sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2009 dzisiaj w wodzislawiu o 9:45 na wlocie od jastrzebia 2 corki czerwony na SWD i zielony na SJZ stoi tam przynajmniej jeden na handel prawdopodobnie od ekipy ktora poznalismy na 20leciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2009 wczoraj w POZNANIU ul. HETMAŃSKA widziany GRIZLI . pomachane........ pozdry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) dzisiaj okolo 15 skorek na ul.Bonifacego w wawie - nie zdarzyłem pomohac bo waliłem juz na czerwonym . pozdro Edytowane 25 Sierpień 2009 przez dykta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 dzisiaj czarny corr we wrocku ul,jagiełły na lawecie tablice SW 23123 ,laweta mercedes ''kaczka'' tez na SW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 Dzisiaj w Nałęczowie widzieliśmy bladożółtego corra. Strasznie zabiedzony, mało tego 16 v z gazem, łaciatą maską, naklejkami na zderzaku i rynną zamiast wydechu. Właściciel tez nie porażał komunikatywnością... Podeszliśmy zagadać i rozmowa wyglądała mniej więcej tak: - Dzień dobry! Przepraszam, jest Pan może zarejestrowany na Forum Corrado? - Nie! - No to zapraszamy. - Nie mam internetu. Nie ciągnie mnie do tego. A, że fura mnie się podoba to se kupiłem. - No to trudno. Po czym wsiadł do samochodu i kłapnął drzwiami. :ph34r: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spawn 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 Widziano Corrado czarne w Białogardzie na rejestracji ZSD ... z anteną na dachu (srebrną), chyba obniżone, zasuwało ulicą Kołobrzeska - długa prosta. Ktoś coś wie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maro 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2009 Dzisiaj w Nałęczowie widzieliśmy bladożółtego corra. Strasznie zabiedzony, mało tego 16 v z gazem, łaciatą maską, naklejkami na zderzaku i rynną zamiast wydechu. Właściciel tez nie porażał komunikatywnością... Podeszliśmy zagadać i rozmowa wyglądała mniej więcej tak: - Dzień dobry! Przepraszam, jest Pan może zarejestrowany na Forum Corrado? - Nie! - No to zapraszamy. - Nie mam internetu. Nie ciągnie mnie do tego. A, że fura mnie się podoba to se kupiłem. - No to trudno. Po czym wsiadł do samochodu i kłapnął drzwiami. :ph34r: tez mialem takie akcje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2009 wczoraj, tzn w sobote, widziany zielony corek niedalego morza w sopocie, stał k. jakiegos pensjonatu chyba PPL54VS pozdr. 2.9 vr6, Uko z vwlkp. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2009 Czarne Scirocco na Puławskiej w Warszawie ok 19 to raz a w zeszłym tygodniu na Ostrobramskiej czerwone Corrado śmignęło w stronę Marsa:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2009 flądrowóz dziś u mnie na miedzy a wcześniej radziolot w tym samym prawie miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2009 Wczoraj czerwony widziany na swiatelkach w bielsku pomachane potrabione odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2009 około godzinę temu śmignął przez Suchą Beskidzką w stronę Żywca ciemny corras na rejce KBC .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MAG 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2009 wczoraj ok 19.30 w Konstancinie ładne zielone corrado na SCH ..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 czarne corrado jadące w kierunku Pruszkowa na wylocie z Wawy około 9,45 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 kufa ponad 500km zrobilem i nikt mnie nie widzal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 tak to już jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 jezdzac dzisiaj po Kielcach widziane takie cos dzisiaj na TVN7 w serialu COBRA ODDZIAŁ SPECJALNY jechala biała sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 Delfin nie pojebały Ci się fotki? bo nie wiem na co mam patrzeć na tym zdjęciu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 Chyba nie pomyliło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) luknijcie na napis (logo) na tylnich,prawych drzwiach zielonego busika...wtedy zaczaicie... Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 wszystko jest dobrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 wozki corrado logo slabo widoczne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 haha...kill Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 Tak mi się właśnie zdawało że o to to biega Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2009 faktycznie............ tylko że to logo jest mało widoczne i na dodatek te x w literkach o spowodowały dość małą czytelność............. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach