Olcia 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2009 wczoraj jakoś koło 12 na krajowej 3 na trasie z Żabowa do Szczecina biała sroczka ale nie zauważyłam jakie numery. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 dzisiaj ok 9.40 i godzine pozniej w Katowicach przy ul. Mikolowskiej zaparkowany zolty Corr na blachach SY (Bytom), zderzak i klapa wersja USA, z przodu seryjne lampy, z tylu takie jak ma homer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 lock ty mnie widujesz nonstop a ja Cie nie Tylko żebyś mnie nie spotkał w jakimś dziwnym miejscu:) jakimś burdelu:D zart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 wczoraj po 12:00 złote, byłe Strusiowe na ul. Pana Tadeusza...i około 21:30 kolega Killer w swoim tdi-ku na ul. AL. Tysiąclecia...chciałem gonić, ale zapomniałem, że jechałem nissanem almerą... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) tylko żebyś mnie nie spotkał w jakimś dziwnym miejscu:) jakimś burdelu:D zart co wy chłopcy Sekret i te sprawy chcecie odwiedzać Edytowane 29 Maj 2009 przez blown-engine Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
donkin 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 http://imcdb.org/vehicles_make-Volkswagen_model-Corrado.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tazman 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2009 dzisiaj jakis grat w moim garazu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2009 dzis Gdynia karwiny zielone g60 GWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2009 wczoraj na grunwaldziej jechałem za Noobem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Micek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2009 Dzis czarny parch na LCH widziany w Darłowie stojący na orlenie, a w zeszłym tygodniu jeden ciemny błąkający sie po Ustce, bodajrze na bytowskich numerach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 W sobotę na trasie Warszawa-Wyszków czerwone Corrado na BZA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 wczoraj na ul. Marsa okolo 12:00 nowe biale Scirocco z lysym panem w srodku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 Dzisiaj po 12 w Łęcznej corrado poprostu i o 16.30 na parkingu na Lwowskiej w Lublinie ładna, czarna sroczka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 wczoraj na ul. Marsa okolo 12:00 nowe biale Scirocco z lysym panem w srodku Widziałem go kilka razy na mieście - głównie na Wisłostradzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 Często widuje na parkingu pod Topeksem w warszawie czarne G60 na WPR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 Dzisiaj po 12 w Łęcznej corrado poprostu i o 16.30 na parkingu na Lwowskiej w Lublinie ładna, czarna sroczka. To auto Wrony Z tyłu ma wypolerowane szkła... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2009 To auto Wrony Z tyłu ma wypolerowane szkła... Prezentuje się zacnie. Przynajmniej jak się koło niej przejeżdża. Z bliska nigdy nie oglądałam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2009 Dzisiaj w granicach 17-20 moj ojciec widzial na drodze wlotowej do szczecina (ul. pyrzyckiej lub stargardzkiej) białe corrado na blachach poznańskich... PO, PZ ale dokladnie nie pamieta. Jezdzi tam u was w PZ ktos taki? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2009 Przed chwila widziane u mnie w miescie czerwone Corrado G60 zatrzymane przez drogowke cos bylo nie halo bo po auto przyjechal kierowca a kolege chyba powiezli na komende Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2009 Dziś w kozach czarny corr chyba g60 z seria lampy z tyłu:) koło 14 na ulicy nie wiem jaka to:P My nie odwiedzamy:D same nas odwiedzają...zart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Dzisiaj w granicach 17-20 moj ojciec widzial na drodze wlotowej do szczecina (ul. pyrzyckiej lub stargardzkiej) białe corrado na blachach poznańskich... PO, PZ ale dokladnie nie pamieta. Jezdzi tam u was w PZ ktos taki? moze yamszasty ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 yam nie jezdzi z tego co wiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Żółte corrado koło 14 pod dworcem głownym w Gdańsku... Puszki zbierałem z kolegami takze obadałem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Dzisiaj na Bratysławskiej w Krakowie czarno-czrwony corek,blachy KOL-.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2009 Dzisiaj pod Stadionem Śląskim corrado St4r Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach