Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 drzewo na Toruńskiej, myślałem że karawanem jedzie ale jednak to nie był karawan pogadanka na stacji i pozdro Do nastepnego Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 jakieś AMG weź to może mnie dogonisz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 jakieś AMG weź to może mnie dogonisz tylko na to czekam c63 jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 co chwile zagniego po wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2009 wczoraj widziany Gobo w Lublinie na ul. Al. Tysiąclecia o 21:30...jednak to rrado istnieje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2009 W Zielonce zakurzony niebieski Corr ok 13 machnęłam, ale bez odzewu... w końcu jechałam tylko Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2009 dwie sroczki w Wawie : 1sza czarna w piatek o k. 7 rano na Zwirkach, rej. jakas Warszawska W..45.. , 2ga biala w sobote przed 9rano w tunelu na wlochch rej. WL 04666 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
andrevv 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 Dziś w Wawie na Targowej Corrado na WZY 20** To moj brudasek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 Zły odyniec pod apteką - Palomorrado w Łęcznej ofkors... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 Zły odyniec pod apteką - Palomorrado w Łęcznej ofkors... i nie zawitałeś szmiro? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=daab39df39ec6ae4 nie ja widziałem, ale ktoś może zna... bo ni chuja nie rozumiem o co chodzi w tej rejestracji... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 a co tu rozumiec ? blacha indywidualna z lubelskiego i tyle a auto znane lubliniakom Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2009 Znane ale tylko z widzenia Zero integracji Z tego co wiadomo to autem jeździ jakaś Pani. A Groka to lubelska firma zajmująca się nieruchomościami (ale nie Corrado tylko takimi typowymi). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 Wiele razy Pani LO GROKA widziana przezemnie...nie raz spotkaliśmy się na sąsiednich pasach, usmiechnięte i pomachane. Tak jak Adaś mówi nie integruję sie pani zbytnio, ale Vr-ek ładny chodź bity w pupkę z tego co mi wiadomo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 właśnie ciemno-zielona, znurana sroka II na LCH w Łęcznej... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 jakoś na początku miesiąca widziałem u siebie w mieście Piastów na ul. Harcerskiej grafitowe corrado na tablicach TSK z tyłu miał dokładkę riegera czy to ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 Znane ale tylko z widzenia Zero integracji Z tego co wiadomo to autem jeździ jakaś Pani. A Groka to lubelska firma zajmująca się nieruchomościami (ale nie Corrado tylko takimi typowymi). mimo tego kobietka bardzo wytrwała, bo chyba najdłużej posiada corka z pośrud znanych mi corradowców no ale niestety zero integracji jak adas mowi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 czy to ktoś od nas? Rafał, nie znamy ludzi z klubu Bory Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 jakoś na początku miesiąca widziałem u siebie w mieście Piastów na ul. Harcerskiej grafitowe corrado na tablicach TSK z tyłu miał dokładkę riegera czy to ktoś od nas? -=Rafał=- może tego korka: http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=35531 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) Paloma zgadza się dokładnie tego cora widziałem Kryniol a powiedz mi gdzie jest ten klub Bory bo jakoś nigdzie znaleźć nie mogę Edytowane 6 Październik 2009 przez -=RAFAL=- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 dzisiaj widzialem dwa Corrado na PL ale w Angielskiej gazecie VW PERFORMANCE.Jest obszerny artykol z Polskiej imprezy.Fajnie widziec tyle polskich rejestracji a tekst po Angielsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 kobietka bardzo wytrwała, bo chyba najdłużej posiada corka z pośrud znanych mi corradowców Jeśli chodzi tylko o okolicznych to przypominam, że Emigrant ma czarne tablice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2009 skorek dzis na skrzyzowaniu bonifacego sobieskiego w warszawie okolo 17.00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2009 dzisiaj ok. 11 w sosnowcu na Grota roweckiego mijałem żólte MKI niedawno bylo na allegro kiwniete gosc nie kiwnol ale widzial .....może jeszcze kiedy go ustrzele o ile odemnie z miasta ktos ja kupił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2009 okolo 10:20 ogurowoz a pare minut pozniej accessowoz a o 12:40 srebrno szara sroczka mk2 chyba z blotnikami w innym kolorze w Wisle widziana we wstecznym lusterku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach