SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 Od jakiegoś czasu widziany przy ul Bronowickiej,czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 widzialem je tez jak wracalem gieldy elektronicznej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 dzisiaj z daleka widziałem w chełmie jadącego Marowego korka hehe chyba pierwszy raz w chełmie, jechalem paskiem spiesząc sie wiec nie było czasu na mruganie machanie itd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 jakoś na początku miesiąca widziałem u siebie w mieście Piastów na ul. Harcerskiej grafitowe corrado na tablicach TSK z tyłu miał dokładkę riegera czy to ktoś od nas? Jordan od nas. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 ostatnio w Kielcach widziane granatowe chyba corrado na numerach BI .... ktos od nas ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2009 Dobra przyznawac sie kogo widzialem w Kłodzku na blachach DKL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 Wczoraj w centrum Zabrza, fioletowe corrado 2.0 w budzie vr. Na zabrzańskich tablicach, co mnie bardzo zdziwiło . Pogadałem chwile z właścicielem, kupił go niespełna 2 miesiące temu gdzieś w Warszawie. Zaprosiłem go na forum i ustawiłem się dzisiaj o 20 pod M1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 dzisiaj widzialem dwa Corrado na PL ale w Angielskiej gazecie VW PERFORMANCE.Jest obszerny artykol z Polskiej imprezy.Fajnie widziec tyle polskich rejestracji a tekst po Angielsku Dawaj scan Szwagier Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 u mnie w Piastowie już od ok tygodnia stoi na parkingu czarna sroka mk2 na blachach BI z kołami tak jak ma vwbounty w swoim projekcie http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=25808 sroka stoi przy stacji PKP na ostatnim możliwym i mało uczęszczanym parkingu, wygląda jak porzucona albo właściciel wyjechał na dłużej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 Ja dziś tak 17.00-17.30 widzialem corka zaraz za Górą Kalwarią jechał w stronę Grójca a ja w Stronę G. Kalwarii. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 Czerwone corrado SK w faktach dzisiaj, jak go policja haltowała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 no bez jaj, ze to w tv pokazali :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 "iceman" jestes sławny hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2009 widzę że nie tylko ja zauważyłem miły widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2009 zeby nie bylo wczoraj zartowalem ale u nas jezdzi jakas pani czerwonym G60 i na Giszowcu ktos ma czerwona szesnastke, wiec pewnie ktores z nich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2009 godzine temu w tychach kolo browaru nowe Sciro srebrne na ST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2009 Przed chwilą na TVP Katowice leciał jakiś program motoryzacyjny i była relacja ze zlotu na lotnisku w Katowicach. Jedno czerwone Corrado. Drugie podobny kolor jak u Borga, a trzeciego nie jestem pewien, bo tylko migło na ekranie biało-czarne ?? Ogólnie jak na tak krótką relacje to trochę ich się pojawiło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2009 Od jakiegoś czasu widziany przy ul Bronowickiej,czyje? To auto Andzejka,albo było,ale blachy te same,przyjeżdżał na spoty niedaleko stadionu cracovi jak miałem jeszcze poprzedniego cora,teraz to nie wiem link na corrado-database Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2009 Corrado widywane co tydzień chyba ciemnozielone z przednim błotnikiem czerwonym ktoś pracujący w MPEC bądź Budostal-5 na placu MPEC w Bochni jest u nas na forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2009 hOMER to corrado o ktorym piszesz ma rejestracje KPR... widuje je u siebie czesto a gosc jest z koszyc i juz 2 razy mial nim dzwona bo kumpel mu go klepal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2009 Przed chwilą na TVP Katowice leciał jakiś program motoryzacyjny i była relacja ze zlotu na lotnisku w Katowicach.Jedno czerwone Corrado. Drugie podobny kolor jak u Borga, a trzeciego nie jestem pewien, bo tylko migło na ekranie biało-czarne ?? Ogólnie jak na tak krótką relacje to trochę ich się pojawiło to wszystko sie zgadza borgu byl, bialo czarne to pokemon Mazura, a czerwone to ja poleci jakas powtorka tego? albo nagrywales moze?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2009 Nie nagrałem, bo to tak na szybko, jak skakałem po programach zauważyłem. Popatrz na program tvp 3 - oni za dużo programów motoryzacyjnych nie będą mieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2009 kto parkuje niebieskiego Corra na WPI... pod tym nowo wybudowanym biurowcem przy metrze Wilanowska? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2009 zielony corra GA ok 17:20 zjezdzajacy z estakady kwiatkowskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2009 17.08 15:48 bordowe corrado na BI xxxxx na ul. antoniukowskiej w strone centrum pojechalo. na pewno nie bolo i dzien wczesniej pod polibuda, ale daleko stalo i tylko kawalek tylu widzialem, wiec nei moge nic powiedziec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach