Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2009 Przed chwilą zielone scirro w Łęcznej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2009 (edytowane) Dzisiaj o 18:30 w Pruszkowie widziane drzewo z przepalonym jednym xenonem edit: to pisałem ja Kostek Edytowane 6 Marzec 2009 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 Dzisiaj o 18:30 w Pruszkowie widziane drzewo z przepalonym jednym xenonem edit: to pisałem ja Kostek xenon juz opanowany, jakies myszy mi kabel przegryzly.Pozdro Kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 Przed chwilą na Solnej w Lublinie widziałem białą Scirange z wybebeszonym wnętrzem, klatką w środku - taką przygotowaną do rajdów. Fajna. Tablice zaczynają się na D... Czyja to fura ? Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Codders 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 (edytowane) Midleton - czerwony Scoo.. wait.. to nie to forum xD a tak serio to od 2 lat chyba nie widzialem w Irlandii zadnego Scirocco ani Corrado. (te nowe Sciro czasem widuje) Edytowane 7 Marzec 2009 przez Codders Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 Dzisiaj znów na Duracza czy tam Magiera w Wawie Corek 16V troszkę przyzaniedbany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 cos po 15tej fioletowe niskie corrado w wejherlandzie, kierownik zainteresowany jak zawsze jak go mijam, jakbym qrwa mk3 jechal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 Elizy już sprzedane dawno Jeździ jeszcze jakiś granatowy na WWL... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lucas 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2009 We Wrocku jak park na kozanowie mijałem się z niebieskim korem.Pomachane odmachane kto bo nei poznałem. To byłem ja miło mijać tak zadbane kory Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2009 Dzis ok 17 w gdyni pod silverscreen widziany czerowny zglebowany corr na RPR. Mial kuku na zderzaku z przodu, ale nawet sie prezencil, tylko stal na miejscu dla inwalidy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2009 Dzisiaj po 14 na trasie Łęczna - Lublin granatowe scirro. Swoją drogą pierwszy raz notowane w naszych kartotekach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 dzis okolo 16:20 srebrne Sciro widziane obok wydziału mechanicznego ZUT (jak kto wpoli PS ) z maską w górze... zadbany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 Rano widziane Sciro, wieczorem Corek - standard jak jadę do pracy samochodem Niestety nikt z forum się nie przyznaje do tych autek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 Zrób foty, może ktoś pozna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 dzis rano kolo 9 'drzewo ' widziany na ursusie.... jechalem za toba od pkp ursus do Factory.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 dzis rano kolo 9 'drzewo ' widziany na ursusie.... jechalem za toba od pkp ursus do Factory.... Było trzeba trąbic bo nie poznałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2009 We Wrocku jak park na kozanowie mijałem się z niebieskim korem.Pomachane odmachane kto bo nei poznałem. Kolega z trzebnicy jest zalogowany na forum, a ten corr to diesel ex corr Igora od nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2009 poniedziałek, ok godz: 20:20 ciemne Corrado na "SG xxxx" widziane w okolicy cmentarza, niedaleko ronda i stacji lotos, w zasadzie na wlocie do gliwic (nieopodal Areny) oraz nowe Sciro na trasie od Szymocic do Gliwic, pare razy do gonione też na SG. Pierwszy raz widziałem je na drodze.. i wrażenia pozytywne no i to przyśpieszenie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2009 Niebieskie corrado wczoraj koło 14 przy dworcu głównym w Gdańsku... Nie było to raczej auto Konrada (yoshi) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2009 Dzisiaj rano standardowo Sciro na parkingu przy Wisłostradzie. Oprócz tego też na Wisłostradzie, w okolicach Starego Miasta, czarne/ciemne Corrado na jasnych stalówkach i clarach z tyłu, zadbane, jadące w stronę Gdyni. Pozdrówka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) Dziś ok. 15 Konradzik w jego Blue... Edytowane 15 Marzec 2009 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2009 A ja dzisiaj ok 9:30 rano i potem ok 15:30 widziałem czarnego parcha na ZST w wersji usa między pl. grunwaldzkim a odrodzenia. Wlasciciel chyba nowy na forum i niedawno cos pisal nawet, tylko nie pamietam nicka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2009 W piątek znów rano to samo Sciro a wieczorem to samo Corrado. A wczoraj i dzisiaj moje SLC i Knoba G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2009 dzisiaj konstancin, ok 17:30 czerwony corek - seria , ww bodaj (ciemnawo już było) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2009 myslenice ok 9 rano bialy correk rej PGS... (chyba) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach