B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2009 Dzisiaj w Blue City jakieś trzy parchy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2009 dziś około 19-tej widziana Pani LO GROKA w czarnym korku...Lublin ul. Krakowskie przedmieście... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 Wczoraj tak koło 5 rano we Wrocku ul. Karola Olszewskiego, widziałem srebrne Corrado, blachy chyba DFZ nie pamiętam dokładnie ale właśnie trasę skończyłem i lekko sponiewierany byłem.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 Przed chwila widziane czarne Scirocco w Dębnie pod moim domem pewnie nie od nas.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 Dzisiaj na wylocie z Pruszkowa w stronę grodziska maz. Czarny corrado na WPR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) Dzisiaj znowu yellow Corrado LPU - wcześniej z wrażenia napisałem stare numery pulawskie madKOWAL myślę, że fioletowe, bo oświetlenie sodowe nie jest za dobre a nie pytalem właściciela. PS Jutro rano robię lota do Krakowa, wiec rozglądać się Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 hehe z wgniecionymi drzwiami to nie znam ale jakies ciemne tez widzialem jakies smiga ale raczej nie od nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) dziś około 20-tej ponownie Pani LO GROKA w swojej czarnej vr-ce... na sąsiednim pasie ...pomachane, uśmieszek puszczony i z wzajemnością ...Lublin, ul. Al. Tysiąclecia... Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 w krk widziany corek na stacji benz, przy al.29 listopada o 20.45 kolor: black Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2009 dziś około 20-tej ponownie Pani LO GROKA w swojej czarnej vr-ce... na sąsiednim pasie ...pomachane, uśmieszek puszczony i z wzajemnością ...Lublin, ul. Al. Tysiąclecia... ty panie, na dojazdówce sie tylko dojeżdża a nie jeździ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2009 Wczoraj w OSSACH : Dwa czarne corrado (poznałem właścicieli, pogadaliśmy. Tych którzy nie są na forum to zaprosiłem) Jedno błękitne ( właściciela tego nie poznałem ): Takie sroczki (też pogadaliśmy): Późnym wieczorem na parkingu w Pokrzywnicy biała sroszka (wiem tylko że prowadziła ją kobieta) : Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2009 dzisiaj w Ojcowie ciemny corek R... ...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lockvw 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2009 dzisiaj przed 20:00 widziany Access pod Sferą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2009 haha no to pojechali jednak do kina ciekawe na co znowu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2009 Stargard 2x ciemny Corek kolor bliżej nie zidentyfikowany ni to siwy jakiś czy coś z Za 2 razem siedziałem z kobieta w parchu przejeżdżał obok pomachane odwzajemnione niestety nie wrócił a my byliśmy uziemieni Lodami więc nie goniliśmy na pogadanie Potem kolo godziny 19 mijaliśmy Ciemne Corrado blachy chyba ZDR pan w nas długimi odmachane próba nawrócenia i dogonienia zakończona fiaskiem (Uciekł nam ) Pozdrawiam właścicieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 wczoraj po 17 ciemna sroczka z blond pania za sterami w skoczowie skrecala w moja ulice a za 2h ja wracalem w tym samym miejscu odwrotna sytuacja sroczka wyjezdzala byla na blachach SCI ale niewiem czy to ta sama bo kto inny za kiera byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 (edytowane) czarny correk ZBI - pamietam ze byl w mielnie na chwile, ma jakies czerwone akcenty(ramke od rejestracji czy pasek na szybe) - widziany dzis w gd na Grunwaldzkiej kolo 7.15 Edytowane 27 Kwiecień 2009 przez IG0R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 Dzisiaj we Wrocku na Hallera czarny kor 16V a za kierownica starsza kobieta.Hmm kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 Rafał nie przypadkiem to ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 DOA.... to jest JOJO z Culta Nie tylko Jojo ma DOA, bedzie z 10 corow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2009 niebieskie g60 z fotelikiem dla dziecka pod saturnem w jankach w poniedziałek okolo 16. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 Mateusz przt urzedzie na katuskiej w Niedziele Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 wczoraj POZNAŃ ul. rolna sroka { czerwony wyblakły } , stacja paliw BP HETMAŃSKA czerwone corrado CTR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 Dziś przed 17 na krajowej 5 w Żołędowie czarny corr jadący w stronę Świecia zauważyłem i w ostatnim momencie wystawiłem rękę przez szyber. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2009 5min temu ślepego i głuchego Kicaja na marsa... po dwóch trąbnieciach i zablokowaniu szybszego lewego pasa, dałem sobie spokój i niezauważony wyprzedziłem go, no fakt nie jechałem sroką... skręciłem w naddnieprzańską... pozdr Kicaj.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach