Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Fajne bordowe Corrado koło 19 na Świętokrzyskiej w Gdańsku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Kozik to pewnie noob (mateusz) jak na felach od porsche Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dagome 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 dzisiaj swojego w garażu - jeszcze nie poskładanego ale i tak mi się podoba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 (edytowane) Dzisiaj o 12:00 widziana szesnastka ciemna seria na blachach sb .... w Bielsku na Piastowskiej stałem 2 auta za daleko tak to bym zagadał Edytowane 4 Czerwiec 2009 przez Ogur Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 Dzisiaj o 13 Widziałem swoje byłe corrado . Aż się łezka zakręciła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 dzisiaj około 14:30 w lublinie przy hali mosiru widziałem ciemnego fałera( z tyłu na pasie ksywka BULBO)....z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 Oczywiście corrado poprostu, Łęczna około 20.00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 dzisiaj około 14:30 w lublinie przy hali mosiru widziałem ciemnego fałera( z tyłu na pasie ksywka BULBO)....z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach Osz Q.... Ja dzis widziałem dwa Corrassssski - te co zazwyczaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 z przyczepką na ktorej miał reklame, dotyczącą jednego z kandydatów startujacego w wyborach a ktorego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 a ktorego? a wiesz że nawet nei zwróciłem uwagi, ale jakiś siwy chyba był ale partii nawet nie znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2009 był tu taki przez chwilę coś mi się tak kojarzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2009 Przychodze dzisiaj do pracy i szef z daleka krzyczy Justyna Justyna corradoooo a ja gdzie no i polecialam zobaczyc ... piekne bordowe corrado z Tczewa stoi sobie pod fashion house w Gdansku zostawilam nawet karteczke za wycieraczka ale pewnie wiatr zdmuchnie bo cos slabo uciskaly Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2009 Wczoraj na terenie stoczni Gdańskiej (w trakcie koncertu) czarne corrado na ori felgach blachy GA ale nie znam... Spoko jest ten correk z tczewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lockvw 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2009 Dzisiaj po 10 w Bielsku na ul. Budowlanych 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2009 dzis kolo poludnia w goleszowie parch sieciech'a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2009 dzisiaj około 8:30 błękitno-szara sroka na ul. Turystycznej, Lublin i około 11 ciemy korek na ul. Chełmskiej, Łęczna... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2009 dzis mnn'owoz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2009 dzisiaj około godziny 16:30 na trasie Żywiec-Bielsko widziałem nowe scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 wczoraj ok 20:15 widziane corrado na żywieckiej kolo BP w bielsku na ciemne na czarnych feluniach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 Koło Mc a nie BP:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 Koło Mc a nie BP:D tosz to jeden ch.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 Dzisiaj w sępopolu ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 Koło Mc a nie BP:D tos ty go widzial na takiej wysokosci a ja na takie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2009 Wiem Wiem żartuje sobie.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2009 wczoraj kolo 15-16 kihon widziany na ulicy kamiennej pod gastronomikiem, chwile wczesniej czarny korek na skrzyzowaniu Kamienna-Borowska kilka dni wczesniej tez go widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach