igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2009 Byłe auto Strusia, jakiś czas jeździło niedaleko Białej Podlaskiej z tego wynika, że wróciło znowu na Pomorze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
puma87 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2009 Dzisiiaj kolo 19:00 gdansk orunia srebrne corrado prawdopodobnie g60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 Dzisiiaj kolo 19:00 gdansk orunia srebrne corrado prawdopodobnie g60 siakieś nowe u nas ? czy na obcych blachach? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 W gdańsku kiedys był koles o nicku Bart (cos takiego ) i chyba wlasnie mial g60 w takim kolorze... Gdzies jest nawet jego projekt. Odnowił sobie całe auto, ale jakos cicho "siedzi". Puma jakie blachy? i na 100% był srebrny? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 u barta na działce to sie i na grilu było ze strusiem hah, małolaty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 spadówa... Juz sa "młodsi" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 dobrze grzesiu dobrze, łap staż ale i tak twój stary apx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 hehehehe :* Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
puma87 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2009 W gdańsku kiedys był koles o nicku Bart (cos takiego ) i chyba wlasnie mial g60 w takim kolorze... Gdzies jest nawet jego projekt. Odnowił sobie całe auto, ale jakos cicho "siedzi".Puma jakie blachy? i na 100% był srebrny? Napewno srebrne ale więcej już nie pamiętam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2009 Byłe auto Strusia, jakiś czas jeździło niedaleko Białej Podlaskiej z tego wynika, że wróciło znowu na Pomorze. Zdaje się, że jakiś czas jeździło też u nas w Kraśniku. I na pewno było złote, nie srebrne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2009 Zdaje się, że jakiś czas jeździło też u nas w Kraśniku. I na pewno było złote, nie srebrne. po strusiu to auto miał sniady- on był z krasnika, póżniej auto poszło lekko na wschod bo miało blachy LBI , czasami widywałem je w lublinie, a ostatnio było na allegro i widocznie jak jest napisane wyżej poszło na północ, i było złote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) W zeszłą niedzielę w okolicach giełdy - Pruszcz Gdański Edytowane 31 Październik 2009 przez igor_vw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2009 wczoraj o godzinie 16 w Białej koło Zgierza corrado ciemny kolor na BBS ach, ładne :] pozdrawiam kierowce- jechałem sroką... poza tym w Warszawie spotkałem sie z Drzewem, autko ładnie sie prezentuje :] pozdrawiam również Sid-a :] ma ładna kolekcję sroczek )) ehh... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2009 co robiłeś pod Zgierzem?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2009 30.10.09 białe corrado g60 z czarna maska na której napis "corrado" widziane pogadane i zaproszone do klubu... w szczecinie na stacji statoil w myjni przy 26-kwietnia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2009 wczoraj o godzinie 16 w Białej koło Zgierza corrado ciemny kolor na BBS ach, ładne :]pozdrawiam kierowce- jechałem sroką... poza tym w Warszawie spotkałem sie z Drzewem, autko ładnie sie prezentuje :] pozdrawiam również Sid-a :] ma ładna kolekcję sroczek )) ehh... heh pozdrawiam również nawiedzonych sciroccomaniaków... chlopaki podniesli sąsiadom trochę cisnienia swoim wydechem i dobrze bo nigdy mi na dzien dobryu nie odpowiadaja ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2009 Krajowa 11 SZczecinek - Koszalin Leciałem Audi A4 1.8 T i przedemną ukazało się troszke wysokie Corrado na blachach ZSZ ( szczecinek ) Niestety kierowca leciał 100 km/h więc musiałem go łyknąć szybko. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2009 30.10.09 białe corrado g60 z czarna maska na której napis "corrado" widziane pogadane i zaproszone do klubu... w szczecinie na stacji statoil w myjni przy 26-kwietnia. Też gościa widzialem ze 2 razy w centrum, całkiem ładnie parch wyglądał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2009 dzis w kraku na glogera gdzies przed 13 widziany ciemny cor chyba z eresem na kra r358? siakos tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2009 około godziny 13ej minąłem srebrne sciro na wylocie z Suchej Beskidzkiej w stronę Wadowic... kobieta za sterami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2009 Dziś koło 11.20 na moście poniatowskiego w Wawie corrado widziałem - jechało w stronę ronda waszyngtona, ktos od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2009 7 listopada warszawa aleja jerozolimskie 9 rano jasno niebieskie corrado na blachach ST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2009 niedaleko mojej chałupy zaczal parkowac nowy parch, bialy z czarna maska, wydaje sie byc g60, troche zmeczony zyciem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2009 Wujek, 30.10.09 białe corrado g60 z czarna maska na której napis "corrado" widziane pogadane i zaproszone do klubu... w szczecinie na stacji statoil w myjni przy 26-kwietnia. Też gościa widzialem ze 2 razy w centrum, całkiem ładnie parch wyglądał niedaleko mojej chałupy zaczal parkowac nowy parch, bialy z czarna maska, wydaje sie byc g60, troche zmeczony zyciem. suchar Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2009 W Nowem nad Wisła ciemno zielone Scirocco GT2 - rejestracje z Grudziądza. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach