lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2009 biała sroka pod augustowem w piatek na jakich blachach? a ty czym byles? bo mieszkam jakies 40km stamtad i bialej to w tych okolicach chyba nie ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2009 nie juz mi sie udało wyjechać z tego dziwnego korka . A jechalem niestety golfem II Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2009 to dlatego nie zauważyłam ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2009 wczoraj ok godz. 21 czerwone gie Turka na ul. Gąsiorowskiego w Konstancinie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) dzis okolo 15 czarne nowe sciro na obwodnicy w wadowicach Edytowane 11 Sierpień 2009 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) w niedziele w lublinie na zemborzyckiej okolo chyba 16-17 widziałem jednego z braci G60, pomachane pozdrowione a dzisiaj w biłgoraju okolo 15 nei wiem na jekij ulicy ale na jakiejś głównej -przelotowej widziałem trąbiłem machalem na czerwone corrado a LBL ale koleś mocno zdziwiony nie czaił zbytnio, zdaje mi się żę w tym samym aucie jakoś w tamtym roku machałem do dziewczynki noi czesto widuje starczego pana już z białym wąsem, w zadnabej białej sroczce mk2 z czarnymi pasami na bokach Edytowane 11 Sierpień 2009 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 Kto w Helu stal godzinke temu na mojej ulicy blekitnym corradem na rejestracji ST? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 Kto w Helu stal godzinke temu na mojej ulicy blekitnym corradem na rejestracji ST? z tego co kojaze to typa nie ma u nas na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 w ubiegly weekend ciemny Corr na NBA na (chyba) TH Line'ach stal obok nowego mustanga cabrio i audi a3 sportback 3.2 V6... mustang od nas z floty, audi od syna prezesa i koles z haslem: czemu wszyscy sie tak gapia na tego Corra a na audi i mustanga juz niebardzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 o widac danar na slunsku byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 zapomnialem dodac, ze to w olsztynie bylo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 dzisiaj około godziny 15ej w miejscowości Biały Dunajec przed Zakopanem ustrzelona ciemna sroczka na starych czarnych blachach, kobieta za sterami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2009 Dzisiaj na ul Św Filipa w Krakowie ciemny corek na blachach KWI..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2009 Dzisiaj rano nie wiem chyba 8:50 widziano w Wadowicach na obwodnicy corrado na blachach KWA w kameleonie i widziano takze z mojego okna z chałpy jak mykało po Janowicach jakies ciemne z tego co zauwazylem mialo serie lampki z tylu i napewno nie byl to Dado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2009 dzis kolo 7:40 czarny corek kamila w goleszowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2009 wczoraj ok godz 20 widzialem sepota swoja żółto czarną bryką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2009 na jakich blachach? a ty czym byles? bo mieszkam jakies 40km stamtad i bialej to w tych okolicach chyba nie ma kurcze nie pamietam na pewno wersja biały kot (z oklejonymi swiatełkami na biało z tyłu) dowozili mnie busem po samochód pod raczki - byłem na spływie rozpłuda - fioletowe corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2009 (edytowane) dzisiaj czerwone Corrado na ZKA w Dziwnowku ok 9 rano.. Jak narazie to widze tylko czerwone Corry i pozniej ten sam Corr po godzinie 10 na drodze do Dziwnowa Edytowane 16 Sierpień 2009 przez Mosiadz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2009 w sobotę widziałem tego czerwonego na ZKA dwa razy w okolicach Pobierowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2009 2500km przez 7 dni bezawaryjnie... po polsce i nikt mnie nie widzial ;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2009 1300km i prawie nic, jedynie ciemne scirocco na GPU z cb radiem we Władysławowie koło ronda (w niedziele) i gdzies (chyba w komisie jakims) czerwone corrado na RP, no i ze trzy nowe scirocco, ale tego to nie licze w Wejherowie byłem kilka dni i poncza nie udalo sie ustrzelic, w Helu, 3city nic. na skwerku tylko jakies golfy i duze fiaty odrestaurowane w Tropikalnej tez chyab nikogo nie było w sobote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloso 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2009 ...chyba 7 sierpnia w Szczawnicy, korek na niemieckich blachach, G60. Potem 8 sierpnia korek, ciemny lakier, blachy SBI jechał chyba w kierunku Tych. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8964015 4 i 5 zdjecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C89640154 i 5 zdjecie TUTAJ go masz w calej okazalosci ogolem ogladalem go i wyglada zdrowo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach