kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 Jak bordowe to może Jaco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 jakis ciemny granatowy lub cos podobnego ale na pewno nie bordowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 Dzis okolo godziny 7 rano okolice Sarniego stoku czarne corrado widziane....Pogadane z vgrox. Maly drag z moim winnerem:) założe sie ze oszukiwales gdzies pasami do skretu bo tam te drogi o tej godzinie sa zawalone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 Dzisiaj widziałem czarną srokę na siedemnastkach koło niedawno otwartego serwisu obok Reala na Bora Komorowskiego w Krakowie,Krakowskie blachy i nie wiem czy nie widziałem jej przypadkiem na fotach z Okuninki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 pewnie widziales tomkavw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 Heh no masz racje ale to tylko temu ze do dupy mu prawie wjechalem:) Gdzie sie nie rusze juz foto:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2009 Dzisiaj koło 15 w markach czerwony cor na WWL... i czerwonych kołkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2009 czerwony cor na czerwonych kołkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2009 Wyglądał mi trochę na byłe G60 ONYXA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2009 Dzisiaj po 20tej kolo pkp wlochy niebiesciutki corr z in pro z tylu na rej. wpr .5.. na stowe klubowy tylko nie pamietam kogo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2009 codziennie widuje czarne scirro we wrocku na miłoszyckiej ktoś od nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2009 Dzis przed 17 w Kraku na Mogilskim czarny corr, biale lampki z tylu i chyba diesel stalem 3 metry obok, ale zasloniety. Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2009 Dzisiaj po 20tej kolo pkp wlochy niebiesciutki corr z in pro z tylu na rej. wpr .5.. na stowe klubowy tylko nie pamietam kogo Ja zadnej 5tki na blachach nie mam, ale to na bank bylem ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2009 Wczoraj ok południa na skrzyżowaniu Gontyny/Szczanieckiej z Emilii Plater widziane niebieskie corrado (jasniejszy odcień niz nezza i maxa) na blachach ZS z szeroką nakładką na próg i dużym srebrnym napisem "corrado" na tym progu i dolnej części drzwi. Pewnie nikt od nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lockvw 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2009 dzisiaj po 10 na ul. Warszawskiej w Bielsku ustrzelony Access Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 Dzisiaj na Ul.Grójeckiej w Wawce ciemny coras na EWI.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 wczoraj około godziny 17 -stej widzielismy , mijalismy , pomachalismy chyba ze siedem sroczek ...MOSINA /k POZNANIA POZDROWIENIA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tazman 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 (edytowane) A ja to ostatnio wogole nie widuje corrado w trasie...Tak serio to widuje je tylko w garazach i przynajmniej nie w stanie wskazujacym na to, ze w kazdej chwili moga je opuscic Jeden stoi na kolkach do drugiego sie silnik wklada trzeci lezal pod garazem czwarta to wlasciwie tylko buda narazie ...moglbym tak caly dzien Edytowane 23 Maj 2009 przez Tazman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 Na zlot lecieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 Dzisiaj około godziny 11 w moim miasteczku nowe czarne Scirocco na blachach PO _____ . Pewnie nikt z klubu, ale muszę przyznać - zrobiło na mnie ogromne wrażenie ^_^ Fotki nie oddają tego co jest w rzeczywistości PS Przez ostatnie 2-3 tygodnie zdarza mi się widywać czarne Scirocco (MKI lub II) u mnie w mieście, ale zawsze w takich sytuacjach, że nawet na blachy nie ma jak spojrzeć Jeśli ktoś z klubu to pozdrawiam Pozdrawiam VOLCIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 osobiscie podobaja mnie sie bardziej stare sroki........ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2009 Dzisiaj parę parchów na majóVWce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2009 Wczoraj koło 17 zielone Corrado na malborskich blachach na ul. Siennickiej w Gdańsku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2009 Wczoraj ładne sciro w Łęcznej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2009 Wczora, przez przypadek ładny Corr u Mara na podwórku w Chełmie. I kilka, które dopiero będą ładne. Pozdro dla Mara i do widzimysię Darek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach