Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2009 Ty sie pochwal tym nowym nabytkiem:D Slyszalem ze Baron ledwo co kupil, a juz na graty chce go rozsprzedawac... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2009 Wczoraj po południu w Lublinie Wrona widziany w Sciro MkII - czarny bandyta w super stanie. Na początku wystraszyłem go trochę; może myślał że kasy chcę , dopiero jak wspomniałem o forumie to okazało się że ma czas.... Pogadane, zaproszone na spota i najbliższe zloty... Starzy użytkownicy wiedzą o kogo chodzi - pozdrowienia przekazuję... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2009 Wczoraj po południu w Lublinie Wrona widziany w Sciro MkII - czarny bandyta w super stanie.Na początku wystraszyłem go trochę; może myślał że kasy chcę , dopiero jak wspomniałem o forumie to okazało się że ma czas.... Pogadane, zaproszone na spota i najbliższe zloty... Starzy użytkownicy wiedzą o kogo chodzi - pozdrowienia przekazuję... Kojarzymy kojarzymy! Kopę lat go nie widziałam :)No i muszę w końcu zobaczyć tą Srokę i jej wypolerowane tylne, gładkie lampki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2009 Dzisiaj przy M1 w Markach pomarańczowe Corrado na WKZ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2009 Po drodze spotkany Karaś na DLU - okolice Lubina; a spotkanie pod Lublinem Karaś wracał z misji "motór". Kilnięty przy okazji niejako, pomrugane, zjechane i pogadane. W środku szare recaro, indiglo - miło było poznać. Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2009 a ja w niedziele w krakowie pod kościołem- nie wiem zbytnio na skrzyżowaniu nie zbytnio wiem jakich ulic, widziałem ciemne scirocco mk2 na krakowskich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2009 Dziś około 8 rano kolega widział w Osielsku koło Bydgoszczy na stacji BP śliwkowego corra z bra na masce. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2009 Dziś spotkałem Praksa w Audi RS80 i wojaka Sahara ;] Mały spocik na Okęciu był. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Dziś około 8 rano kolega widział w Osielsku koło Bydgoszczy na stacji BP śliwkowego corra z bra na masce. to bylem ja chyba nawet spalem jeszcze Edytowane 1 Grudzień 2009 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2009 Ok 10:30 widziane śliwkowe corrado w okolicy Galerii Bałtyckiej w Gdańsku. Rejestracja chyba GND. Przejeżdzałam obok swoim corkiem, ale nie widziałam twarzy kierowcy bo deszcz lał i szybki mi uniemożliwiły. A autko skądś kojarzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2009 GND to wioska mojego kuzyna Musze zapytac kto tam u nich kupił ostatnio corra... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2009 przed chwilą na ul. Poileczki mijałem się jadać swoim VRem z drugim VRem na blachach WE (granatowy)- czyje to? pozdrawiam odgórnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wróżka 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2009 kto harsał dzisiaj po mojej prowincji ?! ok.16-tej ciemny coras smignoł aż miło, zauwazyłem tylko jakieś lampy białe z tyłu, in-pro/lexusy ? pozdro ze Szczecinka.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2009 Dziś na jakiejs wichurze całkiem niedaleko ZK ( Białogard - Karlino ) srebre sciro mk2 podjechałem obok pomrógałem awaryjnymi kierownik ogarnął ale chyba nikt od nas :| Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2009 z drugim VRem na blachach WE (granatowy)- czyje to? Jaco? W końcu jakis dowód na to że żyje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Bastrzol dziś widziany, pomachany . BTW : Auto chyba świeżo po wosku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Bastrzol dziś widziany, pomachany . BTW : Auto chyba świeżo po wosku BYSTRZOL SIE MOWI TO TY NIE WIESZ ?! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Ok 10:30 widziane śliwkowe corrado w okolicy Galerii Bałtyckiej w Gdańsku. Rejestracja chyba GND. Przejeżdzałam obok swoim corkiem, ale nie widziałam twarzy kierowcy bo deszcz lał i szybki mi uniemożliwiły. A autko skądś kojarzę chyba tez widzialem ten samochód. na grunwaldzie w niedziele..chciałem go gonić ale musiałem po kogoś jechać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Bastrzol dziś widziany, pomachany . BTW : Auto chyba świeżo po wosku Milo Cie zobaczyc Wirusiku Nie bylo woskowane dawno, wczoraj go tylko przepukalem woda Swiezo jest tylko po tym jak dostalo strzala w piatek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Milo Cie zobaczyc Wirusiku Nie bylo woskowane dawno, wczoraj go tylko przepukalem woda Swiezo jest tylko po tym jak dostalo strzala w piatek bystrzol co sie stało pisz cos o tym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 hmmm... Wczoraj godzina 20. Marian i Grzes oraz Ciupin widziani w Gdańsku... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 Swiezo jest tylko po tym jak dostalo strzala w piatek ała . Mocno jakoś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2009 ała . Mocno jakoś ? Nic wielkiego, koles cofnal we mnie na stacji blotnik pogial i zderzak porysowal.. blotnik i tak byl do roboty wiec nie panikuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2009 o 9 rano w środku nocy na kołobrzeskiej na przymorzu czarny parch na GD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2009 Dzis okolo 14 po urzedem miasta w gdyni stal granatowy corr z gladka klapa. Rejestracja GA lub GD, cos miejscowego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach