KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2009 d\zagniatacz koło dworca swiebockiego, z jakims dryblasem jechał, machałem ale nie widział... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2009 dzis na ul. Akademickiej, Lublin...korek G60 koleżanki IZZI na półskórkach ...niestety nie było przyjemności jeszcze poznać owej pani...trzeba jakieś zaproszenie na spota wysłać (ale Smyko to obrotny chłopak...bajerę zapuszaczał prze email-a...oczywiście z zaoferowaniem się pomocy w pozbyciu się tych półskórek....hehe )...no i oczywiście trzy koraski na mojej ul. Grażyny: mój (już na szerokich, wyczyszczonych szpileczkach , błyszczący, wypolerowany korasek Smyczka i standardowo czarny Vr-ek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2009 Dzisiaj Zielony corrado na WPR... koło godziny 16:00 na AL. Jerozolimskich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2009 22:00 Turek i jego 'białasek' na parkingu Tesco na Pomorzanach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2009 (edytowane) Dzisiaj się woziłem po A4 Wrocław Katowice 2 razy robiłem i co, żadnego Corrado nie było, heh.... Edytowane 3 Kwiecień 2009 przez blown-engine Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2009 (edytowane) niedziela, godzina 20, Drzewo swoim corkiem mija mnie w pruszkowie na światłach koło knajpy "corrado", mimo machania rekami i krzykow nie zauwazyl mnie ;p Chyba chwile wczesniej stawalem z type rem. juz zreszta sam nie pamietam, ale po wszystkim zerwalo sie ucho od poduchy, Ty jechales correm? dawno tu bylem Edytowane 3 Kwiecień 2009 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2009 Dziś koło 14.30 w Łęcznej Poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2009 Czerwony korasek na półskórach na LBD, (kiedyś widziany na Al. Zyfmuntowskich, LBN)...parking Real, Lublin,godz.21:51...pozdro... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2009 (edytowane) pojechalem moim corkiem do francji troche popracowac i ku mojemu zdziwieniu w miejscowosci oddalonej o 5km stoi sobie to troche slaba fotka no ale tylko tel mialem pod reka raz tym korkiem jezdzil koles raz koleska machalismy sobie nawzajem jako ze bylem na samej polnocy francji i mialem zaledwie godzine drogi do euro tunelu postanowilem odwiedzic siostre ktora mieszka w maidstone no i znowu aparat/tel w dlon no i jeszcze w dover byly jeszcze dwie sztuki ale nie udalo sie zdjecia zrobic upolowane 3 sztuki ps przy okazji na parkingu jakis burak kluczem porysowal moj swiezo polozony lakier Edytowane 4 Kwiecień 2009 przez piter22b Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2009 pojechalem moim corkiem do francji troche popracowac i ku mojemu zdziwieniu w miejscowosci oddalonej o 5km stoi sobie to o dziwo....pasuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2009 w sensie te paski?? Masz niepowtarzalną szansę teraz... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2009 Dwa Dni temu. Czyli w piatek!! Czarny Correk Ga ****F Skwer kosciuszki godzina kolo 15 Pozdrawiam Kierowce, ktory dziwnie na mnie spojrzal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2009 Wczoraj kolo 21 fioletowy Cor na DOA na klopakach VW podazal kazimierza wielkiego we wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2009 dzisiaj czarne corrado rejestracja PL ...... parking AUCHAN --KOMORNIKI POZNAŃ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2009 Też dziś widziałem jednego parcha, na kablu jechał Pozdro dla właściciela R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 Dziś Lublin a właściwie Marysin ulica Chmielna, od 8 rano pewnie do teraz ciemne chyba czarne ładnie chodzace 16v z eresem dziwnymi progami i dziurą w masce na tablicach LKR - dokładnie to samo które kiedyś przypadkowo widzieliśmy na parkingu w Plazie podczas spota w ubiegłym roku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 dzisiaj koło 10 na trasie radom Warszawa chyba Qbejs? Ano ja jechalem :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 wczoraj około godziny 18:15 koło Mc w pruszkowie spacerując z Monika zaobserwowałem niebieskie rado z Drzewem w środku ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 Ja codziennie we Wrocku widze czarnego kora jak przelatuje świdnicką. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 A ja mieszkam w Wawie już parę miesięcy i jak na razie to z forum widziałem tylko Dyktę i to jak przyjechał specjalnie do mnie żeby użyczyć mi prądu z akumulatora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 Ano ja jechalem :] Chyba czesto bywasz w pruszkowie. A ja tamtedy codziennie a nawet kilka razy dziennie przejezdzam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) Hmm...czasem bywam ale raczej rzadko...Ogolnie to corrado głownie mozna spotkac na Wawrze/Gocławiu bo mieszkam przy Trakcie Lubleskim albo na Wale Miedzieszyńskim wieczorami jak się znajdzie kumpel do palowania corrado a ja siedze obok z lapkiem i hackuje ECU Edytowane 7 Kwiecień 2009 przez qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 Hmm...czasem bywam ale raczej rzadko...Ogolnie to corrado głownie mozna spotkac na Wawrze/Gocławiu bo mieszkam przy Trakcie Lubleskim albo na Wale Miedzieszyńskim wieczorami jak się znajdzie kumpel do palowania corrado a ja siedze obok z lapkiem i hackuje ECU Mailem cytowac czerecha ale sie pomylilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2009 wczoraj około godziny 18:15 koło Mc w pruszkowie spacerując z Monika zaobserwowałem niebieskie rado z Drzewem w środku ;p Czego to ludzie tymi autami nie wożą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2009 A ja dziś pół polski przejechałem z correm na lawecie i nikt nie widział Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach