Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2009 piątek koło 23 Drzewo na pierwszym zakrcie za milanówkiem w strone pruszkowa ;] Musimy sie ktoregos razu spotkac, bo caly czas sie mijamy Dzisiaj wdziane niebiesciutkie nowe scirocco, wlasciciel specjalnie zaparkowal kolo mojego corra-pozniej udalo nam sie porozmawiac chwilke, prawdopodnie zaloguje sie na forum. Milo bylo poznac i pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2009 Dziś Drzewo spotkany na Cargo przy lotnisku Okęcie Pogadane ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2009 Niedziela lekko po poludniu ciemny Coras w okolicach Boguchwaly-Rzeszowa na blachach RZ. Pozdrowienia od zielonego BSK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2009 Musimy sie ktoregos razu spotkac, bo caly czas sie mijamy Dzisiaj wdziane niebiesciutkie nowe scirocco, wlasciciel specjalnie zaparkowal kolo mojego corra-pozniej udalo nam sie porozmawiac chwilke, prawdopodnie zaloguje sie na forum. Milo bylo poznac i pozdrawiam nie ma problemu, zapaszam na dzialke na grila i piwko ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2009 wczoraj czerwony corrado widziany w godzinach popoludniowych mknacy w kierunku Ustronia i Borgu widziany w pszczynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2009 Dziś Drzewo spotkany na Cargo przy lotnisku Okęcie Pogadane ;] Moze nastepnym razem bedziesz vrkiem, to sobie poogladam Do nastepnego razu, Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2009 nie ma problemu, zapaszam na dzialke na grila i piwko ;p To ja tez zapraszam, daleko do mnie nie masz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2009 To ja tez zapraszam, daleko do mnie nie masz nawet dziś bede w pruszkał ;p daj do siebie numer to sie zdzwonimy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wróżka 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) Ostatnio w piątek 03.07.09 wyjechaliśmy z domu (miasto - Szczecinek) do rodziny (miasto - Tomaszów Mazowiecki) jakieś 410 kilometrów . Dość długo na trasie było widać VW ale Polo Golfy i Passaty, a Corrado i Scirocco 0. Ale o 16:57 szczeście dopisało niebieskie Corrado z antena CB na dachu i początkiem rejestracji SJ w Łysomicach w stonę Łodzi na zakorkowanym skrzyżowaniu (szkoda, że dopiero jak wyjeżdżaliśmy ze skrzyzowania to mieliśmy okazje je zobaczyć - wcześniej chyba z 30 minut staliśmy w korku i co godzina drzewo mig; można było wyjść z auta i na piechotę szybciej dojść ) . Później o 18:18 Corrado ciemny granat/ciemna śliwka przed Włocławkiem na trasie z Torunia do Włocławka (tu nawet poczatku rejestracji nie dało się zauważyć bo oba autka cisneły ) . No i dojechaliśmy na miejsce (jakby ktoś z forum widizał szarą szarą sroczkę na czarnych blachach w Tomaszowie Mazowieckim to byliśmy my ) gdzie posiedzieliśmy do poniedziałku. Przed południem wyruszyliśmy w powrotną drogę i już 11 minut po ruszeniu (11:20) pierwsza Mk3 biała z początkiem rej. WI na wyjeździe z miejscowości Ujazd w stronę Koluszek (my staliśmy czekając na zielone światło - ruch odbywał sie wahadłowo gdyż trwa tam remont drogi). Później około 16:30 ponownie biała Mk3 z początkiem rej. WB 924.. bądź WB 942.. za Chełmnem w kierunku Świecia (4 km do Świecia) mkneła jak strzała . Ogolnie 2:2 (corrado : scirocco) Czy może to był ktoś z forum????? Edytowane 7 Lipiec 2009 przez wróżka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2009 Dzisiaj w Zabrzu, koło bloku za Domem Muzyki i Tańca. Czarne tajemnicze Corrado, pierwszy raz je widziałem. Bez tablicy rejestracyjnej z przodu i z czarnymi halogenami. Kto kupił w mieście kolejne, że bez blach stoi .... ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2009 kryniol na łodygowej w Ząbkach o 23:10 przy orlenie (jechał i to nie na lawecie ), ja sobie rowerowałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2009 hahaha, mieliśmy wywrotkę właśnie co za typy z wycieczki rowerowej wracają w środku nocy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 wczoraj czerwony corrado widziany w godzinach popoludniowych mknacy w kierunku Ustronia i Borgu widziany w pszczynie to pewnie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 przed chwilą w faktach białe scciro 3 no i dziś Radzia i jego parcha koło żyrafy w rumi czy redzie ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 przed chwilą w faktach białe scciro 3 no i dziś Radzia i jego parcha koło żyrafy w rumi czy redzie ;p a ja a ja? qrwa dobre te vr turbo, chce mieć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 dobre bylo jak wracalem z seba i bylo troche suchej prostej... :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 no ty tez vrt jak vrt szału nie robi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2009 te 320 kunia w tą czy wewtą pffffffffffffffff Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2009 godzinę temu na wlocie do Pruszkowa od strony Grodziska ciemny parch chyba g60. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2009 kto to ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2009 Nie wiem kto to ale był na majóVWce w tym roku i nieźle popierdzielał. VR turbo pod maską siedzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2009 Kura z ekipy Doktorka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jacob 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2009 dzisiaj kolo godziny 17 w ostrowcu sw. niiebiesko jaksne siroco na blachach lbl.pierwszy raz widze u nas takei na ul.sandomierskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2009 czerwone z czarna maska BSK S332 gdzies na trasie miedzy Korycinem a Rybnikami, pogadane na radyjku bordowe BI w Białymstoku, nie pamietam ulicy, ale to raczej nie bolo no i zolte sciro na BBI w Białymstoku na Horodniańskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2009 Dzisiaj koło 9.30 złote Corrado GDA na Świętokrzyskiej w Gdańsku, a w drodze powrotnej, koło 14 przy skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Łódzką żółty korek CWA na poboczu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach