Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Karpiu    0
to chyba mało możliwe bo Taz z Praxem byli w drodze do warszawy.

mam jeszcze fote :D ale to jutro ;p

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0

Karpiu czy to ty rozmawiałeś z Rekinem przy jego polówce o czerwonych Corradach z DOA i DDZ ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj na wylocie z włocławka w stronę wawy , widziane czarne corrado na CW....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0
Karpiu czy to ty rozmawiałeś z Rekinem przy jego polówce o czerwonych Corradach z DOA i DDZ ?

Nie znam Rekina :P ale moze mnie kojarzyc z ubioru :P Mialem oldscholowa pomaranczowa bluze adidasa z czarnym wykonczeniem :P chyba nikt takiej nie ma.... bo w niemczech to wszyscy to EMO cioty :|

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ogur    0

Niebieskie G60 widziane w okolicach Zientka na Francuskiej w katowicach pozdro jakby to był ktoś z forum

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0
Nie znam Rekina :P ale moze mnie kojarzyc z ubioru :P Mialem oldscholowa pomaranczowa bluze adidasa z czarnym wykonczeniem :P chyba nikt takiej nie ma.... bo w niemczech to wszyscy to EMO cioty :|

Rozumiem, bo ja stałem z Rekinem i ktoś podszedł i mówił, że jest z klubu Corrado i zaczęłą się gadka o Corrku Batiego i tego drugiego (DOA- niestety nie kojarze), myśłałem, że to ty, ale mniejsza już o to ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0
Niebieskie G60 widziane w okolicach Zientka na Francuskiej w katowicach pozdro jakby to był ktoś z forum

jasno niebieskie na blachach SMI....?? jak tak to widzialem je pare dni temu jak lecialo z katowic na mikolow

dzisiaj kolo famuru w katowicach widziany czerwony Corr na blachach SRC.... skrecal z kosciuszki na armii krajowej

panda to ktos od Ciebie z wioski?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Dzisiaj w okolicach 9:00 ciemne Scirocco II na WU na parkingu przy Wisłostradzie niedaleko Bavaria Motors czy jak się to tam nazywa (diler BMW).

Pozdro :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

A ja dzisiaj w pracy przysnąłem na chwile i przyśniła mi się ulica obok której pracuję oraz parkuję swojego parcha i widziałem na niej przejeżdżające czarne corrado full seria :P

Niestety bardzo rzadko mam okazję przysnąć w pracy i równie rzadko (albo jeszcze rzadziej) mam okazję zobaczyć na jawie ładnego corra w ZS, poza znajomymi oczywiście :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

wczoraj jakieś czarne na stalówkach kolo media markt chyba siakaś śmiećnastka bo tak gadało....godz 22-23

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

Tak po kolei:

dzisiaj oczywiście:

1. Żółte Corrado LBP.... w Nałęczowie, zatrzymaliśmy się na środku skrzyżowania- kolega nie z foruma, ale dałem namiar- jeśli zapamięta :>

2. Białe Scirocco MK1 kilka kilometrów przed Rzeszowem,

3. Czerwone Corrado w Jasionce naprzeciwko wylotu z lotniska koło Banku Spółdzielczego (warsztat jakiś, czy co?) zrobiony na gładko bez klamek znaczy i z zaspawanymi rynnami - rej z Łańcuta,

4. Na BP w Stobiernej 2,0 16V z zapinkami na masce- trochę sponiewierane; pogadane, namiar również przekazałem,

5. Na wlocie do miejscowości Jeżowe 100% mijałem Corrado, ale pora była już późna :ph34r: i nie wiem jakie :blink:

To wszystko jednego dnia i na wcale nie długiej trasie.

Pozdrawiam właścicieli :)

Darek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

Dzis kolo 19 Yoda przy skrzyżowaniu Wawelskiej i Żwirki i Wigury w Wawie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0
3. Czerwone Corrado w Jasionce naprzeciwko wylotu z lotniska koło Banku Spółdzielczego (warsztat jakiś, czy co?) zrobiony na gładko bez klamek znaczy i z zaspawanymi rynnami - rej z Łańcuta,

Może to Rechol, albo jakiś Jego miejscowy naśladowca. :P A ja dzisiaj rano widziałem w Lublinie srebrny napis na jakiejś terenówce "www.corrado.lublin.pl" czy jakoś tak. :) A wieczorem czarne corrado mknące w stronę Lublina widziane w Garbowie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj po 17 widziany parch Nezza ze swoim właścicielem :D

Postane chwile i pogadane, nie mogłem oczywiscie nie skorzystać z okazji i nie wypytać Guru o kilka nurtujących mnie spraw :P

Poza tym uświadomiłem sobie że pierwszy raz miałem okazję posłuchać vra tak bezpośrednio i normalnie byłem w wielkim szoku :blink:

Teraz już wiem że prędzej czy później to vr zajmie miejsce mojej kosiarki ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0
4. Na BP w Stobiernej 2,0 16V z zapinkami na masce- trochę sponiewierane; pogadane, namiar również przekazałem,

fioletowe ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

a ja wczoraj w lublinie gdzies przedpoludniem widzlem w okolicach majdanka , ciemne corrado VR6 na blachach LU... chyba siakies nowe u nas, na pasie tylnym mial wyklejona chyba ksywke bo pisało: BULBO ;>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj jak kupowalem filtry dla mlodego to koles obok kupowal cos do corrado g60, zapytalem sie go czy jest z forum, ale powiedzial, ze do dla kolegi i raczej na forum nie jest... to zaprosilem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.