lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2009 drogo wg mnie jak za taki silnik i wyposazenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2009 TUTAJ go masz w calej okazalosci ogolem ogladalem go i wyglada zdrowo Szczewi gdzie ten gosciu mieszka dokladniej bo tam pisze ze smietnastke ma na czesci moze bym cos wyrwal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2009 Szczewi gdzie ten gosciu mieszka dokladniej bo tam pisze ze smietnastke ma na czesci moze bym cos wyrwal mieszka na kamienicy ale tej 16ki to juz dawno nie ma poszla wkoncu w calosci i widocznie opisu nie zmienil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2009 mieszka na kamienicy ale tej 16ki to juz dawno nie ma poszla wkoncu w calosci i widocznie opisu nie zmienil a to dupa zbita trudno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2009 no nic nie poradzę, że jadąc innymi furami niż vag widząc corka, trąbie i mrugam światłami... wczoraj na bródnie koło 14 ciemny corek na NE chyba z pasażerką która chyba widziała i słyszała trąbiace srebrne volvo jadące z naprzeciwka... kierownik rozglądał się na wszystkie strony nie wiedząc o co cho... Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2009 jakies 30 min temu- Gdańsk wrzeszcz 2 korki obok rynku jechały kto ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2009 jakies 30 min temu- Gdańsk wrzeszcz 2 korki obok rynku jechały kto ?? no nie mów chłopaku że z wrzeszcza jesteś... jak dwa to juz zmasowana akcja...kto sie wozi beze mnie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2009 Marian z Seba nawiedzili mnie przy parchu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2009 i Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Bylismy z Marianem i Seba i przejezdzalismy koło rynku, lecielismy na nowy port... A Karpiu ma chujowe przewody... iiii V5 pod maska Edytowane 22 Sierpień 2009 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 no ja z wrzeszcza jestem a co ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 chyba chodzi ponchowi o to ze czesto tam bywa... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 ano bywam bywam mówiłem że to przewód zataszczył go do domu wreszcie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 jop bał sie ale za namową pojechał do domu... Dziś chłopaki chyba wlasnie w tym momencie pojechali mu dostarczyc dobre przewody... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 no czyli diagnoza via gsm była trafna tez mowilem zeby jechał, ale mozliwe ze na jego miejscu też bym miał lęki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 jakos rok temu ktos kupil zoltego korka w gda czyje to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 SebaVR6 mial takiego Vr'a i jeszcze jakis gostek ma zoltego, ale nie udziela sie tutaj... gub18 to nie temat do tego jak cos to pisz na 3miescie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 gdzie na 3miescie? :blink: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2009 http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=22820 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) 2 tygodnie - 650 kilometrów w Małopolsce. Nowy Targ, Zakopane, Czarny Dunajec i okolice i nikt mnie nie ustrzelił Ja jedynie w Poroninie zauważyłem czarne Corrado na bocznej drodze. Jechałem w korku a on szybko uciekł. Co do sensacji wyjazdu, to wczoraj wracając trasa Podszkle (gm. Czarny Dunajec) - Zabrze , 168 km, 3 godz jazdy SPALANIE 6.9 :D Dodam że jechałem z mama która mam problemy z kręgosłupem, więc jazda bardzo spokojna z wyczuleniem na dziury, wyboje itp. śr. prędkość 58 km/h Edytowane 23 Sierpień 2009 przez penti Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) wczoraj, tzn w sobote, widziany zielony corek niedalego morza w sopocie, stał k. jakiegos pensjonatu chyba PPL54VS pozdr. Edytowane 23 Sierpień 2009 przez bolo_ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2009 To nie jest ten ciemno zielony (LC6U) 2.9 VR6, któy był na Allegro z Gdańska za ok 14-15 tyś??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2009 2 tygodnie - 650 kilometrów w Małopolsce. Nowy Targ, Zakopane, Czarny Dunajec i okolice i nikt mnie nie ustrzelił Ja jedynie w Poroninie zauważyłem czarne Corrado na bocznej drodze. Jechałem w korku a on szybko uciekł. Co do sensacji wyjazdu, to wczoraj wracając trasa Podszkle (gm. Czarny Dunajec) - Zabrze , 168 km, 3 godz jazdy SPALANIE 6.9 :D Dodam że jechałem z mama która mam problemy z kręgosłupem, więc jazda bardzo spokojna z wyczuleniem na dziury, wyboje itp. śr. prędkość 58 km/h ja byłem ciemnym corrado w Poroninie od 8 do 13 sierpnia .... pokrywa sie ? ciemny na srebrnych felgach z rantem ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2009 Piątek ok 12-13 na trasie wejherowo-lebork mijalem sie z corrkiem CZN, pomachane Piątek ok 17 w dębnicy kaszubskiej pod sklepem czerwony corr GBY, beton, ringi, cb?, nie sprawial niestety dobrego wrazenia Niedziela ok 17 przy plazy w Ostrowie widziany brudny ale szybki radziowy gad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2009 Wczoraj ok 16-17 na krajowej E1 między Gniewem a Nowem niebieskiego Corrka GA 4425J Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach