Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Ogur    0

Dzisiaj o 12:00 widziana szesnastka ciemna seria na blachach sb .... w Bielsku na Piastowskiej :P stałem 2 auta za daleko tak to bym zagadał

Edytowane przez Ogur

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj o 13 Widziałem swoje byłe corrado . Aż się łezka zakręciła :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

dzisiaj około 14:30 w lublinie przy hali mosiru widziałem ciemnego fałera( z tyłu na pasie ksywka BULBO)....z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0
dzisiaj około 14:30 w lublinie przy hali mosiru widziałem ciemnego fałera( z tyłu na pasie ksywka BULBO)....z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach

Osz Q.... :ph34r:

Ja dzis widziałem dwa Corrassssski - te co zazwyczaj

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0
z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach

a ktorego? :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0
a ktorego? :P

a wiesz że nawet nei zwróciłem uwagi, ale jakiś siwy chyba był :) ale partii nawet nie znam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

był tu taki przez chwilę coś mi się tak kojarzy

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Przychodze dzisiaj do pracy i szef z daleka krzyczy Justyna Justyna corradoooo a ja gdzie no i polecialam zobaczyc :P... piekne bordowe corrado z Tczewa stoi sobie pod fashion house w Gdansku :P zostawilam nawet karteczke za wycieraczka :P ale pewnie wiatr zdmuchnie bo cos slabo uciskaly :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0

Wczoraj na terenie stoczni Gdańskiej (w trakcie koncertu) czarne corrado na ori felgach blachy GA ale nie znam... ;)

Spoko jest ten correk z tczewa ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

dzis kolo poludnia w goleszowie parch sieciech'a :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

dzisiaj około 8:30 błękitno-szara sroka na ul. Turystycznej, Lublin i około 11 ciemy korek na ul. Chełmskiej, Łęczna...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ogur    0

wczoraj ok 20:15 widziane corrado na żywieckiej kolo BP w bielsku na ciemne na czarnych feluniach

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ogur    0
Koło Mc a nie BP:D

tos ty go widzial na takiej wysokosci a ja na takie :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kwass    0

wczoraj kolo 15-16 kihon widziany na ulicy kamiennej pod gastronomikiem, chwile wczesniej czarny korek na skrzyzowaniu Kamienna-Borowska kilka dni wczesniej tez go widzialem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Wczoraj ok 15 w Dąbiu widziany biały parch na ZS z jakimiś dziwnymi szerokimi dokładkami na progi (raczej nie był to bialy amerykaniec Turka)

Dzisiaj ok 10-12 widziany czarny parch na ZGR w okolicach ronda na cukrowej, tylne lampki białe/srebrne cleary, pocisnął tak że nie mialem szans go dogonic sluzbowym boxerem HDI ^_^ Widac bylo ze cos mocniejszego, G albo VR

Edytowane przez miły

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0
Dzisiaj ok 10-12 widziany czarny parch na ZGR w okolicach ronda na cukrowej, tylne lampki białe/srebrne cleary, pocisnął tak że nie mialem szans go dogonic sluzbowym boxerem HDI ^_^ Widac bylo ze cos mocniejszego, G albo VR

16v też byś nie dogonił :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.