Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 (edytowane) dziś 1-go 08. 2009 widziałem drzewo o 18:25 między Pruszkowem i Brwinowem jechał po jednej z najgorszych dróg przez pola i łąki po mega ujebach swoim corem.......... mrugałem mu i trąbiłem z białego punciaka ale niewzruszony jechał przed Siebie standardowo średnio 3 razy w tygodniu widziany w okolicy 07:00 w Pruszkowie zauwazylem ale po czasie jechalem 40km/h pewnie bylo widac, droga jest tragiczna, Rafal a gdzie Ty mnie widujesz w okolicach 7 rano w pruszowie? Zadzwon kiedys to sie zatrzymam Edytowane 1 Sierpień 2009 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 Drzewo ja Cię widuję na odcinku od skrzyżowania w Pruszkowie przy zniczu do skrzyżowania na Tworkach jak robią się dwa pasy na alejach. widuję Cię w okolicy 6:50 rano bo ja na 07:00 do roboty śmigam dzień dzień zazwyczaj tniesz pasem który się kończy i w biegu wpierdzielasz się między auta a więc zanim ja zareagował bym i potem zrobił zwrotkę to Ty jesteś już na dwupasmowych alejach przy Tworkach. nie mówiąc już o zatrzymaniu się tam bo ilość aut w tych godzinach jest ogromna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 Drzewo ja Cię widuję na odcinku od skrzyżowania w Pruszkowie przy zniczu do skrzyżowania na Tworkach jak robią się dwa pasy na alejach. widuję Cię w okolicy 6:50 rano bo ja na 07:00 do roboty śmigam dzień dzień zazwyczaj tniesz pasem który się kończy i w biegu wpierdzielasz się między auta a więc zanim ja zareagował bym i potem zrobił zwrotkę to Ty jesteś już na dwupasmowych alejach przy Tworkach. nie mówiąc już o zatrzymaniu się tam bo ilość aut w tych godzinach jest ogromna. Ty smigasz w przeciwnym kierunku Teraz bede staral sie zwracac uwage, do zobaczenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 dzis jechalem od Kraka az do Gdowa za fioletowym parchem KR7XXXX z red-white'ami z tylu kto to bo nie moge skojarzyc? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) Wczoraj corrado na czarnych blachach wz...., w srodku kremowa skora, pomachane oraz kilka dni temu, zmeczone zyciem corrado lpidzi na trakcie brzeskim: Edytowane 2 Sierpień 2009 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Drzewo a może spotkałeś w naszych okolicach corrado w kolorze jak byłe moje na blachach LZH ? często go widuję Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Drzewo a może spotkałeś w naszych okolicach corrado w kolorze jak byłe moje na blachach LZH ? często go widuję taki straszny pazdzierz? Bo jesli tak to widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 jak ja go widziałem raz to był dość usyfiony a więc wyglądał na średnio zadbany, parę razy w deszczową pogodę to ciężko było ocenić, wczoraj widziałem go umytego i chyba wypastowanego to wyglądał nawet, nawet. na oryginalnych felgach (takie szprychowe jak w G były). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Wczoraj ok 19 wyjezdzajac z koszalina na gdansk mijalem sie z correm RSL, pewnie do mielna jechal. A nastepnie ok 21 marcinb wydziany w rekowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 taki straszny pazdzierz? A znasz inne? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Wczoraj ok 19 wyjezdzajac z koszalina na gdansk mijalem sie z correm RSL, pewnie do mielna jechal. A nastepnie ok 21 marcinb wydziany w rekowie. a to Ciebie mijałem przy wyprzedzaniu ... 3 godziny wracałem z Juraty do Gdyni przez te dwa wypadki motocyklowe, przez które zapewne też stałeś w korku w drugą stronę ... masakra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Kicka spotkałem (i chyba Czarnulke) wczoraj 1.08 u mnie na Obróńców Tobruku. Jak się okazało jechali z Warchlakami na nasz słynny plac zabaw (mrugnąłem im Vectorem, odmrugnęli, a później nawet zadzwonili). Piękne spotkanie z moim byłym Corasiem 16V na ulicy pod moim domem Pozdro, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Tak to my Pozdrawiamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2009 Następnym razem dajcie cynk, weźmiemu udział w tych zabawach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2009 wczoraj na odcinku Ozorków-Łódź mijałem jakies ciemne corrado na ksenonach pomachał odmachałem kto to byl? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2009 (edytowane) Wczoraj ok 19 widziane przy ul. Chrobrego w Dębnie. Ktos od nas? Edytowane 3 Sierpień 2009 przez Mosiadz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2009 o 13 czerwony korek na EL na trasie Łęczna-Milejów...a któż to się tu zapuścił? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2009 (edytowane) o 13 czerwony korek na EL na trasie Łęczna-Milejów...a któż to się tu zapuścił? To corrado ma chłopak z Łęcznej aktualnie mieszkający w Łodzi. Pamiętam go jeszcze na LLE. Aha, a my widzieliśmy w niedzielę nową białą sroczkę nad jeziorem Łukcze. Edytowane 4 Sierpień 2009 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2009 Dzisiaj w Toruniu na stacji BP ładne toruńskie Corrado w kolorze grafitowym na Keskinach KT5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2009 dzis Gabson przy trasie oesu rajdu rzeszowskiego, pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2009 biała sroka pod augustowem w piatek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2009 o 13 czerwony korek na EL na trasie Łęczna-Milejów...a któż to się tu zapuścił? to aja bułem, leciahlem do milejowa na obiead Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2009 Dzisiaj przed Elblągiem koło godziny 20 pani Justyna jechała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2009 Wczoraj ok 19 widziane przy ul. Chrobrego w Dębnie. Ktos od nas? Kufa, też śmigałem nie dawno przez Dębno i widziałem tam Corra, ale myślałem, że mi się wydawało A jednak dobrze widziałem, ale nie wiem kto to. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2009 Dzisiaj przed Elblągiem koło godziny 20 pani Justyna jechała Wczoraj leciałam z Mrągowa do Gdańska. A czym Jarku jechałeś ?? i nie mów, że stałeś w tym 20km korku na ostródę?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach