikt nie widział ;d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2010 przyznac sie kto ma correczka zielonego na blachach GDA widzialam dzis przed poznaniem kolo 13 odmachane pomachane, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2010 Dzisiaj Boa i jego Vr 6 miło było poznać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 Niedaleko Okęcia w Aleii Krakowskiej wczoraj w Niedzielę ok 8 rano ciemny cor RP... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 ja pół warszawy wczoraj corem wieczorem przepalowałem i mnie niikt nie widział ;d a po ul. Wilanowskiej wczoraj z wieczora nie jezdziles przypadkiem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 Przed chwilka czerwone rradko w Drawsku pom ZDR rodzime blachy az milo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 (edytowane) VERBUS wiesz co , to byłem ja . wracałem z rodzinką do CZŁUCHOWA.... a rejestracje mam GCZ.....pozdry gorące... Edytowane 1 Marzec 2010 przez slayer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 wypatrzone przez Karpiunia 8:14czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 było juz o tym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 moze bylo ale karpiuniowi obiecalem ze wrzuce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2010 nie spinam sie przeciez http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=21146&st=0&p=286710&hl=blokersi&fromsearch=1entry286710 nawet sam temat zakladalem tylko screen juz nie dziala Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2010 a po ul. Wilanowskiej wczoraj z wieczora nie jezdziles przypadkiem? a o której?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2010 a tak okolo 18:00? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach