Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Smyk    0

dzisiaj z daleka widziałem w chełmie jadącego Marowego korka :D hehe chyba pierwszy raz w chełmie, jechalem paskiem spiesząc sie wiec nie było czasu na mruganie machanie itd

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0
jakoś na początku miesiąca widziałem u siebie w mieście Piastów na ul. Harcerskiej grafitowe corrado na tablicach TSK z tyłu miał dokładkę riegera

czy to ktoś od nas?

Jordan od nas.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
penti    0

Wczoraj w centrum Zabrza, fioletowe corrado 2.0 w budzie vr. Na zabrzańskich tablicach, co mnie bardzo zdziwiło :D. Pogadałem chwile z właścicielem, kupił go niespełna 2 miesiące temu gdzieś w Warszawie.

Zaprosiłem go na forum i ustawiłem się dzisiaj o 20 pod M1 :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0
dzisiaj widzialem dwa Corrado na PL ale w Angielskiej gazecie VW PERFORMANCE.Jest obszerny artykol z Polskiej imprezy.Fajnie widziec tyle polskich rejestracji a tekst po Angielsku :rolleyes:

Dawaj scan Szwagier :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
-=RAFAL=-    0

u mnie w Piastowie już od ok tygodnia stoi na parkingu czarna sroka mk2 na blachach BI z kołami tak jak ma vwbounty w swoim projekcie http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=25808

sroka stoi przy stacji PKP na ostatnim możliwym i mało uczęszczanym parkingu, wygląda jak porzucona albo właściciel wyjechał na dłużej

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

Ja dziś tak 17.00-17.30 widzialem corka zaraz za Górą Kalwarią jechał w stronę Grójca a ja w Stronę G. Kalwarii.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

zeby nie bylo wczoraj zartowalem :P

ale u nas jezdzi jakas pani czerwonym G60 i na Giszowcu ktos ma czerwona szesnastke, wiec pewnie ktores z nich ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
penti    0

Przed chwilą na TVP Katowice leciał jakiś program motoryzacyjny i była relacja ze zlotu na lotnisku w Katowicach.

Jedno czerwone Corrado. Drugie podobny kolor jak u Borga, a trzeciego nie jestem pewien, bo tylko migło na ekranie biało-czarne ??

Ogólnie jak na tak krótką relacje to trochę ich się pojawiło :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hOMER    0

Corrado widywane co tydzień chyba ciemnozielone z przednim błotnikiem czerwonym

ktoś pracujący w MPEC bądź Budostal-5

na placu MPEC w Bochni

jest u nas na forum?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

hOMER to corrado o ktorym piszesz ma rejestracje KPR... widuje je u siebie czesto a gosc jest z koszyc i juz 2 razy mial nim dzwona bo kumpel mu go klepal :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0
Przed chwilą na TVP Katowice leciał jakiś program motoryzacyjny i była relacja ze zlotu na lotnisku w Katowicach.

Jedno czerwone Corrado. Drugie podobny kolor jak u Borga, a trzeciego nie jestem pewien, bo tylko migło na ekranie biało-czarne ??

Ogólnie jak na tak krótką relacje to trochę ich się pojawiło :D

to wszystko sie zgadza ;) borgu byl, bialo czarne to pokemon Mazura, a czerwone to ja ;)

poleci jakas powtorka tego? albo nagrywales moze??:P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
penti    0

Nie nagrałem, bo to tak na szybko, jak skakałem po programach zauważyłem.

Popatrz na program tvp 3 - oni za dużo programów motoryzacyjnych nie będą mieli ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lukasz_61    0

17.08 15:48 bordowe corrado na BI xxxxx na ul. antoniukowskiej w strone centrum pojechalo. na pewno nie bolo

i dzien wczesniej pod polibuda, ale daleko stalo i tylko kawalek tylu widzialem, wiec nei moge nic powiedziec

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

dzis o 10:45 w bielsku czerwony cor zmeczony juz troche zyciem wyjezdzal z konfederatow na stojalowskiego :)

corbielsko.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.