Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Mariio    0
Nie ładnie niszczyc trawniki ;)

słyszałem,że to sztuczna trawa :D a po drugie auto pełnoletnie wiec jest specialnie traktowane

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Mosiadz    0
Ktoś od nas ?

186d84c7076c010bmed.jpg

1 maja śniatowo

A mowiles ze to impreza "ala bagicz" a jednak pojechales i nie dales nawet znac.. Correm byles?

O ile dobrze pamietam to tego corra tez tam kiedys widzialem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj w okolicy Płoni widziany jadący parch od strony Stargardu na ZST w kolorze stalowym/siwym/srebrno-szarym/prawie zukowym :P W środku chyba kilka osob było, ja stałem na światłach a jak młody kierownik mnie powoli mijał to oglądał się do tyłu na mnie i jakaś starsza kobitka ze środka też zaglądała

Znajomy jakis? :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

3 godziny temu w lublinie zielony parch LUB. Czyj to?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

Wczoraj około 14.20 grafitowe corrado LU na stacji Neste. Za kierownicą chyba kobieta. :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

dzisaj czarna sroka z panią za kierownicą na LUxxxx około 9:00...Lublin, ul. Al. Racławickie...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

Katowice Piotrowice kolo famuru ok 16-17 wczoraj i dzisiaj widziana blekitna Sroka mk2 na blachach N.. ...... (warmisko-mazurskie)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0
Katowice Piotrowice kolo famuru ok 16-17 wczoraj i dzisiaj widziana blekitna Sroka mk2 na blachach N.. ...... (warmisko-mazurskie)

Może Arkoo :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

nie nie ;) Arkoo ma kolor niebieski i blachy NOS, ten mial blachy NKE i kolor taki bladziutki niebieski

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Czarna!    0
dzisaj czarna sroka z panią za kierownicą na LUxxxx około 9:00...Lublin, ul. Al. Racławickie...

To pewnie Ola Wrony:) Szkoda, że ich nie było na zlocie. Z tego co wiem mają czym się pochwalić:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Mosiadz    0

Dzisiaj o 15.30 w kostrzynie nad/O widziane Corrado na lawecie ciemny niebieski kolor bez tablic..

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

dzis kolo 16 w Sokolowie jechal ood Janek czarne corrado.............WPY xxxxx

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0
Wczoraj około 14.20 grafitowe corrado LU na stacji Neste. Za kierownicą chyba kobieta. :)

tak tak jest takowe i w dodatku na półskorach :) a pani nazywa sie Iza jest u nas na forumie i prawdopodobnie niedlugo zagosci na spocie jakims u nas ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0
5min temu ślepego i głuchego Kicaja na marsa... po dwóch trąbnieciach i zablokowaniu szybszego lewego pasa, dałem sobie spokój i niezauważony wyprzedziłem go, no fakt nie jechałem sroką... skręciłem w naddnieprzańską... pozdr Kicaj..

Musiałbyś mi na maskę skoczyć chyba ... Na marsa zawsze ktoś trąbi i zajeżdża drogę :P Jakbyś jechał przyzwoitym wozem (Sciro) to pierwszy bym Cię zauważył :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kih0n    0

dziś widziałem naszą koleżankę ze srebrno perłowego 16V w automacie w pełnej serii :) na ul hubskiej we wrocku

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0
dzis kolo 16 w Sokolowie jechal ood Janek czarne corrado.............WPY xxxxx

A ja dzisiaj go widziałem na alejach jerozolimskich też w tej samej godzinie

Edytowane przez kostek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0

2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian :). Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta :). Szkoda ze nikt foty nie zrobił :P.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Memo 8v    0

a bja dzis trasa wisła katowice. nowa czarna sroczka. piekna. ale nie wiem co za silnik.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0

7 maja na ul. Warszawskiej w Bielsku Białej (godz. 21) ciemne Corrado na blachach SBI... Pomachane i odmachane :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

dzisiaj około godziny 10ej ciemny corr na blachach SBI .... w Bielsku na ulicy 3maja :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0
2 godziny temu odbył się spot w Gdańsku pod Realem w składzie ja Marian Sebastian (zółty VR) i młody Marian :). Odwiedził nas kolega Eternity przyjechał na weekend do 3miasta :). Szkoda ze nikt foty nie zrobił :P.

Wlasnie mialem pisac ze wczoraj was widzialem jak wjezdzaliscie na swiatlach na ta glowna droge we wrzeszczu. Zolty corr GST a te dwa nastepne jakby grexon i marian... ale czy wasze corry jezdza juz?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

a jak żółty daje rade....????????? :unsure:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.