Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

slayer    0

WCZORAJ SREBRNA SROCZKA { CHYBA SONIC } 28 CZERWCA POZNAŃ , DZISIAJ CZERWONE CORRADO CTR... HETMAŃSKA / ROLNA POZDRO :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Czarna!    0

Dziś tzn. 9 kwietnie w czwartek zaparkowane Corrado granatowe na WWL na Pradze przy Wileńskim w Warszawie:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BASSER    0

dzisiaj ok. 11.30 Sosnowiec ul.Grota roweckiego na swiatlach widzialem szare corrado na blachach RDE 4 gosci w srodku pasazer odmachał jechałem czerwoną astrą ktoś od nas??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
penti    0

Od kiedy kupiłem corka nie mogłem żadnego uszczelnić na drodze ... do dzisiaj:

Trasa Ustroń-Cieszyn ostatnia wiocha przed Cieszynem zaparkowane na trawce przed domem żółte corrado z rozgrzebanym tylnym zderzakiem. Mam fote ale muszę zrzucić z telefonu (później dokleję)

Drugie już w samym Cieszynie, czarne (tzn. ciemny fiolet) na numerach SCI, tego nie zdążyłem zrobić foty :/

Jechałem samochodem dostawczym :]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
czerech    0
Chyba czesto bywasz w pruszkowie.

A ja tamtedy codziennie a nawet kilka razy dziennie przejezdzam.

bardzo czesto, do Moniki przybywam :)

trzeba sie kiedys ustawic

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
SeTa    0

dzisiaj kolo godz. 12.30 Elrey widziany na wyszka tuz przed mostem..trabnalem ze dwa razy ale nie wiem czy mnie przyuwazyl ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Elrey    0
dzisiaj kolo godz. 12.30 Elrey widziany na wyszka tuz przed mostem..trabnalem ze dwa razy ale nie wiem czy mnie przyuwazyl ;)

widziałem :) ale za późno się zorientowałem aby odtrąbnąć :)

pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Czarne corrado LPA dzisiaj około 10:20 widziane w Garbowie jak skręcało na Borków

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

kuzyn mi dzis oipowiadal przy flaszeczce ze widizal ostatnio czornego cora we wrocku i tak nawija (mysle no ciekawe czy poznam czyhjego widzial :D) ze ok no ale ze odpald przy naklajkeach na szybie pussywagon i noł fat cziks on board D: wiec msuial widziec maczowoz :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

wczoraj około godziny 15ej Ralfvr6 widziany na wylocie z Suchej Beskidzkiej w strone Żywca :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Dzisiaj w okolicach 19:00 w Markach czarny/ciemny parch na WWL 6T?? na estorilach. Trąbnąłem delikatnie jadąc dupowozem (mk2 GTI) - może właściciel mnie skojarzy, o ile jest z forum.

Pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj na trasie Myślenice - Zakopane granatowy złomek na kbr.....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
match    0
kuzyn mi dzis oipowiadal przy flaszeczce ze widizal ostatnio czornego cora we wrocku i tak nawija (mysle no ciekawe czy poznam czyhjego widzial :D) ze ok no ale ze odpald przy naklajkeach na szybie pussywagon i noł fat cziks on board D: wiec msuial widziec maczowoz :)

Krolu zloty to nie ja tylko Kata :) ja nie mam zadnych pussy wagonow ani innych plakatow.. mam za to biale po bokach 'powered by...' no i mysle ze moj raban z wydechu jest duzo bardziej charakterystyczne niz jakies tam naklejki :P

I moj nie jest czarny tylko munlajt blu!! -_-;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Kufa nie wieże szczewi się zakręcił :blink::P:lol: :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
match    0

No zlapany na goracym uczynku :P

A tak btw.. Sczewi czemu pomyslales ze jak naklejki to moje? :lol:

Edytowane przez match

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0
No zlapany na goracym uczynku :P

A tak btw.. Sczewi czemu pomyslales ze jak naklejki to moje? :lol:

qfa :D przeciez twoj mial keidys naklejexy? albo za bałdzo juz w czubie bylo ze tak pomyslalem i to faktycznie msuialbyc ten kataryniowoz :D fakt blach mi kuzyn nie podal i tak jakos mi sie skoajzylo ze to cos na dw musialo byc i tu byl blad w zalozeniach :lol: a wogole to gdzie twoj topic w projektach sie zgubil? :huh:

Edytowane przez sZcZeWi

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
match    0

naklejki sa ale nie takie i nie az tyle :) . A projek jest ukryty, nie chwale sie :P

Edytowane przez match

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
Krolu zloty to nie ja tylko Kata :) ja nie mam zadnych pussy wagonow ani innych plakatow.. mam za to biale po bokach 'powered by...' no i mysle ze moj raban z wydechu jest duzo bardziej charakterystyczne niz jakies tam naklejki :P

I moj nie jest czarny tylko munlajt blu!! -_-;)

ee kozaki ale naklejki sie zgadzaja ale kolor auta??ani Kata ani Match nie ma czerwonego :wacko::P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

w piątek korrek w jakies wiosce w podróży z ZG do ZS z gorzowa zielony, tak wogule, az dziw ze mnie nikt nie widział, bo walnąlem przez week Wrocław -> Zielona Góra -> Gorzów -> Dąbie -> Szczecin -> Zielona góra -> Żagań -> Wrocław

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Zadi    0

Wczoraj około 17ej w Tokarni mijałem się z czerwonym Correm LUBxxxx.

Kierowca zaaferowany bo nie odmachał....;) hehe

Ale Corra kojarzę nawet chyba z Sielpi, ostatnio... ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.