Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2009 napewno był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 a wiec wczoraj tak okolo 16:30 na ul Raclawickiej szare Scirocco II rej WE.... K potem o 16:31 na ul. Etiudy Rewolucyjnej corrado First Mastercyca a wieczorem okolo 22:00 na Wilanowskiej corrado WPI chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=V61vfIjnDbc...feature=related 1:56 czyje to ? "w koło same vipy" hehe pewnie ktoś z kielc, ale wyglada na ładną sztuke , tu jest w lepszej jakosci http://www.dailymotion.pl/video/x6sp0h_lir...-a-ghetto_music Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 hehe pewnie ktoś z kielc, ale wyglada na ładną sztuke, tu jest w lepszej jakosci http://www.dailymotion.pl/video/x6sp0h_lir...-a-ghetto_music napewno nie z kielc - teledysk nie byl krecony w Kielcach - napewno nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 okolo 1500km pancermercem i tylko jedno czerwone corrado kolo walbrzycha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 dziś, wrocław ul legnicka 14:58, ładny cor kolor srebrny błękit (jestem daltonistą ) DB XXXX kto to???? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2009 a ja dzis ładen scirocco widziałem ale nie pamietam o ktorej i gdzie...wiem tylko ze czarne było i gdzies w gdansku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) przed chwilą Edytowane 22 Luty 2009 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2009 Sobota, Zielonka <miejscowość> czarne Scirocco 16V wersja amerykańska:) Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2009 18 lutego rano poznań ul. ROLNA czerwone corrado CTR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Basia Kr 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2009 Dzisiaj o 19:20 w Niepołomicach widziane żółte corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2009 dzisiaj przed 8:00 na ul. Prostej znowu nowe czarne Scirocco rej EL.... jakas mloda pani kierowniczka prowadzila auto. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2009 Sobota, Zielonka <miejscowość> czarne Scirocco 16V wersja amerykańska:)Pozdrawiam no no, jezdzi jezdzi, kilka razy je przyciąłęm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2009 przed chwilą w filmie "EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI" czarne corrado stało przed szkoła.... po koniec filmu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2009 Wczoraj wieczorem białe nowe Sciro na Wisłostradzie. No i gdy ja swoim dupowozem GTI próbowałem, na dwójce na wątpliwie walecznych zimówkach na mokrym asfalcie, wywalczyć jakąś przyczepność, w Sciro elektronika zrobiła swoje i był już ze 100 metrów przede mną No ale w sumie o to właśnie chodziło - sprowokować kierownika do tego aby depnął troszkę białą żabę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2009 Doniesiono mi, ze w niedziele w Wieliczce na Memoriale Kuliga bylo Corrado - rozowe w czarne kropki, z Gorzowa Wlkp, posiadaczka - mloda Pani. Kojarzy ktos? Aha i ostatnio stalem sobie swoim prawie drzwi w drzwi z nowym Sciro pod Brama Florianska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kih0n 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2009 http://corrado-database.nl/index.php?item=...ado&id=2964 Ta Pani?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2009 (edytowane) Wlasnie tez tak pomyslalem od razu, opisalem autko Moranguinho, bo kojarze, ale nie - to podobno bylo w kropki jak biedronka a nie taki fantazyjny motyw kwiatowy. Moze sie znajdzie na jakims zdjeciu to zapodam. edit: cytuje od szpiegow "Pani od tego autka jest z gorzowa Wlkp ale nie ma jej na zadnym portalu na necie, a autko ma z niemiec od 6 mies od jakiejs innej laski" Edytowane 26 Luty 2009 przez qlek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2009 Wczoraj, zarówno rano jak i wieczorem, Corrado 16V (a przynajmniej taki miało emblemat) na Magiera w Wawie. Troszkę przyzaniedbane bo bez halogenów, z pobitymi kierunkami, bez bumperka, z wiecznie podniesionym spojlerem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jareckig60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2009 dzisiaj 9.10 koło auchan siro WR.....białe starsza Pani ok.60 a o 10.20 otomińska na kiełpinie czerwony corrr RPR..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2009 Wczoraj widziany Radzio na Unruga jak wjezdzal na estakade, dzisiaj jakas pani w chyba brazowym Corku na chylonskiej kolo 16 (blach nie przyuwazylem) i jakas mila parka w szarym Sciro 15 minut temu na morskiej w Gdyni machajaca i podnoszaca kciuki do gory na widok bialej strzaly Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2009 Szczecin, na Soplicy coreczek Olci <gratulacje> i golf Nezza; z lekka "sfatygowany" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2009 przed chwilą na Woronicza, przemknął mi podopieczny doktorka- kura, czyli czerwony vr-turbo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2009 Szczecin, na Soplicy coreczek Olci <gratulacje> i golf Nezza; z lekka "sfatygowany" etam, oba auta moje, coreczek oli stał caly weekend zupelnie gdzie indziej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2009 (edytowane) To był piątek. Taka stara nie jestem, żeby na wzrok mi sie już rzuciło, chyba,że zmieniłeś tylne lampy lub zamieniliście się z Olą corami Przypominam o zaworze odmy. Jak nie masz czasu lub narzędzi, to bez żadnego problemu podjedziemy we wskazane miejsce i sami sobie zdejmiemy. Edytowane 2 Marzec 2009 przez dmkk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach