Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

slayer    0
2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian :). Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta :). Szkoda ze nikt foty nie zrobił :P.

Pozdrawiam :)

a jak żółty daje rade....????????? :unsure:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0
Wlasnie mialem pisac ze wczoraj was widzialem jak wjezdzaliscie na swiatlach na ta glowna droge we wrzeszczu. Zolty corr GST a te dwa nastepne jakby grexon i marian... ale czy wasze corry jezdza juz?

Moj juz jest sprawny :D... Kurcze ale nie widzielismy ciebie... :) a zółty to kumpla corrado VR6

A no i 2 corr w identycznym kolorze jak moj to wlasnie był kolega Eternity :)

Slayer:

No żółty dosyć dosyć wiadomo moc z pewnoscia nie seryjna i ogolnie do zrobienia duzo... ale będzie dobrze :D

Edytowane przez Grexon

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Eternity    0
2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian :). Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta :). Szkoda ze nikt foty nie zrobił :P.

Pozdrawiam :)

Hey,

Właśnie dotarłem do domu...

Dzięki chłopaki za spotkanie, szczególnie że nie zapowiedziałem się .... mam nadzieje, że jeszcze się uda zobaczyć nie raz!!

Cor wytrzymał prawie 900 km w ten weekend i jakoś na razie żyje ;]

P.S. Mimo przejechanych 900 km nie widziałem żadnego innego Corrado na mojej drodze ;/ trochę szkoda.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0

Spoko stary... :) miło było nam poznać i jak coś dawaj cynka jak będziesz znowu... :D

Ps. Do tej pory wspominamy jak wypaliles z tym tekstem na pytanie o żone... :lol: :lol: :lol:

Pozdro

Edytowane przez Grexon

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Eternity    0

Buaahah no nieźle mnie wkopaliście .... i oczywiście potem musiałem się tłumaczyć ;/

Ale spoko następnym razem jak będę na pewno się odezwę tylko jazda za wami przez Gdańsk to jak bym jechał maluchem tym bardziej że nie mogłem piłować z uwagi na drogę powrotną ;/

Pozdrawiam i do zobaczenia pewnie w Mielnie ;]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

"a to twoja żona ?? nieeeee no coś ty :D"

i tak spokojnie jechaliśmy :P

pozdro i do zobaczenia w mielnie :)

i tak przy okazji to:

wczoraj godzina około 22 nowa sroka na chełmie w gdańsku

i dziś też, okolice poznania :)

Edytowane przez Marian

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

W piątek około 15.00 i 16.00 czarne corrado na blachach LU w Lublinie na ul. Przyjaźni stało sobie zaparkowane. :) Dziś około 14.30 bordowe, może wiśniowe corrado na parkingu przed Skansenem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0
Moj juz jest sprawny :D... Kurcze ale nie widzielismy ciebie... :) a zółty to kumpla corrado VR6

A no i 2 corr w identycznym kolorze jak moj to wlasnie był kolega Eternity :)

Slayer:

No żółty dosyć dosyć wiadomo moc z pewnoscia nie seryjna i ogolnie do zrobienia duzo... ale będzie dobrze :D

Rychu dosyc pracy włozył w tego cora.... :huh:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kuri    0

Dziś około 13-14 w Suchej Beskidzkiej Czarny correk na głownej ulicy na rej KSU. To ty Daniel>?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radioactiv    0
O godz 14:40 kawałek za Gryficami jadąca w kierunku Szczecina czarna sroka na ZGY.

Potem ok 17-18 widziany zaparkowany parch w centrum Sz-na na ul. Podhalańskiej chyba, w każdym razie między pl. Grunwaldzkim a Mazurską. Bordowy kolor, blachy ZST, bez listew bocznych, tylne lampy chyba delikatnie zabarwione na czerwono, felgi nie wiem jakie ale podobne do tych co Borgu sprzedaje, brewka, kiera drewniana (?) i chyba skóra lub pół-skóra w środku. Ktoś od nas? :P

Jak kierownica drewniana to na bank były mój cor.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0
Dziś około 13-14 w Suchej Beskidzkiej Czarny correk na głownej ulicy na rej KSU. To ty Daniel>?

jak miał cleary biało-czerwone z tyłu to mojego zioma Mirka :) Mój też tam stał na chwilke, ale zanosiło się na deszcz to uciekłem do domu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kuri    0

przed deszczem ustrzelilem hym teraz nie wiem czy mial klary ale kickonalia zaliczylem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Łuki    0
Dzisiaj w okolicy Płoni widziany jadący parch od strony Stargardu na ZST w kolorze stalowym/siwym/srebrno-szarym/prawie zukowym tongue.gif W środku chyba kilka osob było, ja stałem na światłach a jak młody kierownik mnie powoli mijał to oglądał się do tyłu na mnie i jakaś starsza kobitka ze środka też zaglądała

Znajomy jakis? tongue.gif

20090512.jpg

Ten ? Ustrzelony przez moją kobietę telefonem coś koło godziny 7 w Stargardzie :P Pewnie kierownik zdziwienie miał że mu zdjęcia robią :) no cóż zaraziła się ode mnie ;)

Edytowane przez Łuki

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Czy Wy tam wszyscy w stargardzie na bezsenność cierpicie? :P

To dokładnie ten sam parch :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj ok 11.00 w katowicach ul. kopernika 2.0tdi

20090513d.jpg

Edytowane przez iceman

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

dzis kolo 9 rano na rondzie w kobiernicach ciemny cor z ringami na SBI mial antene zagadnalem jaki ma nick na forum ale akurat bral sie za wyprzedzanie

i nie odpowiedzial :D a no i w kraku na wezle tynieckim zjechalo za mna biale prosie 911 cabrio w jedynej slusznej budzie z naszymi lustrami rypaxie :D

Edytowane przez sZcZeWi

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok 16 w ZS na ulicy ku słońcu jadący od strony mierzyna ciemny parch na blachach LPU albo LPA (nie pamiętam) z lewym przednim błotnikiem w kolorze czerwonym :) Z tyłu nad zderzakiem naklejka klubu vw golf a w środku siedziało dwóch młodych wojskowych kopcących fajki :P U nas ktoś też zarejestrowany?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marcinb    0

dzisiaj ok. 19tej w Kołobrzegu czerwone Corrado na Borbet'ach albo Shaper'ach z tyłu tablica ZKL w amerykańskim rozmiarze ;)

W tym mieście są tak zjebane drogi, że dziwię się, że ktoś jeździ Corrado.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0

Dzis w ciągu 15 minut 2 corrki w Gdańsku koło 6:20... Pierwszy czarny na blachach GDA codziennie widze go przy "locie" a drugi koło multikina jasny kolor z badlookiem na borbetach :) bardzo ładnie sie prezentował i był to chyba korek Barta... nie wiem czy cały czas on jest wlascicielem czy juz ktos inny ;)

Edytowane przez Grexon

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj po 9 rano widziany Max2606 w swoim granatowym parchu na ul. piastów i nawet jakiś czas staliśmy razem na światłach na krzywoustego :P Tylko że ja służbowym boxerem jechałem więc nie zwróciłem twojej uwagi :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

czarne GMB na terenie politechniki gd, kolo wydzialu oio, nawet stanalem kolo niego. Chyba kolega niezrzeszony...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj koło 15 na UL. 3-maja w Grodzisku mazowieckim auto Bukszpana

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.