Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Drzewo    0
No i wczoraj spotkany drzewo na zakupach w Reducie :P

Moze nastepnym razem jak sie juz spotkamy to nie bedziesz jezdzil czerwonym mk3 :)

Ogolnie ladnie sie prezentuje, ale to nie corrado :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Ładnie by się prezentował z nowym lakierem, teraz jest brzydki :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

i ja dzisiaj ustrzeliłem kora w Janowie lubelskim nad zalewem,bardzo ładny,troszke wysoko siedzi ale spoko, pogadane i do zobaczenia

post-5061-1247410472_thumb.jpg

post-5061-1247410535_thumb.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Zapomniałem . Trasa Grójec -Petersburg-Grójec w sumie 2600 km i ustrzelone 2 corrado na Litwie :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Wczoraj widziany marcinB na trasie Gdynia chylonia-cisowa mrugalem do niego awaryjnymi ale twardo udawal ze nie widzi zalotow bialego mk2 z 1.6D :)

A 30 min pozniej pod auchan w rumi jakis ciemny corr DGL.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marcinb    0
:D domyślam się, że to białe zamulające MKII co jechało przede mną na prawym pasie? :) Myślałem, że jakiś emeryt jedzie ... ;) pozdr

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0
:D domyślam się, że to białe zamulające MKII co jechało przede mną na prawym pasie? :) Myślałem, że jakiś emeryt jedzie ... ;) pozdr

Tak to bylem ja:) Ale uwierz ze prawie caly czas mialem gaz do dechy, pozniej chcialem za toba pojechac no ale kurna to ma vmax 110km/h z wiatrem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

wczoraj około 19-stej w CZŁUCHOWIE widziałem granatowe corrado. mrugałem do kolesia , ale bez odzewu...{ lekko zdziwiony } :blink:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

przed chwileczką..ciemnozielnona sroka na LC...Łęczna

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

ja wczoraj w drodze z bilgoraja przed samym szczebrzeszynem , ładne choć chyba na jakieś stalówce ceimne corrado na LZ... pomachane ^_^

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj ok. godz. 8 w Katowicach na ul. Powstancow widziany czarny Corr, nie zdazylem zauwazyc jakie blachy

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielllVW    0
ja wczoraj w drodze z bilgoraja przed samym szczebrzeszynem , ładne choć chyba na jakieś stalówce ceimne corrado na LZ... pomachane ^_^

to byłem ja, zdążyłem tylko mrugnąć :D to nie stalówki a alu czarne w macie i z zapasem po prawej z tyłu bo opona strzeliła przed szczebrzeszynem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0
to byłem ja, zdążyłem tylko mrugnąć :D to nie stalówki a alu czarne w macie i z zapasem po prawej z tyłu bo opona strzeliła przed szczebrzeszynem

aha no zdążyłem tylko przyuważyć ciemne koła :) noi że ładne zglebione chyba było, a ja z kolei nie pomrugałem bo nie zdążyłem, noi lekko zwolniłem ale zobaczyłame że nie zatrzymałeś się to pojechalem dalej :) a z chełma przez zamość bo na biłgoraj dosyć często smigam właśnie tamtymi drogami :)

pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj o godz. 13.53 ul. Kopernika w Katowicach jechalo czerwone Corrado G60 na blachach SK90088 (albo cos kolo), prowadzila pani ok. lat 40

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Wczoraj przelatywałem przez Szczecin główną trasą 10 i gdzieś za jakimś mostem stało G60 na Gorzowskich tablicach FG. W drodze powrotnej w Barlinku ustrzeliłem wzrokiem wiśniowe G60 na numerach ZMY. Właściciela nie było. Powiedzieli, że w weekendy odbiera auto. Ale dość zaniedbane było. Troche wkładu potrzebuje. A o Sroczce mk3 to już nie ma sensu chyba pisać bo jest ich w brud. Dziennie minimum jedną widze. Aha... Zajefajnie zrobione Corrado widziane w Niemczech na autostradzie A9 w strone Ringu na 51 km. Tablice chyba HH - Hamburg B)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0
Wczoraj przelatywałem przez Szczecin główną trasą 10 i gdzieś za jakimś mostem stało G60 na Gorzowskich tablicach FG.

O prosze... nic mi nie wiadomo o żadnym corrku, jaki był jego kolor ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Wydaje mi się, że granat ale nie jestem pewien. W każdym bądź razie był koloru ciemnego, na pewno nie czarny. Jechałem w okularkach słonecznych, więc też gorzej widziałem ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

wczoraj w Rudzie Slaskiej pod plaza kolo poludnia ciemny Correk rej SL..., potem w Wojkowicach tez ciemny SRB....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

wczoraj w Kielcach 3x sciro mkIII i jedno fioletowe Corrado na TST z naklejka na tylnej szybie

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Borgu    0

a jo żech przeleciał pół polski i nikt mnie nie widział :D hehe ani ja nikogo :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0
a jo żech przeleciał pół polski i nikt mnie nie widział :D hehe ani ja nikogo :P

Jesli masz wydech modzony, cos ala honda, to chyba Ciebie widzialem u mnie w wiosce w poniedzialek wieczorem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Mi się znów poszczęściło i dojrzałem granatowego Corra na tablicach PSR w Puszczykowie na przejeździe kolejowym przy budce z najlepszymi lodami :D Akurat konsumowałem i nie miałem jak go dogonić :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lukasz_61    0

17-18 lipca, praktycznie caly dzien pod marketem Lewiatan :D w Gródku (woj. podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.