KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) Wrocław obok kina Warszawa granatowy vr Macieja zaparkowany. którego macieja, bo jest nas troche Edytowane 20 Marzec 2009 przez KATAryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2009 dzisiaj w tychach ok 12.30 na ul. kosciuszki widziany czerwony Corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2009 Szczecin, około 19.30 na Derdowskiego i póżniej około 20.00 na Krzywoustego ktoś się corem rozbijał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2009 a wejcherandzie dziś ponczkowóz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2009 (edytowane) marianowóz pod domem,nawet przytarł mi chodnik ale dobrze na tych kółkach jest Edytowane 22 Marzec 2009 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 Corrado VR6 w komentarzach na wp, ktoz to? LINK DO KOMENTARZY WP Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) Kolega przed godz 16 widzial w mojej dzielnicy w ZS na wlocie do szczecina od strony stargardu/bydgoszczy identycznego parcha jak mój- fioletowego (niby śliwka)- na blachach WWL z brunetką za kierownicą ( ) ... ktoś znajomy? Edytowane 25 Marzec 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 Byłe auto radiactiva Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) Kolega przed godz 16 widzial w mojej dzielnicy w ZS na wlocie do szczecina od strony stargardu/bydgoszczy identycznego parcha jak mój- fioletowego (niby śliwka)- na blachach WWL z brunetką za kierownicą ( ) ... ktoś znajomy? [/url] Kinga kwiacura pewnie się wozi fałerem Edytowane 25 Marzec 2009 przez SeTa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 dzisiaj pare minut po 16:00 na ul. Koszykowej na przeciwko Filtrow w Warszawie Corrado TSK chyba Qbejsa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
piotrus206 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2009 Dzisiaj pare minut po 8 na wylocie z Krakowa w kierunku Rzeszowa Corrado z urwanym lewym kołem, niestety stłuczka:( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2009 w srode trasa odemnie za krakow w sumie 4 cory (calkiem sporo jak przewaznie ani jednego sie nie mija) ale nie pamietam juz teraz jakie i gdzie a wiem jeden w bielsku widziany przy zakladzie blacharkism deko 'poobijany' a obok niego lezala tylna cwiartka ale blacharz nie chcial go sprzedac bo to nie jego tylko robil dla kogos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 wczoraj na wesołej we wrocku o 19:15 autko Kwass'a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 wczoraj w serialu "teraz albo nigdy" jedna aktorka jedzi nową scirangą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 A ja w UK pare wyhaczylem Sciro czarne MK2 w Torquay, bialy Corr na trasie do Plymouth i czarny Corr w Weymouth Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 wczoraj w serialu "teraz albo nigdy" jedna aktorka jedzi nową scirangą fajne rzeczy ogladasz w tv Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 (edytowane) fajne rzeczy ogladasz w tv no co ja oglądam plebanie i mode na sukces bo mam tylko TVP 1 na CZ a Ty sie śmiejesz z Katy - no moze sie pośmiejesz ze mnie mądralo hmm ? dodam że jestem na bieżąco i nie opuszczam zadnego odcinka ! Edytowane 30 Marzec 2009 przez Borgu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 no co ja oglądam plebanie i mode na sukces bo mam tylko TVP 1 na CZ a Ty sie śmiejesz z Katy - no moze sie pośmiejesz ze mnie mądralo hmm ? dodam że jestem na bieżąco i nie opuszczam zadnego odcinka ! jeszcze powiedz ze do kosciola chodzisz.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 tak na plebanię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 (edytowane) ee tam to jeszcze nic oglądałem jakiś czas temu "policyjne taśmy" na TVN turbo chyba i puścili film z 88 roku ze stanów jak zatrzymali pijaną babkę za kólkiem jako pierwszego kierowcę którego nagrali i.................jestem na 99% pewny że widziałem jak jechało białe scirro II tak poza tym to wczoraj na świętojańskiej w gdyni czerwone corrado około godz 20...z resztą nie tylko ja widziałem Edytowane 30 Marzec 2009 przez Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 to jak juz tak lecimy to ja jakis czas temu na kanale DOMO w programie 'perypetie z pensjonatem' widzialem jak pewien angol otwieral pensjonat we francji i po owej francji smigal zielonym corem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 dzisiaj koło 10 na trasie radom Warszawa chyba Qbejs? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 niedziela, godzina 20, Drzewo swoim corkiem mija mnie w pruszkowie na światłach koło knajpy "corrado", mimo machania rekami i krzykow nie zauwazyl mnie ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2009 o tu http://www.allegro.pl/item597905708_felgi_dezent_16.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2009 wczoraj ok 16 w Żorach ciemne corrado na blachach SJZ... pozniej w rybniku czarne troche przejezdzone na blachach SR na koniec polowan również w rybniku czerwone sciro mk II na czarnych blachach OEA zjezdzajace na budowę łowy były udane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach