Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2009 ładne ciemne warczące corrado, z przodu lampy in pro, rejestracji nie pamiętam bo deszcz lał jak cholera, jechał z tomaszowa lubelskiego w kierunku jarosławia, krótka rozmowa przez radio, właściciel z przemyśla, nie z klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2009 Wczoraj widziałem Scirange II w filmie TV "Tożsamość Bourne'a" Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2009 Zielonego corra bez grila lecacego w strone ostrobramskiej dn. 24.12.2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2009 Wczoraj widziałem Scirange II w filmie TV "Tożsamość Bourne'a" Rafał taka ciemna? a myslalem, ze cos mi sie przewidzialo, bo katem oka ogladalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2009 Dzisiaj ok 15 na Matarni w Gdańsku zielone Corrado GST UW72 o ile pamiętam. Seba VR6??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2009 a Ty byś tak robił? yyyy wątpię ja bym.....jakbym miał tył naped bo co on tam uskutecznia to właściwie nie wiadomo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SEBA VR6 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2009 Dzisiaj ok 15 na Matarni w Gdańsku zielone Corrado GST UW72 o ile pamiętam. Seba VR6??? tak moje czekałem na praxa i tazmana, trzeba było podjechac pogadac zeby mi ostatni raz było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2009 ciemny corras na rejce szy .... dzisiaj widziany na wlocie do Suchej Beskidzkiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2009 (edytowane) vr seby, vr phero, vr andrzejkA,vr karpia, 16ka justyny, 16ka poncza, 1.8 T grexona, 1.8 T moje, i jakaś zacna pani w sciro 2 gdzies w redzie chyba albo rumi kolo godz 24 pomachane odmAchane pomrugane i co tylko tam mozna Edytowane 31 Grudzień 2009 przez Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2009 czarny corr DW w Helu, mijalismy sie w lesie przed helem godzine temu, kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2009 Miron:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2009 No to 10 min temu znowu sie z nim mijalem, mrugnalem swiatlami i chyba przestraszyl sie ze policja jedzie bo zaczol hamowac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2009 Wczoraj w trakcie powrotu z Wwy w Rykach ciemne Corrado na LCH - ringi z przodu. Dziewczyna i chłopak - zamieniono dwa słowa - pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Styczeń 2010 Dwa lub trzy dni temu szary corek w Murzasichlu, ktoś z klubu może ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2010 1,5 godziny temu sroka na wysokości Mszczonowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2010 A wczoraj po drodze don Szczecina miedzy Starogardem Szczecinskim a Ploniami Szczecin i oczywiscie byla mala pogawedka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2010 dziś ok 08:00 widziane w Pruszkowie na wiadukcie całe białe corrado wyglądało na stary typ z rejestracją SL 268** lub SL 286** Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hubi_kns 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2010 w błoni pod warszawa widziano czarne corrado na rejstracjach RP..... i tez wbłoni widzino zielone corrado ale rejestracji nie dojrzałem widziano 30.12.09 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2010 Biale corradlo z czarna maska stoi kolo tesco w szczcecinie codziennie tam jest ofkors fotke tez mam tylko nie lapie jak je wstawiac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2010 27.12.2009 w podziemnym parkingu Hotelu Ibis w Łodzi widziane takie cacuszko, moze to nie corrado ale chyba ma cos wspolnego z corrado jako ciekawostke dodam ze na tym samym parkingu byl inny zabytek , jakis merc z 1920 ktoregos, niestety zakryty plandeką , nie zdazylem zrobic fotki bo juz wyjezdzalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) Zieleniewo kolo Szczecina tam sobie stoi takie cosik Edytowane 5 Styczeń 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) słoniu, jak chcesz obejrzeć trochę zabytków to jak będziesz w Wawie, wjedź sobie pod parking Sądu Najwyższego: RR Silver Shadow, VW Karmann x2, Ferrari Testarossa, BMW 2002 Tii i Porsche 911 we wszystkich możliwych wersjach (mk1 i mk2- razem z 5egzemplarzy) to tylko mały wycinek z tego, co tam można spotkać wszystko na 2óch poziomach parkingu, gdzie miesiąc kosztuje 350zł dodam, żę wszytko to są jeżdżące autka- zmieniają swoje miejsca parkingowe co i rusz biggrin.gif Edytowane 5 Styczeń 2010 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) Buuu co jest ze te foto wejsc nie chce Już bangla, misiek się wszystkim zajął Edytowane 5 Styczeń 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2010 wczoraj w Pruszkowie na Działkowej niebieska Sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marek_w 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2010 we wtorek 5 stycznia, w Poznaniu o 5 rano, widziane corrado na PO, kolor chyba szary. kierownikowi sie spieszylo, poganialem za nim niebieskim volvo V70. pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach