Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2010 Dziś w Łęcznej około 16.00 czerwony corrasek poprostu na parkingu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2010 Pan Groszek pod Netią - tam gdzie zawsze A i jeszcze w piątek przed północą państwo A&A widziani w stanie wskazującym podczas powrotu do domu Uroczyste otwarcie P.O.D. jak sądzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2010 Teraz to "Złota rybka" Daruś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2010 A i jeszcze w piątek przed północą państwo A&A widziani w stanie wskazującym podczas powrotu do domu Uroczyste otwarcie P.O.D. jak sądzę Dodaj, że pieszo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 Dzisiaj chwile po 12 widzialem czerwonego corrka na tablicach ZGR 47** na parkingu za przychodnia niestety nie bylo wlasciciela.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) A ja w mojej wiosce dzisiaj ide sobie zimno kaptur zasłana mi widoczność, samochody smigaja po trasie i nagle słyszę że z tyłu coś nadjeżdża głośno powarkując i coś mi to lekko znajomo dźwięczy I myślę sobie "pierdzi jak 9A z gazem na lekko dziurawym wydechu" i wtedy zza pleców wyjeżdża czarny Corr na LPA Niestety nie wiem co to za silnik a z chęcią bym się dowiedział czy mnie Duch Karmanna natchnął i czy to faktycznie 16v I proszę właściciela żeby się nie gniewał za to co pomyślałem - po prostu miałem do czynienia z 16V a z dziurawymi wydechami tym bardziej (nie tylko w 16v) Ciekawe kto to nim tak kręci po wsi i notorycznie skręca z trasy w stronę Borkowa bo doniesienia o nim już miałem nie raz Edytowane 9 Luty 2010 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 trza bylo sie polozyc na drodze, zatrzymac i pogadac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 Eeee nieee, w nowej kurtce byłem..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 ja dziś w gdańsku 2 sirocco widziałem jedno białe blachy chyba WE ok 7 godziny na hucisku, drugiego zaś we wrzeszczu czerwonego na gdańskich blachach około 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 Dzisiaj widziane byłe Yoshi. Phero mieszkasz na Jasieniu? Corka nie garażujesz? Jest bezpieczny? Bo nie wiem czy mam się martwić o mojego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2010 phero mieszka nieopodal nas ;] a corek stoi zazwyczaj na parkingu strzeżonym w pokrowcu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2010 dzis w Kolbaskowie kolo poczty zielone na niemieckich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2010 przed chwila czerwony cor na SBI smignal przy sferze w bielsku juz raz go widzialem i wklejalem nawet foto taki z chromowanymi m3 lusterkami ogolem troche trupek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2010 dzisiaj w warszawie tunel na wlochach 6:05 czerwone corrado jechalo w kierunku bemowa (mily widok na rozpoczecie dnia ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) 12:46 czerwone corrado stara buda z czarna maska, blach SG. widziane na ul. sienkiewicza. widzialem je w bialymstoku juz dawno temu, a dalej jezdzi na tych blachach a o tym, ze Bola baardzo czesto widze pod pb to juz nie pisze. czesto jeszcze rowniez pod informatycznym stoi sciro Borysa Edytowane 13 Luty 2010 przez lukasz_61 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2010 o godz. 14.05 w Rumi na skrzyżowaniu Starowiejskiej i ..czarny corr na GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2010 To Radzio chyba byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2010 a on nie siedzi w juesej? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2010 wczoraj ciemne corrado w gdańsku w nowym porcie ok godziny 21 blachy chyba GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2010 Choszczno czarne i nawet podobne do mojego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2010 wczoraj ciemne corrado w gdańsku w nowym porcie ok godziny 21 blachy chyba GA Napewno GA ? Ja tam się kręciłem ;O na czarnych atsach jezdze teraz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2010 wczoraj około godziny 23ej widziałem srebrną sroczke mkII w Suchej Beskidzkiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2010 dziś o 16 w Otrębusach Corrado na rejestracji WE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 dzisiaj ok. 7.30 na rogu Woronicza i Al.Niepodległości w Wawie widziane zielone Corrado- cholera wie jaka rejestracja- nic nie widziałem przez mgłę. Może kolor też pomyliłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2010 Dzisiaj ok. 9 rano czarna nowa sroczka wyjeżdżała z Bielska Białej w kierunku Wadowic, a w Kozach czarne Corrado na blachach SBI. Kierownik Corra chyba tam pracuje bo nie pierwszy raz widzę to auto tam, chyba że tak często musi mechanika odwiedzać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach