Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Pioter_PL    0

a wiec wczoraj tak okolo 16:30 na ul Raclawickiej szare Scirocco II rej WE.... K potem o 16:31 na ul. Etiudy Rewolucyjnej corrado First Mastercyca a wieczorem okolo 22:00 na Wilanowskiej corrado WPI chyba

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0

okolo 1500km pancermercem i tylko jedno czerwone corrado kolo walbrzycha :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kih0n    0

dziś, wrocław ul legnicka 14:58, ładny cor kolor srebrny błękit (jestem daltonistą :( ) DB XXXX :>

kto to????

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

a ja dzis ładen scirocco widziałem ale nie pamietam o ktorej i gdzie...wiem tylko ze czarne było i gdzies w gdansku :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

przed chwilą

sdc10119.jpg

w800.png

Edytowane przez alien

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Czarna!    0

Sobota, Zielonka <miejscowość> czarne Scirocco 16V wersja amerykańska:)

Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pioter_PL    0

dzisiaj przed 8:00 na ul. Prostej znowu nowe czarne Scirocco rej EL.... jakas mloda pani kierowniczka prowadzila auto. ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0
Sobota, Zielonka <miejscowość> czarne Scirocco 16V wersja amerykańska:)

Pozdrawiam

no no, jezdzi jezdzi, kilka razy je przyciąłęm

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

przed chwilą w filmie "EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI" czarne corrado stało przed szkoła.... po koniec filmu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Wczoraj wieczorem białe nowe Sciro na Wisłostradzie. No i gdy ja swoim dupowozem GTI próbowałem, na dwójce na wątpliwie walecznych zimówkach na mokrym asfalcie, wywalczyć jakąś przyczepność, w Sciro elektronika zrobiła swoje i był już ze 100 metrów przede mną :lol: No ale w sumie o to właśnie chodziło - sprowokować kierownika do tego aby depnął troszkę białą żabę :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

Doniesiono mi, ze w niedziele w Wieliczce na Memoriale Kuliga bylo Corrado - rozowe w czarne kropki, z Gorzowa Wlkp, posiadaczka - mloda Pani. Kojarzy ktos?

Aha i ostatnio stalem sobie swoim prawie drzwi w drzwi z nowym Sciro pod Brama Florianska :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

Wlasnie tez tak pomyslalem od razu, opisalem autko Moranguinho, bo kojarze, ale nie - to podobno bylo w kropki jak biedronka a nie taki fantazyjny motyw kwiatowy. Moze sie znajdzie na jakims zdjeciu to zapodam.

edit: cytuje od szpiegow ;)

"Pani od tego autka jest z gorzowa Wlkp ale nie ma jej na zadnym portalu na necie, a autko ma z niemiec od 6 mies od jakiejs innej laski"

Edytowane przez qlek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Wczoraj, zarówno rano jak i wieczorem, Corrado 16V (a przynajmniej taki miało emblemat) na Magiera w Wawie. Troszkę przyzaniedbane bo bez halogenów, z pobitymi kierunkami, bez bumperka, z wiecznie podniesionym spojlerem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
jareckig60    0

dzisiaj 9.10 koło auchan siro WR.....białe starsza Pani ok.60 :D

a o 10.20 otomińska na kiełpinie czerwony corrr RPR.....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
LYSY1982    0

Wczoraj widziany Radzio na Unruga jak wjezdzal na estakade, dzisiaj jakas pani w chyba brazowym Corku na chylonskiej kolo 16 (blach nie przyuwazylem) i jakas mila parka w szarym Sciro 15 minut temu na morskiej w Gdyni machajaca i podnoszaca kciuki do gory na widok bialej strzaly ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

Szczecin, na Soplicy coreczek Olci <gratulacje> i golf Nezza; z lekka "sfatygowany"

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

przed chwilą na Woronicza, przemknął mi podopieczny doktorka- kura, czyli czerwony vr-turbo :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0
Szczecin, na Soplicy coreczek Olci <gratulacje> i golf Nezza; z lekka "sfatygowany"

etam, oba auta moje, coreczek oli stał caly weekend zupelnie gdzie indziej :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

To był piątek. Taka stara nie jestem, żeby na wzrok mi sie już rzuciło, chyba,że zmieniłeś tylne lampy lub zamieniliście się z Olą corami :P

Przypominam o zaworze odmy. Jak nie masz czasu lub narzędzi, to bez żadnego problemu podjedziemy we wskazane miejsce i sami sobie zdejmiemy.

Edytowane przez dmkk

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

17.40 skrzyżowanie Zwyciezkow z Saska w Wawie, granatowy obnizony corr na blachach WF.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.