Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Paloma    0

dziś około 19-tej widziana Pani LO GROKA w czarnym korku...Lublin ul. Krakowskie przedmieście...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0

Wczoraj tak koło 5 rano we Wrocku ul. Karola Olszewskiego, widziałem srebrne Corrado, blachy chyba DFZ nie pamiętam dokładnie ale właśnie trasę skończyłem i lekko sponiewierany byłem..

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj na wylocie z Pruszkowa w stronę grodziska maz. Czarny corrado na WPR....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

Dzisiaj znowu yellow Corrado LPU - wcześniej z wrażenia napisałem stare numery pulawskie :ph34r:

madKOWAL

myślę, że fioletowe, bo oświetlenie sodowe nie jest za dobre :wacko: a nie pytalem właściciela.

PS

Jutro rano robię lota do Krakowa, wiec rozglądać się ;)

Edytowane przez poprostu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ogur    0

hehe z wgniecionymi drzwiami to nie znam ;) ale jakies ciemne tez widzialem jakies smiga ale raczej nie od nas

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

dziś około 20-tej ponownie Pani LO GROKA w swojej czarnej vr-ce... :> na sąsiednim pasie :lol: ...pomachane, uśmieszek puszczony i z wzajemnością :> ...Lublin, ul. Al. Tysiąclecia...

Edytowane przez Paloma

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0
dziś około 20-tej ponownie Pani LO GROKA w swojej czarnej vr-ce... :> na sąsiednim pasie :lol: ...pomachane, uśmieszek puszczony i z wzajemnością :> ...Lublin, ul. Al. Tysiąclecia...

ty panie, na dojazdówce sie tylko dojeżdża a nie jeździ :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
penti    0

Wczoraj w OSSACH :

Dwa czarne corrado (poznałem właścicieli, pogadaliśmy. Tych którzy nie są na forum to zaprosiłem)

49a4638b5799b86cm.jpg

Jedno błękitne ( właściciela tego nie poznałem ):

a771abcaabb16cbdm.jpg

Takie sroczki (też pogadaliśmy):

74e7bf85e68c54e7m.jpg

Późnym wieczorem na parkingu w Pokrzywnicy biała sroszka (wiem tylko że prowadziła ją kobieta) :

75537132e3bd2ba1m.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Łuki    0

Stargard 2x ciemny Corek kolor bliżej nie zidentyfikowany ni to siwy jakiś czy coś z :) Za 2 razem siedziałem z kobieta w parchu przejeżdżał obok pomachane odwzajemnione niestety nie wrócił a my byliśmy uziemieni Lodami więc nie goniliśmy na pogadanie :lol: Potem kolo godziny 19 mijaliśmy Ciemne Corrado blachy chyba ZDR pan w nas długimi odmachane próba nawrócenia i dogonienia zakończona fiaskiem :P (Uciekł nam :D) Pozdrawiam właścicieli

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

wczoraj po 17 ciemna sroczka z blond pania za sterami w skoczowie skrecala w moja ulice a za 2h ja wracalem w tym samym miejscu odwrotna sytuacja sroczka wyjezdzala byla na blachach SCI :) ale niewiem czy to ta sama bo kto inny za kiera byl :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

czarny correk ZBI - pamietam ze byl w mielnie na chwile, ma jakies czerwone akcenty(ramke od rejestracji czy pasek na szybe) - widziany dzis w gd na Grunwaldzkiej kolo 7.15

Edytowane przez IG0R

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
fest    0
DOA.... to jest JOJO z Culta

Nie tylko Jojo ma DOA, bedzie z 10 corow ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dykta    0

niebieskie g60 z fotelikiem dla dziecka pod saturnem w jankach w poniedziałek okolo 16.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

wczoraj POZNAŃ ul. rolna sroka { czerwony wyblakły } , stacja paliw BP HETMAŃSKA czerwone corrado CTR :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Dziś przed 17 na krajowej 5 w Żołędowie czarny corr jadący w stronę Świecia zauważyłem i w ostatnim momencie wystawiłem rękę przez szyber.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sid    0

5min temu ślepego i głuchego Kicaja na marsa... po dwóch trąbnieciach i zablokowaniu szybszego lewego pasa, dałem sobie spokój i niezauważony wyprzedziłem go, no fakt nie jechałem sroką... skręciłem w naddnieprzańską... pozdr Kicaj..

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.