hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 dzisiaj 9:49 tychy ul. bielska obok stacji statoil srebrne nowe Scirocco na blachach ST..... pierwszy raz widzialem na zywo i prezentuje sie przepieknie jedynie srebrny lakier mi nie podszedl jakos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 dzisiaj konstancin, ok 17:30 czerwony corek - seria , ww bodaj (ciemnawo już było) może Turkish? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 on jeszcze żyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 Zyje i nie potrafi rozstać się ze złomkiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 W sobotę 14.03 koło 14 widziałem na Płowieckiej w Warszawie śliczną zieloną Scirangę na blachach LSW Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 Przecie to kicajowa czarnulka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 Na prawdę ? No co Ty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2009 Wczoraj, w niedziele 15.03, ulice obok mojego bloku na Bemowie, spotkałem autko Moranguinho... Czyżby była moją sąsiadką ? Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2009 Dzisiaj o 6.30 w Garbowie czarne corrado (chyba vrek) LPA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2009 dzisiaj w katowicach na swiatlach obok spodka czerwone corrado na blachach OP niestety nie jechalem corem wiec nie machałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2009 dziś na ulicy Św. Bonifacego w Wawie fioletowe Corrado na BGR z very bad lookiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2009 Dzis, sroda 18.03.2009 kolo godziny 13:30 widziano Corrado w Gdyni na Witominie GD 84**T czarny chyba vr pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2009 jesli bonifacego to pewnie kbr blisko mieszkam a od bada proszę sie odizolowac - taka maske kupiłem ..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2009 Dziś rano koło 6:30. Gdańsk główny koło "lotu" Ciemne corrado z połową przedniego grilla troche obity z tym spojlerem dokładanym na blachach GDA... Kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2009 dzisiaj pare minut po 16 mach twoje korado mijałem na osobowickiej we wrocku ale to chyba nie ty byłeś za kółkiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2009 bardzo mozliwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2009 Wczoraj, 18 marca przed południem, na trasie do Jeleniej Góry (dwadzieścia kilka km przed Jelenią Górą) przyuważyłem ciemne Corrado (bez oznaczeń z tyłu) na blachach DSR 999U (tak mi się zdaje). Ktoś od nas ? Byłem też u pewnego własciciela (podobno sześciu) Corrado (aktualnie bez furacza). To było piękne spotkanie Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bati 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2009 Byles u Kuby To ze Srody Sl, tam jest kilka corkow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 Si, byłem u Gosieńki, Killera i rocznej Oleńki Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 Codziennie widzę na Ursusie czarnego cora na WO..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 WO to jeszcze Polska? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 Grnatowy Corek W Wołominie na WWL jakiś chłopak za kierką A tego Cora widzę często na trasie do Wołomina... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) dziaj kolega stanąl koło mojego korra, pogwizdałem z okna pomachałem... ktoś z klubu ? Edytowane 20 Marzec 2009 przez KATAryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 Wrocław obok kina Warszawa granatowy vr Macieja zaparkowany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian38 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2009 Dzisiaj na "1" miedzy Świeciem a Grudziądzem, blachy PO 9??? Czyje to ?? Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach