bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 ciemnie Corrado na WPR bez grilla koło kebab w Grodzisku Maz. Wołałem na rowerku jechałem, ale pojechało sobie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 Chyba bartek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 sprzedał już. w koncu sie skonczyl ... w sumie i tak dlugo wytrzymal, dluzej niz my wszyscy jak narazie.obstawiam kombi w dieslu teraz ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
greendayeka 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 Wczoraj - Bielsko Biała corrado rej. KSU ;>? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 Wczoraj - Bielsko Biała corrado rej. KSU ;>? to pewno ja, albo kolega, bo wracaliśmy z Tychów na 2 corraski minęliśmy sie z Waszą sroką w centrum Bielska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hemp 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 w sobotę z rana kolo 10 w Jastrzębiej Górze czarne corrado i w niedziele w okolicach Chełmna fioletowe corrado z betonem z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 http://vimeo.com/4723738 Srebne corrado w tle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2009 około godziny 19ej na trasie Sucha Beskidzka-Żywiec widziane ciemne corrado na rej. SZY H564 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) W sobote w Bolkowie na koncercie Castle Party corrado na blachach DZL chyba 16v. Przynajmniej miał taki emblemat Oczywiście jak dobrze widziałem była 2 w nocy i troche słabo na oczy widziałem Edytowane 28 Lipiec 2009 przez Osam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2009 niebieski corr na WA przyparkowal sie chyba na dluzej w Helu, zna ktos goscia? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2009 niebieski corr na WA przyparkowal sie chyba na dluzej w Helu, zna ktos goscia? pewnie Artur33 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2009 dzisiaj Katowice - Piotrowice, ul. Armii Krajowej, ciemne (szare?) Sciro mk2 z lusterkami a'la m3, zagraniczne blachy jakies EMS.... wygladalo na dosc zmeczone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2009 rowniez dzisiaj ok godz 17, Katowice - Kostuchna, pod basenem widziane zolte Corrado na SK.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2009 A dziś w Świebodzicach widziałem Cora po naprawach jeżdzącego na blachach LU. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2009 (edytowane) Dzisiaj w Toruniu na zderzaku siedziało mi jakieś Corrado na tablicach CT ..... niebiesko-granatowe z czarną maską. Wyglądało na trochę zmęczone życiem. Edytowane 30 Lipiec 2009 przez marcinb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2009 Rano w drodze do Chełma mijałem ciemne Corrado LLB..... Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 jakies pół godzinki temu parch poprostu na skrzyżowaniu w Łęcznej...i wczoraj Pani Asiunia w Panu Groszku o 15... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 jakies pół godzinki temu parch poprostu na skrzyżowaniu w Łęcznej...i wczoraj Pani Asiunia w Panu Groszku o 15... Correm jechales? Bo ostanio mowiles ze corr ma sie dobrze wiec pytam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 nie drzewiasty...wystarczyło być w pracy i wygladać przez okienko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 nie drzewiasty...wystarczyło być w pracy i wygladać przez okienko Przy jakiejs głównej ulicy pracujesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 przy przelotówce przez Łęczną... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 A to podstępna szuja z Palomy. Mnie widział z busa, w którym za mną jechał. Ale gwoli ścisłości widziałam jego corrado w tym miesiącu jak jeździło i to bez dojazdówek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2009 dzis okolo 13:30 w wadowicach corek w fioletowym kameleonie na blachach KWA prawdopodobnie ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 Wczora z wieczora około 23 w Lublinie koło McDonala na 1000-lecia G60 spod Bychawy. Skóry, klima i new Corrado user; MisiekG60. Zatrzymane, pogadane, zaproszenie na spoty, zloty itd. Jak zwykle Pozdrowienia dla MiśkaG60. Lubelskie rożnie w siłę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2009 dziś 1-go 08. 2009 widziałem drzewo o 18:25 między Pruszkowem i Brwinowem jechał po jednej z najgorszych dróg przez pola i łąki po mega ujebach swoim corem.......... mrugałem mu i trąbiłem z białego punciaka ale niewzruszony jechał przed Siebie standardowo średnio 3 razy w tygodniu widziany w okolicy 07:00 w Pruszkowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach