bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2009 Zgadza się Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2009 Biała ładna sroka na ZPL widziana ok 17 w ZS na ul. Kruczej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2009 Szczecin wczoraj około 17.00 koło Heliosu mijałam fioletową "szesnastkę". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2009 jakis gość katował srebrne g po wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2009 Siakieś nowe corrado widziane w Skarżysku, fioletowe z czarnymi lexus style lampami... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2009 piter 22b wczorej o 20:00 we wro na ul. Kazimierza Wielkiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2009 wczoraj trasa POZNAŃ-PIŁA granatowe corrado {zkl...?} pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 Wczoraj około 15:00 ciemne chyba czarne corrado w Łecznej skręcało na Ludwin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 a ja dzisiaj widziałem ciemne corrado na blachach LCH (chyba) na amrii krajowej w Chelmie około godziny 9:30 siakieś nowe bo nie znam chyba na jakiś 16" i straszelnie wysokie bo aż tatko powiedział ze jakos komicznie wygladało bo takie wysokie strasznie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 Ile razy przelatuję Wisłostradą, tyle razy widzę niebieskie, trochę zaniedbane Corrado z kartką "Sprzedam" stojące na parkingu po stronie Wisły w okolicach mostu Łazienkowskiego czy jak mu tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pepo_xD 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 dzisiaj ok. 19tej w Kołobrzegu czerwone Corrado na Borbet'ach albo Shaper'ach z tyłu tablica ZKL w amerykańskim rozmiarze W tym mieście są tak zjebane drogi, że dziwię się, że ktoś jeździ Corrado. To byłem ja kolego;) pozdrawiam;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 5 min temu na trasie jurata-hel w strone juraty jechali fido dido (golf) i marian lub grexon (granatowy corr na szerokim kole). Jechaliscie za ciezarowka a ja sie z wami wymijalem. Coscie robili na mojej wiosce? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 Chłopaki na Helu byli. A Corrado Grexona, ale że on NIE MA PRAWKA to zapewne Marian prowadzil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 na Helu to oni ciagle sa, a byli w Helu:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 Oj czepiasz sie z Mazur jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 to taki turystozaginacz:) koncze OT:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) Trasa Grodzisk Maz- Warszawa Eternity w swoim Corku Edytowane 17 Maj 2009 przez bukszpan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 5 min temu na trasie jurata-hel w strone juraty jechali fido dido (golf) i marian lub grexon (granatowy corr na szerokim kole). Jechaliscie za ciezarowka a ja sie z wami wymijalem. Coscie robili na mojej wiosce? Ja np. Żony szukałem... i nic kompletnie nic... A tak powaznie to byliśmy tak o! . Nie zauważyliśmy ciebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 nie zauważyliśmy bo byliśmy przejęci tym że ta ciężarówka chlapie czymś mokrym śmierdzącym rybą a ja Radzia dziś widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2009 hmmm miły ...a wiesz ze stałem ze mozliwe ze wiem kiedy to mogło być ...tak stałem i patrzałem ze ktoś z białego boxera mi do auta zaglada ... To ty ? pozdro ps. jakis spot by sie w koncu przydał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Access 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2009 Dzis okolo godziny 7 rano okolice Sarniego stoku czarne corrado widziane....Pogadane z vgrox. Maly drag z moim winnerem:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lockvw 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2009 dzisiaj po 12 w Bielsku na ul.Lompy, ustrzelony Access:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2009 hmmm miły ...a wiesz ze stałem ze mozliwe ze wiem kiedy to mogło być ...tak stałem i patrzałem ze ktoś z białego boxera mi do auta zaglada ... To ty ? pozdro ps. jakis spot by sie w koncu przydał No to ja w tym białym boxerze siedziałem sobie Często kręcę się w tamtych rejonach między 9 a 17, zazwyczaj w białym boxerze z zielonymi napisami Spondylus Spocik by się przydał jakiś wreszcie, ale najpierw trzeba OC na parcha załatwić i doprowadzić go do porządku Sorry za OT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 Może miedwie ? Ale pod koniec czerwca ewentualnie w środku czerwca bo mam 2 opcje albo będę zmuszony malować całe auto albo szukać nowego ale to już inna bajka o wyniku co się z nim stanie za sądzi wizyta na kanale w czwartek (i dalej nie zrobiłem prawka bo cała kasa idzie na parcha ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2009 wczoraj po 20:00 przy dolinie Sluzewieckiej w Warszawie corrado jadace w gore ul Wilanowska nr WE.....L ktos z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach