Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 Nie ładnie niszczyc trawniki słyszałem,że to sztuczna trawa a po drugie auto pełnoletnie wiec jest specialnie traktowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 w sumie wazne ze nie robi pod siebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 Ktoś od nas ? 1 maja śniatowo A mowiles ze to impreza "ala bagicz" a jednak pojechales i nie dales nawet znac.. Correm byles? O ile dobrze pamietam to tego corra tez tam kiedys widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2009 Dzisiaj w okolicy Płoni widziany jadący parch od strony Stargardu na ZST w kolorze stalowym/siwym/srebrno-szarym/prawie zukowym W środku chyba kilka osob było, ja stałem na światłach a jak młody kierownik mnie powoli mijał to oglądał się do tyłu na mnie i jakaś starsza kobitka ze środka też zaglądała Znajomy jakis? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2009 3 godziny temu w lublinie zielony parch LUB. Czyj to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 Wczoraj około 14.20 grafitowe corrado LU na stacji Neste. Za kierownicą chyba kobieta. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 dzisaj czarna sroka z panią za kierownicą na LUxxxx około 9:00...Lublin, ul. Al. Racławickie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 Katowice Piotrowice kolo famuru ok 16-17 wczoraj i dzisiaj widziana blekitna Sroka mk2 na blachach N.. ...... (warmisko-mazurskie) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 Katowice Piotrowice kolo famuru ok 16-17 wczoraj i dzisiaj widziana blekitna Sroka mk2 na blachach N.. ...... (warmisko-mazurskie) Może Arkoo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 nie nie Arkoo ma kolor niebieski i blachy NOS, ten mial blachy NKE i kolor taki bladziutki niebieski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 Dzisiaj na ul.Rusznikarskiej w Krakowie kilka razy już go tam widziałem,ktoś zna to auto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2009 dzisaj czarna sroka z panią za kierownicą na LUxxxx około 9:00...Lublin, ul. Al. Racławickie... To pewnie Ola Wrony:) Szkoda, że ich nie było na zlocie. Z tego co wiem mają czym się pochwalić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 Dzisiaj o 15.30 w kostrzynie nad/O widziane Corrado na lawecie ciemny niebieski kolor bez tablic.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 widziane Corrado na lawecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 dzis kolo 16 w Sokolowie jechal ood Janek czarne corrado.............WPY xxxxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 Wczoraj około 14.20 grafitowe corrado LU na stacji Neste. Za kierownicą chyba kobieta. tak tak jest takowe i w dodatku na półskorach a pani nazywa sie Iza jest u nas na forumie i prawdopodobnie niedlugo zagosci na spocie jakims u nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 5min temu ślepego i głuchego Kicaja na marsa... po dwóch trąbnieciach i zablokowaniu szybszego lewego pasa, dałem sobie spokój i niezauważony wyprzedziłem go, no fakt nie jechałem sroką... skręciłem w naddnieprzańską... pozdr Kicaj.. Musiałbyś mi na maskę skoczyć chyba ... Na marsa zawsze ktoś trąbi i zajeżdża drogę Jakbyś jechał przyzwoitym wozem (Sciro) to pierwszy bym Cię zauważył Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2009 dziś widziałem naszą koleżankę ze srebrno perłowego 16V w automacie w pełnej serii na ul hubskiej we wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2009 (edytowane) dzis kolo 16 w Sokolowie jechal ood Janek czarne corrado.............WPY xxxxx A ja dzisiaj go widziałem na alejach jerozolimskich też w tej samej godzinie Edytowane 9 Maj 2009 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2009 2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian . Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta . Szkoda ze nikt foty nie zrobił . Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2009 a bja dzis trasa wisła katowice. nowa czarna sroczka. piekna. ale nie wiem co za silnik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2009 7 maja na ul. Warszawskiej w Bielsku Białej (godz. 21) ciemne Corrado na blachach SBI... Pomachane i odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2009 dzisiaj około godziny 10ej ciemny corr na blachach SBI .... w Bielsku na ulicy 3maja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2009 2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian . Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta . Szkoda ze nikt foty nie zrobił . Pozdrawiam Wlasnie mialem pisac ze wczoraj was widzialem jak wjezdzaliscie na swiatlach na ta glowna droge we wrzeszczu. Zolty corr GST a te dwa nastepne jakby grexon i marian... ale czy wasze corry jezdza juz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2009 2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian . Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta . Szkoda ze nikt foty nie zrobił . Pozdrawiam a jak żółty daje rade....????????? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach