Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2009 dzisiaj czerwony corr w pruszkowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=m_j_vRzsBQQ 2:07 po prawej stronie Corrado stoi Edytowane 13 Grudzień 2009 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2009 Dzisiaj Jaco i Eliska w BlueCity corrado nie zlokalizowałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2009 a mojego nie zlokalizowales?? nie odezwales sie ze w blue jestes.. Foch! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2009 Byłem koło twojej kanapkarni ale cię nie widziałem i sobie poszedłem w pi...u Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2009 Dzisiaj 11:10 na Zemborzyckiej czerwone, rejestracja Świdnik, starszy pan za kierą i dziwna płetwa na bagaju CB radio niestety nie chciało odpowiedzieć - wołałem 3 razy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2009 zielona sroka na przymorzu dziś przed 15tą, taka nawet całkiem spoko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2009 dzisiaj koło Mrągowa na trasie do Olsztyna czerwone corrado BI XXXXX ktos z klubu?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2009 okolo 16:30 w okolicach Hotelu Krynica bialy Corr - ktos z forum? Jakby co to do piatku tu jestem, mozna by sie poznac pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2009 Wczoraj, Szczecin, Mac na Południowej około 20.00 - czerwony, na ZS, czarny pas na progach i napis corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2009 Kto to był wczoraj w Wawie na Łopuszańskiej w okolicach 9:00? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2009 Dzisiaj chwile po 13 w Chojnie na statoilu kolo netto widzialem ciemnego corra 16v na tablicach ZGR.. Ladnie sie prezentowal ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2009 dzisiaj w Katowicach ul Slaska nowa Sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2009 (edytowane) Dziś w koszalinie sroka mk2 ul Racławicka pod budynkiem TP.SA kolor ciemna zieleń Rejestracja zaczynająca się od liter NIL Edytowane 18 Grudzień 2009 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2009 zielone corrado o 16 pod tesco na Rotmance blachy GDA... Bez dokładki na jakich tam alu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2009 Wczoraj w Piasecznie, correk NDZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) LINK od 2:20 wow, w innych filmikach od tego goscia tez jest corr:D Edytowane 20 Grudzień 2009 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2009 na BP w Wadowicach około godziny 9:20 takie mk2: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2009 Wczoraj we wrocku kolo 21 ciemny korek wjezdzal do pasazu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2009 3:30...korek w nieposzanowaniu przez właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2009 3:30...korek w nieposzanowaniu przez właściciela aj tam nie wyolbrzymiaj, robi na asfalcie to co większość-mająca jeżdżące auto, robi na śniegu ot i różnica, może się zimy doczekać nie mógł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2009 a Ty byś tak robił? yyyy wątpię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Oskar 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2009 W raciborzu SRC - pewnie Panda Jade sobie w okolicach raciborza, predkosc 120, ciemno zaczyna sie robic, swiatla mi slabo swieca bo brudne (co 100km je myje i tak nic nie widac) nagle dialog Dziewczyna: -Uwazaj policja "Katem oka widze radiowoz i policjanta niestety za pozno na cokolwiek" -Machal do nas? -Nie wiem nie widzialam... Punkt docelowy byl 700m dalej, wiec podworko, swiatla off i oddalenie sie od pojazdu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2009 Wczoraj w Piasecznie, correk NDZ byłeś w Piasecznie i sie nie odezwałeś... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2009 byłeś w Piasecznie i sie nie odezwałeś... Ale tylko przelotem bylem. Nastepnym razem sie odezwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach