Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2010 NMR A może i NMR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2010 Zawsze jak ktoś znajomy zobaczy inne rado to od razu mi mówi jak mnie spotka. Też tak macie? Mamy tak:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2010 takiego corra dzisiaj ustrzeliłem około godziny 20ej w krakowie pod carefourem na zakopiance Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2010 wczoraj na skrzyżowaniu powstańców z Hallera we wrocku czerwony na DZA okolo 20 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2010 okolo 14 godziny ciemny kor na DWL na krzyckiej chyba zenek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2010 Ja jakieś 3 tygodnie temu podczas spaceru w Hillegom w Holandii wypatrzyłem teką sztukę Co najlepsze była do sprzedania, wisiała kartka z numerem telefonu. Miała bardzo zadbany lakier i automatyczną skrzynie biegów . Ostatnio jak byłem w tej okolicy to ją szukałem, bo chciałem zadzwonić i zapytać o cenę, ale nie mogłem jej znaleźć. Poza tym w ten weekend po raz pierwszy od 9 grudnia (jak wyjechałem z Polski) widziałem corrado. Pierwsze na stacji benzynowej, czarny VR6, jechałem autobusem więc nie zrobiłem foty. Drugie wczoraj czerwone chyba g60, całe podrapane i poobijane, ale z czarną skórą w środku. Niestety nie wiozłem telefonu i też nie mam foty :/ PS: Ma ktoś pojecie o ściąganiu samochodu z Holandii do Polski, jakie są opłaty i w ogóle czy to się opłaca. Pytam ponieważ u mnie w mieścinie stoi kilka fajnych bryk do sprzedania za dobre pieniądze. Prosił bym o info na pm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2010 dziś 15:45, Gdańsk ul. Uczniowska , widziane czarne corrado z rejestracją SB, to ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2010 Może Accesor Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2010 Asesor ma SBI ze tez to to dojechalo z Bielska do Gdanska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2010 Czerwony Corr na DDZ z tylu napis cocolino czyjakos ta pod achanem na bielanach wrocławskich g.21 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2010 Ciemne corrado dzis w nocy ok. 3:20 na Miszewskiego w Gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2010 a godzinke temu ul.poludniowa szczecin biale nowe sciro ZS stalo na parkingu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2010 a ja bylem wczoraj na wycieczce w Krakowie i nie widzialem zadnej sroczki ani zadnego corra tylko na tracie minalo mnie BMW z zajebista rejestracja D0 BUZII Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2010 info od brata: w Katowicach na rondzie (podejrzewam, ze plac Wolnosci, bo w tych okolicach mial byc) czerwony Corr na blachach z Dabrowy Gorniczej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2010 a mnie nikt nigdy nigdzie nie widział Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2010 Dzis widziane Corrado NMR GD GDA I beka, ze wszystkie w warsztacie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2010 ktoś od nas robi w porcie marynarki wojennej w gdyni? Granatowe Corrado na GA . Prawdopodobnie właściciela raz widziałem jak coś grzebał przy samochodzie z fajką(fajką, nie papierosem) w pysku;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2010 Dzis widziane Corrado NMR GD GDA I beka, ze wszystkie w warsztacie to nie wiedziales ze na spocie byles ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2010 Dzis widziane Corrado NMR Justyna GD Marian GDA Grexon GA Karpiu I beka, ze wszystkie w warsztacie to nie wiedziales ze na spocie byles ?? ja wiedziałem i nawet bylem swoim autem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2010 dzisiaj o 9.20 we wrocku na gajowickiej bialy corr na odcince lecial Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2010 moze zagniatacz... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Andrzejek_VR6 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2010 to ja,jeszcze nie bylo odcinki:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2010 moze zagniatacz... To nie ja moje stoi grzecznie w garazu i czeka na lepsze czasy. Mam pytanie koto smial kupic drugie biale corrado we Wrocławiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2010 to ja,jeszcze nie bylo odcinki:) Co ty Andrzejek robiles we Wrocławiu?? nawet nie wpadłes w odwiedziny , i na doddatek masz bialego cora i sie nie przyznales :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2010 dzis przed 13 to corrado http://www.allegro.pl/item914395549_vw_corrado_g60_160km_1996_okazja.html widziane na trakcie swietego wojciecha... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach