miły 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Ja dzisiaj widziałem na pl. grunwaldzkim, w samym centrum ZS ok godz 8:30 czarnego corra na ZST, z pomarańczowymi obrysówkami. O ile mi wiadomo to Łuki nie ma takich światełek wiec to raczej ktos nieznajomy:P Ale już go chyba widziałem pewnego razu 2-3 mies. temu w ZS, nabitego chłopami po dach Edytowane 11 Luty 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2009 Matcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2009 Matcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 dzisiaj na boh. warszawy o 12.40 widziany granatowy parch ZS xxxxM...ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 Co jestem w Żorach na osiedlu Sikorskiego z dostawą w sklepie OLA widzę ładnie zadbaną sroczke czy to kogoś z klubu?? Jak tak to niech śpi spokojnie, zawsze tam jest ciężko obrócić się i za każdym razem patrze kaj jest sroczka, a potem manewr, co by jej czasami nie przychaczyć windą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 ja dzisiaj w Wołominie (koło czołgu trasa 634) widziałem dwa Corrado jeden bordowy na WWL chyba, a drugi niebieski na DWL coś nie domagał i ogólnie zmęczony nieco toczył swe fele i dźwigał brzemię tunerskiej mody z allegro w kierunku Kobyłki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcin83 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 2min temu w filmie "Na łasce zabójcy" emitowanym w TVN białe Rrado hihi nie chwaląc sie moja narzeczona je wypatrzyła. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 Dzisiaj Nowe białe sciro o 7:30 na przeciwko fabryki VW w Poznaniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 na naszej klasie zgadujta czyj to szczew cisza thora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 thora matcha odpowiedz padła wyżej ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 thora kup corra bo ich nie odroznaniasz juz:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 kup corra bo ich nie odroznaniasz juz:P E tam. Wszystkie takie same Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 dzisiaj na boh. warszawy o 12.40 widziany granatowy parch ZS xxxxM...ktos od nas? dzis widziano sciro a bochaterow .. ktos od nas ? pomachane i odmachane pozdro dla SeTa;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2009 Kurde jak wy jezdzicie panowie ze ja na was nie trafiam?! Na bohaterów się kręciłem kilka razy około południa Widziałem za to 2 razy tą samą sroczkę, nieco ciemniejszą od SeTy, a za kółkiem jak zwykle dziadek z wąsem Poza tym parę dni temu widziane na mickiewicza czarne nowe sciro znowu... moze to samo co wczesniej... Ale przeraził mnie swoimi chlapaczami Myslalem ze to juz relikty tamtej epoki A ten w dodatku miał je ogromne i wystające kilka cm poza obrys auta... az mi obrzydło PS: max2606 widzę ze tez masz blachy ZSxxxxM, to jest nas juz trzech na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2009 po godz 17 na starówce w gdańsku po wyjsciu ze sklepu zastałem taki widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty 2009 ciekawe co mu sie spierdoliło? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2009 Dziś w Lublinie pod skansenem około 16.15 czarne corrado LPA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 2009 Ja dzisiaj widziałem na pl. grunwaldzkim, w samym centrum ZS ok godz 8:30 czarnego corra na ZST, z pomarańczowymi obrysówkami. O ile mi wiadomo to Łuki nie ma takich światełek wiec to raczej ktos nieznajomy:P Ale już go chyba widziałem pewnego razu 2-3 mies. temu w ZS, nabitego chłopami po dach To już chyba wiem kto mnie na GG atakował To nie moje auto zresztą moje nie jest czarne A w ZST go też nie widziałem możliwe że z jakiejś wioski leżącej obok mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2009 na naszej klasie zgadujta czyj to szczew cisza Alien a prawa autorskie to co?? Ale ci brzydka karte zaprojektowali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2009 Alien a prawa autorskie to co?? Ale ci brzydka karte zaprojektowali Spadaj Już mam ładniejszą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2009 2min temu w filmie "Na łasce zabójcy" emitowanym w TVN białe Rrado hihi nie chwaląc sie moja narzeczona je wypatrzyła. też widziałem, 2x nawet było w kadrze biały US, fany taki.. . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=V61vfIjnDbc...feature=related 1:56 czyje to ? "w koło same vipy" Edytowane 19 Luty 2009 przez gajos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 2009 Corek Kataryny o 9:00 na ivanowa... Stał sobie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2009 Dzisiaj o 18 znowu widziany czarny parch na ZST z pomarańczowymi obrysówkami... Zdaje sie ze ma porządny i charakterystyczny wydech założony a do tego zauwazylem 3-ciego stopa Dam sobie rękę uciąć ze jak hamował to mu sie trzeci stop zaswiecil w okolicy krawędzi bagażnika i spojlera... Chyba ktos ciekawie rzeźbił w wysuwanym spojlerku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konrad 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2009 chyba w amerykancu był fabrycznie tam 3 stop Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach