lockvw 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 dzisiaj po 20 czerwony coras wyjeżdżał z TESCO na ul. Warszawskiej w Bielsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marek_w 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 Dziś przed 17 na krajowej 5 w Żołędowie czarny corr jadący w stronę Świecia zauważyłem i w ostatnim momencie wystawiłem rękę przez szyber. to bylem Ja. Tez w ostatnim momencie Cie zauwazylem i odmachalem. Aaa, nie czarny tylko fioletowy pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 Dzisiaj na drodze Leszno Gostyń bordowy coras z zabetonowanym zderzakiem a potem jakieś szare siro ale co i jak z nim i gdzie to nie wiem bo dopiero co się przebudziłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 Kogo widziałem rano ok 8 w srebrnym parchu na PZ na obrzeżach Sz-na, jadącego w stronę centrum...?? Pomachane i oczywiście odmachane, szkoda że dalej nie pojechaliśmy razem ale musiałem zjechać na autostradę w kierunku Podjuch bo akurat spieszyłem się na przegląd techniczny Hehe zajeb*sty widok z rana na dobry początek dnia A był to ten sam parch co Mazur go niedawno sprzedawał, za 5 k po lekkich przejściach, srebrny na glebie Mazur komu go sprzedałeś?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 to ja bylem, za 4400 w koncu poszedl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IKnife 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 26.04 w miejscowości Borki koło Łodzi upolowałem takiego corka: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 to ja bylem, za 4400 w koncu poszedl Przedniego prawego światełka nie miałeś Myślałem że to ktoś od nas... To Kryniolku kierunki pomyliłeś czy na nasz spot wpadłeś?? Gdybym wiedział ze to ty, to tak latwo bym cie nie puscil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 z 30 min temu Corr na ZS we wrocławiu ul. orzechowa za kierownica pani o ile sie nie myle to Ola Nezzowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 26.04 w miejscowości Borki koło Łodzi upolowałem takiego corka: Corek Mariio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Heee Mario wrócił tylko z poskłądanym rozrządem.A ja dziś widziałem kora na Strzegomskiej jak Alfalaval,czerwony rej KR cośtam. Edytowane 29 Kwiecień 2009 przez Ladro1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marek_w 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 Dziś przed 17 na krajowej 5 w Żołędowie czarny corr jadący w stronę Świecia zauważyłem i w ostatnim momencie wystawiłem rękę przez szyber. dzisaj znowu sie mijalismy, w Borownie, jakos kolo poludnia, jechalem czarnym scigaczem w czarnym kombinezonie, pomachane, ale chyba nie zczailes o co chodzi, bo jakis taki zdziwiony byles :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2009 Dziś to szwagier jechał i mówił mi że mu ktoś na motorze machał i nie wiedział o co chodzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2009 to ja bylem, za 4400 w koncu poszedl ano był, był... ja sie dalej zastanawiam ze jak ty dales rade nastepnego dnia na koszalin pojechac? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2009 O godz 14:40 kawałek za Gryficami jadąca w kierunku Szczecina czarna sroka na ZGY. Potem ok 17-18 widziany zaparkowany parch w centrum Sz-na na ul. Podhalańskiej chyba, w każdym razie między pl. Grunwaldzkim a Mazurską. Bordowy kolor, blachy ZST, bez listew bocznych, tylne lampy chyba delikatnie zabarwione na czerwono, felgi nie wiem jakie ale podobne do tych co Borgu sprzedaje, brewka, kiera drewniana (?) i chyba skóra lub pół-skóra w środku. Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2009 Dzisiaj około 19:20 niebieski Corek z wlepą sprzedam na parkingu przy Wisłostradzie niedaleko mostu Łazienkowskiego bodajże. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2009 Dzisiaj kolo 20 widziany Radzio na morskiej w Gdyni kierujacy sie w strone centrum. PS : malo brakowalo a ten Suv przetarl by ci boczek auta tak go zdenerwowwales swoja jazda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2009 Wczoraj koło 20 Konradzik w byłym yoshi wozem na chełmie widziany... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2009 Ktoś od nas ? 1 maja śniatowo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2009 dziś 13:40 chyba ten korek http://corrado-database.nl/index.php?item=...ado&id=3388 na wyjeździe z oławy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2009 (edytowane) Ktoś od nas ? 1 maja śniatowo Wracając z parkingu strzeżonego po odstawieniu ledwo żyjącego już mojego padełka. Widziałem identycznego Cora jak leciał w stronę kluczewa w Stargardzie godzina coś koło 17-18 (na 99% ten sam co na foto) Edytowane 3 Maj 2009 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dagome 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2009 dzisiaj około 20 km od kępna ciemne corrado na stacji LPG z tablicami spod kępna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 przed chwilką dostałem sms-a od laski "na ul. Piotrkowskiej w Łodzi czarne corrado rej. EL 275FT" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 sloniu, tez go widzialem jakies 3 tyg temu, a dzis w Żarnowie czerwony corr na TKI z gladka klapa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 Dzisiaj w Namysłowie biały corrado pod jakąś fabryczką Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2009 26.04 w miejscowości Borki koło Łodzi upolowałem takiego corka: Fakt zagościlem w Borkach swoim Corrado, pozdrawiam kolege Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach